évjárat mennyire számít?

a kicsit rugalmas az mit jelent amúgy? nem fog elcsúszni a 2 szár ugye? az nem hiányzik, hogy 1-2 cm különbség legyen rajtuk hosszra. de ez gondolom érthetõ

A sebesség mindent megold.
Hány kg vagy, milyen fékkel szeretnéd használni?
És akkor melyik az amelyik nem levegõs?
Itt nem említik, hogy levegõs lenne ez.
Vagy említik, csak én nem vagyok elég jártas ezekben a fogalmakban
Amugy mi az a U-Turn?
a 302/318 pont, hogy levegõsek!!! ja és a 302-n nincs LO.Sziasztok.
Épp telóvásárlás elõtt állok. Úgy tûnik, hogy mindenképp az RS Tora lesz a befutó, csak azt nem tudom, hogy ezen belül melyiket válasszam.
A levegõseket kizárnám, gondolom több nyûg van velük, pumpálás stb. na meg drágábbak is.
A Tora 302 és 318 között milyen lényegi különbségek vannak? Hobbi CC-re használnám, elég sokat járok aszfalton tehát nem hátrány a Lockout, de nem kell hogy kormányról vezérelhetõ legyen.
Szerintetek melyiket válasszam?
Jelenleg egy RST Gila T6 rombolja az összképet a Polarisomon, a mozgása gyalázatos, gondolom ezek után szinte bármi jobb lesz
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
gondolom az altrixnek kicsit hosszabb a vaza mint az emlitett UMFnek, es nem vered le a labad.
Persze ha csak parkban hasznalod, annal jobb minek kisebb. De egy 4x palyahoz lehet hogy rovid lenne
Nekem 14,5-es umf-em van és a bátyám (180 cm) megy vele 30-40 km-ket rendesen kihúzott nyeregcsõvel. Én pedig inkább csak hegyrõl lefele és ugrásokra használom igaz pillesúlyú vagyok.
Heh nekem 12" és 178 vagyok.
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
175 centihez egy 14"es váz simán jo, én 180 vagyok és 14" vázam tökéletesen megfelel, igaz 60km turához öngyilkosság lenne, de ilyen freeride kategoriába inkább a kissebb váz szvsz.
(dios kormánybefogatás: ja ergo menetes telo van benne, hát igen akkor kell vázcsere is, mert menetes Marzo villát elég nehéz lesz találni)