Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.097 hozzászólás

Régebben beleakadtam egy olyan oldalba a neten, amin több telómárkának a különbözõ típusairól volt viszonylag részletes leírás. Pl 1 dologra emléxem, ami azonosíthatná az oldalt, h a RS-oknál írták, ha a telók számozása amerikai fegyverek után született. Tudtok segíteni?
Egyéb ilyen oldal is jó lenne, mert szeretnék atfogó képet kapni.

Inkább motorméretek után.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hi

rs torát használ valaki?
mik a tapasztalatok?

Olvasd az RS topicot!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi

rs torát használ valaki?
mik a tapasztalatok?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Régebben beleakadtam egy olyan oldalba a neten, amin több telómárkának a különbözõ típusairól volt viszonylag részletes leírás. Pl 1 dologra emléxem, ami azonosíthatná az oldalt, h a RS-oknál írták, ha a telók számozása amerikai fegyverek után született. Tudtok segíteni?

Hmm..na ezt az oldalt telleg jo lenne megtalalni, de igy eszerint nem igazan lehet rakeresni meg. Valami mas meg rola ? Engem is erdekelne.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem más, marzoba való rugó is jó lehet bele.
hivd fel a málit, hátha tudnak segiteni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Equinox1991

Equinox1991

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Üdvözlet!

A segítségeteket kérném!

Nem rég vettem egy Marzocchi Dirt Jam Comp villát (2005-ös oem villa) egész jó állapotban van...csak egy gondja van...nagyon puha a mozgása...jó persze xc re tökéletes lenne...csak mivel szinte az egész útját kimozogja kisebb cc során is...így hát nem igazán díjazom ezt...dirtre használnám. A 10 centibõl kb 8,5 kimozog...csakúgy...Azt nem tudom hogyha kihúzatom 12 centisre...akkor javul-e a helyzetem...Szóval lehet h rugócserére szorulnék...csak azt nem tom, hogy lehetne megoldani...mert ugyebár marzo dirt jam szériába való rugókat nem árul minden bolt...továbbá nem akarnék 3000-4000nél több pénzt kiadni egy ilyen rugócserére.

Ha tudnátok valamilyen más megoldást mondani erre akkor írjatok!

E-mailemre várom segítségetek: equinox@citromail.hu

Köszi elõre is!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kevésbé hat a mozgásra a csillapítás, ha kisebb az olaj viszkozitása.

A sebesség mindent megold.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Amugy igaz hogyha minnél kisebb a viszkozitása az olajnak akkor puhább a teló tõle? Bocs ha hülyeséget kérdezek...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
7,5-est raknak bele gyárilag. Motorex jó lesz bele.
Mellesleg nekem a dropoffban volt 10es is, semmi különbséget nem vettem észre.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Valaki nem tudna megmondani hogy 2005 os Drop Off Triple (130mm , alu becsuszo szarak, NEM atutos, ) tehat a tejlesen fekete, mekkora viszkozitasu olaj kellene bele ?
Valamint ugyanez az info erdekelne a 2007 es Bomber Drop Off 4rol is (150mm, acel becsuszo, atuto tengelyes)

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Spinner AMMO -ról van vkinek véleménye tapasztalata???????????????Eza teló legyen vagy Suntour duro e dirt streetre?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
16,5-ért feltétlenül.
acélrugó okés, hc2 okés, de nyomogass meg párat mielõtt megveszed, mert ilyen szinten 2 azonos villánál is lehet az egyik full jó, a másik hulladék...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nem akarnak merevvillát :)

viszont:

RS DART 2
Feltöltött kép
DART 2 rugósvilla
Rugóút: 80mm
Szabályozhatóság: elõfeszítés

Súly: 2418g
Rugózás: spirálrugó
Csillapítás: HC2
Külsõ szár: alumínium Post Mount
Villanyak: kovácsolt 6061 T6 alumínium
Nyakcsõ: acél
Becsúszószár: 28mm 4130-as acél
Szín: fekete
Opciók: könnyebb rugó
Ajánlott hátsó rugóstag: Bar

Ajánlott kisker ár:
24260,- Ft

bikemarket-en 16500 ért van! Mozog egyáltalán? Megéri?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akinek Enduro szimmeringre van szüksége (www.enduroforkseals.com), jelezze privátban! Legközelebb szeptember elején rendelünk.
A késõbbiekben - amennyiben megoldható - megpróbáljuk összehozni a hivatalos hazai forgalmazását.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem mozog,nehéz..,amúgy semmi..jobban járnak egy merevvilával..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Thez, rendszeresen mérem a sebességeket lefelé, nem a fullihoz hasonlítom (hanem elõl telós bringához), mert a fulli sokszor akár 20%kal is gyorsabb, a fullinál csak nagyon kevés helyen gyorsabb (már csak azért is, mert sokkal nagyobb sebességgel érek az adott részhez, ahol a merev gyorsabb lenne).

A sebesség mindent megold.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
értem, de mi a baj az omegával?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
mervvilla? 20 alatt talán Judy...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
http://piacter.bikem...t=82640&cat=all

Mi errõl a véleményetek? Szülõk trek bringájába kéne. Gyanúsan olcsón adja. Omega t6 jó teló nem? A célterölet boltbajárás, külvárosban a-ból b-be eljutás, hétvégenként túra az erdõben. Ha ez nem nyert akkor milyen telót ajánlotok? 20ezer alatt szeretnénk megúszni.