Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

P.Tomi

P.Tomi

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Hi
20-30 ezer között milyen telót ajánlotok turázás kisebb ugratásokra?Vagy ennyi pénz túl kevés egy teleszkópra?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az u-turn és az rtwd hasonlóak, az eta nagyon más, a foxot nem ismerem.

A sebesség mindent megold.

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
meg eszembe jutott hogy azt sem tudom hogy tulajdonképpen...
a rugóút állitási rendszerek közt hasonlóság van e?
-rtwd
-u-turn
-eta
-meg a foxnál is van valami az FIT lehet?

ezek azok ugye?
valamit összeolvastam már a forumban de így összegezve konkrétan semmit nem találtam, szeretném ha fény derülne ezekre..legláabbis :D számomra.és másnak is lehet hasznos lehet...

üdv!

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
Hellihó!

drop off comp milyen szintû villa?

illetve érdekelne az elõzõ oldalon feltett, nixon elite vs pike u-turn kérdésre a válasz!
én is szeretném tudni ezeket az álláspontokat errõl arról..

köszi pá

hefi

hefi

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

Off: testbike-ot ne ajáld szvsz senkinek...Annyi baromságot hordanak ott össze...itt is a linkedben valaki azt magyarrázza hogy DHra milyen jo...megy hogy a 203as tárcsa nem is csavarja...sok mesemondo vazz..

Sajnos a testbike.hu elõzõ moderátora nem szedte ki az ehhez hasonló hülyeségeket.

Viszont elég régóta lehet véleményt is vélemyényezni, és az 2.0-ás átlagnál kisebbeket töröljük. Szóval légyszi segíts nekünk, és húzd le az ilyen baromságokat! (sajna nincs idõnk újra átnézni mind a 15 000 hozzászólást :()

Köszi.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
az 1es big hitben lévõ marzó z1 RV milyen?mitha lenne itt valakinek...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Köszönöm a válaszodat!! :-D Még megfontolom.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Köszi, és még ajánlották a Magellan '07 Polarys Deore - t is. Arról mi a véleményed? Kicsit más a felszereltség.

szinte ugyanolyan felszereltségû mind a kettõ.
azt vedd amelyik jobban tetszik vagy amelyiknek jobb az ára.
mind a kettõ jó vétel.
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Köszi, és még ajánlották a Magellan '07 Polarys Deore - t is. Arról mi a véleményed? Kicsit más a felszereltség.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Vennék egy új bicót, amiben SUNTOUR XCT-MLO teló van. Ez a Caprine Epik 50 lenne. Errõl a telóról mi a tapasztalatotok? Milyen az összhang ezzel a keróval? Vázgeometria meg mindnen. :-D

hobby kategóriába jó lesz, ahogy az egész setup is.
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Vennék egy új bicót, amiben SUNTOUR XCT-MLO teló van. Ez a Caprine Epik 50 lenne. Errõl a telóról mi a tapasztalatotok? Milyen az összhang ezzel a keróval? Vázgeometria meg mindnen. :-D

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Off: testbike-ot ne ajáld szvsz senkinek...Annyi baromságot hordanak ott össze...itt is a linkedben valaki azt magyarrázza hogy DHra milyen jo...megy hogy a 203as tárcsa nem is csavarja...sok mesemondo vazz..

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

Ezt is köszönöm amugy ennek milyen tulajdonságai vannak?a 12 centi úton kívül... Csillapítás,állítás,etc.

Te akarod venni? És boltból? Mert ha boltból veszed, akkor még ott megéri kicseréltetni valami jobbra, és ráfizetni inkább, nem egy strapabíró jószág:)

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

Ezt is köszönöm amugy ennek milyen tulajdonságai vannak?a 12 centi úton kívül... Csillapítás,állítás,etc.

http://www.testbike....t2.php?pid=1508

olvass:)

levi.powa

levi.powa

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

A türelem tornaterem.

Oldalkám

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

Köszönöm szépen.És ez kezdõ dirt/street felhasználásra jó?

Szinte mindenki ilyennel kezdi énszerintem, mert ugye ez jár a bicóhoz, szóval kezdetnek megteszi.

levi.powa

levi.powa

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Köszönöm szépen.És ez kezdõ dirt/street felhasználásra jó?

A türelem tornaterem.

Oldalkám

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

Hello!Én azt kérdezném hogy a 2005-ös( vagy 6-os nemtudom...)Hardy 3-asban milyen teló van (gyárilag)?Nekem azt mondták hogy valamilyen XCP, de milyen?

SR Suntour XCP75 DJ 120mm edit: ez a 2006-os h3-ason, a 2005-ösön is sztem ez, vagy valami majdnem ez.

levi.powa

levi.powa

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Hello!Én azt kérdezném hogy a 2005-ös( vagy 6-os nemtudom...)Hardy 3-asban milyen teló van (gyárilag)?Nekem azt mondták hogy valamilyen XCP, de milyen?

A türelem tornaterem.

Oldalkám

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

"aza nagy kattogás/fröcsögés az olajcsillapitás,
meg a visszakoppanásgátló rugó ugrál"

Ezt egy Marzocchi exr air mûködésére írták. Ha így van, akkor van gond a telóval? Üdv

Enyém úgy szörcsög, hogy hallom mindíg amikor tekerek:) nagyonhangos...