Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Köszi a gyors választ.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

kicsit bõvebben de azt akartam kérdezni hogy van-é raktáron fehér lockos Sliver

csak az alunyakas (drágább) de van. 80-as és 100-as is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Igen, sajnos "róka" esetében ez lehet a kizáró tényezõ.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Az is tud ilyet? :) Viszont az ár...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Vagy Foxi

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ez a leírés a RockShox MCD rendszerének felel meg. Reba jó hírnek örvend. :)

X

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Sziasztok kérdésem lenne hozzátok mint laikus.
Olyan teleszkópot keresek ami lock out -tólható de ezt egy beállítható nagyságú erõ hatására automatikusan feloldja. Irjátok már meg hogy melyeket ajánljátok, a keretem rá max 80000 ft . THX

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Miért remegteti be a Recon SL lábát pici fékezéskor az Avid BB7?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

off: rob kukac bikemagponthu

kicsit bõvebben de azt akartam kérdezni hogy van-é raktáron fehér lockos Sliver

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

na nehogy azt hidd levegõbe beszélek

szóval a csillapítás része patronos, azaz a jobb becsuszószár belsejében van de a villa kenését mozgás közben nyilt olajfürdõ végzi. Ez két egymástól külön rendszer

jó szerelést :D

na akkor gondolom nem lesz egyszerû dolgom....:):):)

azért meg próbáljuk.. kössz

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

2. Ilyen háttérinformáció sereggel inkább neki se állj! De hogy válaszoljak is. Egyik sem azaz mindkettõ :D

volt boxxerem , 888 am , mindkettõt én szedtem szét , én cseréltem benne olajat és semi bajuk se lett tökéletesen mûködnek............

nixon haveromé , ngayon szarakszik már neki , ezért gondoltam segitek szétszedni de gondoltam mielöt szétszedjük rákérdezek...

most akor miez hogy egyiksem de mindkettö? aki tugya mien légyszi irja már le rendesen....

köszi

na nehogy azt hidd levegõbe beszélek

szóval a csillapítás része patronos, azaz a jobb becsuszószár belsejében van de a villa kenését mozgás közben nyilt olajfürdõ végzi. Ez két egymástól külön rendszer

jó szerelést :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Szia,írtam privit de nem küldi el mert tele vagy

off: rob kukac bikemagponthu

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
[quote name='cseresznye']2. Ilyen háttérinformáció sereggel inkább neki se állj! De hogy válaszoljak is. Egyik sem azaz mindkettõ :D[/quote]

volt boxxerem , 888 am , mindkettõt én szedtem szét , én cseréltem benne olajat és semi bajuk se lett tökéletesen mûködnek............

nixon haveromé , ngayon szarakszik már neki , ezért gondoltam segitek szétszedni de gondoltam mielöt szétszedjük rákérdezek...

most akor miez hogy egyiksem de mindkettö? aki tugya mien légyszi irja már le rendesen....

köszi[/quote]

Helyesírás, könyörgöm. Szedd már össze magad!

Amúgy meg:

http://www.manitoumt...2008 6:32:01 AM

Olvasgasd át és úgy csináld meg.
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
2. Ilyen háttérinformáció sereggel inkább neki se állj! De hogy válaszoljak is. Egyik sem azaz mindkettõ :D[/quote]

köszi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

üdv !két kérédem is lenne .

1: marzo villákban gyárilag 7.5 ös olaj van ugy hallotam ez igaz e vagy ha nem akkor mijen viszkozitásu....

2: 05 ös nixon comp olajpatronos vagy nyilt olajfürdös... magyarán magyarán ha stétszedem ugyan ugy kell bene olajat cserélni mint pl egy 888 vf en ???

ubazz

1. igen gyárilag az való bele

2. Ilyen háttérinformáció sereggel inkább neki se állj! De hogy válaszoljak is. Egyik sem azaz mindkettõ :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
üdv !két kérédem is lenne .

1: marzo villákban gyárilag 7.5 ös olaj van ugy hallotam ez igaz e vagy ha nem akkor mijen viszkozitásu....

2: 05 ös nixon comp olajpatronos vagy nyilt olajfürdös... magyarán magyarán ha stétszedem ugyan ugy kell bene olajat cserélni mint pl egy 888 vf en ???

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

az uj (2007-óta) készült manitou-k szerintem kifejezetten jól mozognak. a 2008-asok meg fõleg. próbálgattam az mrd-seket, és huha, meglepõen jó.

Szia,írtam privit de nem küldi el mert tele vagy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az uj (2007-óta) készült manitou-k szerintem kifejezetten jól mozognak. a 2008-asok meg fõleg. próbálgattam az mrd-seket, és huha, meglepõen jó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sziasztok,szeretnék tapasztalatokról hallani,Marzo Marathon Race/Manitou R7 között kell ene döntenem(esetleg Sliver?) :help:

az indiános még mindig minõségibb és megbizhatóbb, meg még merevebb és könyebb is....az újak meg jól is mozognak aszondják.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Sziasztok,szeretnék tapasztalatokról hallani,Marzo Marathon Race/Manitou R7 között kell ene döntenem(esetleg Sliver?) :help: