Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

húúú képzeld van olyan teló is ahol elöl is van meg hátul is.

Én meg se vak se hülye nem vagyok és láttam ilyet is meg olyat is és a kérdésem sem ez vólt,csak azért kérdeztem mert érdekelt vólna hogy miért van úgy.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Köszi de nekem a levegõs telo túl igényes lenne és csak akkor próbálnám ki ha kapnék egyet csak úgy proba ként egy kis idõre tesztelés céjából.
Azt már lehet hogy korábban írtam de ha nem akkor most írom és kijelentem én nem vagyok grammániás és csak azért nem akarok kockáztatni X öszeget hogy csak ki próbáljam utánna meg sozzam valaki nyakába úgyhogy köszi de levegõst nem.
Arra meg még nem igazán kaptam választ hogy annak van-e valami technikai vagy akármilyen elõnye hogy a telon a merevitõ hátra felé néz??
Jó valószinüleg ez is valamilyen megszokás kérdése de nekem kicsit furcsán(hülyén)néz ki.

húúú képzeld van olyan teló is ahol elöl is van meg hátul is.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

szerintem egyeztess kisherceggel a rebáról. az mindent tud amit írtál, és még jól is mozog tutira. ja, hoppá, levegõs. amúgy szerintem próbálj ki egy levegõs villát, és utána mondd azt, hogy nem kell. én is rugós villában gondolkodtam csak, aztán lett belõle a revelation, ami kb egy hosszabb utas reba, és kiszórakozottan jó. ja és az a fél kiló súlycsökkenés sem elhanyagolható.

Köszi de nekem a levegõs telo túl igényes lenne és csak akkor próbálnám ki ha kapnék egyet csak úgy proba ként egy kis idõre tesztelés céjából.
Azt már lehet hogy korábban írtam de ha nem akkor most írom és kijelentem én nem vagyok grammániás és csak azért nem akarok kockáztatni X öszeget hogy csak ki próbáljam utánna meg sozzam valaki nyakába úgyhogy köszi de levegõst nem.
Arra meg még nem igazán kaptam választ hogy annak van-e valami technikai vagy akármilyen elõnye hogy a telon a merevitõ hátra felé néz??
Jó valószinüleg ez is valamilyen megszokás kérdése de nekem kicsit furcsán(hülyén)néz ki.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Óbuda bringa: 1035, Budapest Vörösvári út 31. 9

:)

Visszasírod még az RS-eket :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
köszi a válaszokat, megnézem majd mit lehet csinálni
tudom hogy alapvilla az 55r. de úgy gondoltam legalább egy drop off szintjét hozni fogja.
és ez se jött be, soha nem mozgott úgy mint a drop off, sajnos.
óbudabringának van egy pontos címe? utca házszám ilyesmi? mert óbudát nem naon ismerem, de így a térképen meg tudnám nézni.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
amikor elõször kérdezted, mindenki mondta, hogy az 55r egy alapvilla. azért te megvetted, most pedig sokat vársz tõle. bár az nem olyan sok, hogy az útját kimozogja :D
sala megoldja vele, amit lehet.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Sala már mindenképp bizonyította, hogy konyít a telókhoz, de õ eddig fõleg Manitoukat próbált mozgásra bírni; http://ambringa.hu/ .

A legnagyobb Marzo-ász tudtommal Pösta az Óbuda Bringából; www.obudabringa.hu - a Mali szervízbõl is hozzá küldtek.

gakos megelõzött :) - a honlap meg nem elérhetõ, de itt egy telszám; 06-1-240-61-56 Stop Shop és Berguson környéke, a Rendelõintézettel szemben Óbudán.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

eddig marzóval nem volt gondom, de ez ritka elcseszett villa lett..
amugy továbbra is marzót vennék de ezeket a 2008as szarokat messzirõl kerülni fogom.

En nem vennek Marzot, de rogton arra a kovetkeztetesre jutni, hogy mindegyik 2008as villajuk szar, csakmert hozzaertes nelkul buzeraltad.... nos szvsz hulyeseg. Vidd el salahoz. szetszedi, megnezi, rendberakja.

----

FÁJVÓ

----

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
eddig marzóval nem volt gondom, de ez ritka elcseszett villa lett..
amugy továbbra is marzót vennék de ezeket a 2008as szarokat messzirõl kerülni fogom.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Elcseszett villa ez is? Ha jól tudom ez a 2. féle marzo ami neked nem jön be. Lehet váltanod kéne.. :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ez nem drop off sajnos hanem 55R.. nem egy kategória a 2 villa
nem mozogja ki az útját, megakad kb 8 centinél és letapad.. vagy én fogtam ki selejtet vagy ilyen elcseszett villa.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Az se jön be mindenkinek, mármint a levegõs. Én másfél szezont mentem rebával de nem tudtam megszeretni, visszatértem a rugós villához.

Most milyen villád van?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

valaki tud mondani egy embert itt bp környékén aki ért a teló tuninghoz és a marzókhoz valamit?
egy 55ösrõl lenne szó, annak a csillapító patronjával kéne vmit csinálni, hogy mozogjon..

mi van a drop off-al? :D

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Az se jön be mindenkinek, mármint a levegõs. Én másfél szezont mentem rebával de nem tudtam megszeretni, visszatértem a rugós villához.

szerintem egyeztess kisherceggel a rebáról. az mindent tud amit írtál, és még jól is mozog tutira. ja, hoppá, levegõs. amúgy szerintem próbálj ki egy levegõs villát, és utána mondd azt, hogy nem kell. én is rugós villában gondolkodtam csak, aztán lett belõle a revelation, ami kb egy hosszabb utas reba, és kiszórakozottan jó. ja és az a fél kiló súlycsökkenés sem elhanyagolható.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
valaki tud mondani egy embert itt bp környékén aki ért a teló tuninghoz és a marzókhoz valamit?
egy 55ösrõl lenne szó, annak a csillapító patronjával kéne vmit csinálni, hogy mozogjon..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Zed felbérelt Téged amúgy? :)

Ja, és hoztam csak neked! kintrõl Suntour katalógust, meg pink matricát a bringádra... :)

Mondjuk a Suntour gyártja az olcsóbb marzók belsejét is.. :chin:

Thez vazze... Sztem mindkettõnket üldöznek :)

Zed pont nem szokta ajánlani a Suntourt, én meg csak azt szeretném, ha a fórumon néha lenne saját tapasztalatra épülõ hiteles tájékoztatás is, nem csak marketing brainwash, mert akkor az egész értelmét veszti...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Sohatöbbet rugósvilla. Ennyi. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Köszi a választ mindenkinek.

Még egy kérdés amire már régen keresem a választ az az hogy
annak mi lehet az oka vagy célja hogy néhány telon hátrafelenéz a merevitõ hid van ennek valami technikai elõnye?

-És megnéztem a Manitou 07'-es Slate Super-t az ebike-on 51,900Ft és hát tetszik de még gondolkodom rajta mert úgyis csak valamikor õsz vége fele akarom lecserélni a Judy TT-t.

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
[quote name='rocsipeti']boxxert biztos nem cserélném rv-re...

Én se szívesen, de hallottam, h pl Steve Peat töri a boxxereit, bár az is igaz, h az újak agyonra ki vannak könnyítve (már-már gyengítve)
és akkor meg inkább egy jó kis RV, mint egy még jobban csillapító, de törött Boxxer
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1: