húúú képzeld van olyan teló is ahol elöl is van meg hátul is.
Én meg se vak se hülye nem vagyok és láttam ilyet is meg olyat is és a kérdésem sem ez vólt,csak azért kérdeztem mert érdekelt vólna hogy miért van úgy.
húúú képzeld van olyan teló is ahol elöl is van meg hátul is.
Köszi de nekem a levegõs telo túl igényes lenne és csak akkor próbálnám ki ha kapnék egyet csak úgy proba ként egy kis idõre tesztelés céjából.
Azt már lehet hogy korábban írtam de ha nem akkor most írom és kijelentem én nem vagyok grammániás és csak azért nem akarok kockáztatni X öszeget hogy csak ki próbáljam utánna meg sozzam valaki nyakába úgyhogy köszi de levegõst nem.
Arra meg még nem igazán kaptam választ hogy annak van-e valami technikai vagy akármilyen elõnye hogy a telon a merevitõ hátra felé néz??
Jó valószinüleg ez is valamilyen megszokás kérdése de nekem kicsit furcsán(hülyén)néz ki.
szerintem egyeztess kisherceggel a rebáról. az mindent tud amit írtál, és még jól is mozog tutira. ja, hoppá, levegõs. amúgy szerintem próbálj ki egy levegõs villát, és utána mondd azt, hogy nem kell. én is rugós villában gondolkodtam csak, aztán lett belõle a revelation, ami kb egy hosszabb utas reba, és kiszórakozottan jó. ja és az a fél kiló súlycsökkenés sem elhanyagolható.
eddig marzóval nem volt gondom, de ez ritka elcseszett villa lett..
amugy továbbra is marzót vennék de ezeket a 2008as szarokat messzirõl kerülni fogom.
Az se jön be mindenkinek, mármint a levegõs. Én másfél szezont mentem rebával de nem tudtam megszeretni, visszatértem a rugós villához.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960valaki tud mondani egy embert itt bp környékén aki ért a teló tuninghoz és a marzókhoz valamit?
egy 55ösrõl lenne szó, annak a csillapító patronjával kéne vmit csinálni, hogy mozogjon..
szerintem egyeztess kisherceggel a rebáról. az mindent tud amit írtál, és még jól is mozog tutira. ja, hoppá, levegõs. amúgy szerintem próbálj ki egy levegõs villát, és utána mondd azt, hogy nem kell. én is rugós villában gondolkodtam csak, aztán lett belõle a revelation, ami kb egy hosszabb utas reba, és kiszórakozottan jó. ja és az a fél kiló súlycsökkenés sem elhanyagolható.
Zed felbérelt Téged amúgy?
Ja, és hoztam csak neked! kintrõl Suntour katalógust, meg pink matricát a bringádra...
Mondjuk a Suntour gyártja az olcsóbb marzók belsejét is.. :chin:
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960