õõõ
motorexet szoktam, igazábol pár nap alatt kidolgozza magábol
szilikont semmiképpen se mert kirepedezik tõle.
akkor már inkább sima gépzsír
Kösz. Akkor elvileg zsír nélkül is majdnem ugyanolyan jól mûködik (fõleg, ha van szivacsgyûrû is), igaz?
õõõ
motorexet szoktam, igazábol pár nap alatt kidolgozza magábol
szilikont semmiképpen se mert kirepedezik tõle.
akkor már inkább sima gépzsír
A sebesség mindent megold.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A sebesség mindent megold.
köszi szépen!!!hetfotol a suntour forgalmazonal dolgozok, majd rakerdezek a szervizeseknel
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ezt most nem egészen értem.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Sztem is csak már száz éve elvitték tõlükRecon SL durvánjó.
vaniilasziasztok!
140et mozgó canyonomba villát keresek.
az esélyesek: apróból vanilla rlc 85ért, valamint pike 454 jutörn nélkül, szintén 85ezerért, boltból, újonnan.
foxi mellett szól, h. pike tengelye miatt új kereket kellene fûzetnem, ami gyorsan 100 fölé röpítené a költségeket..
melyikre voksolnátok..?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Lenne egy pár kérdésem. Telóvásár elõtt állok. Recon(67990) vs. Relic(?) vs. Splice(52000Ft)
úgy 60 körül. Elvárások: Lockout, Legalább 100mm rugóút, 30mm becsúszó.
passzoljon a bringába(narancs v. fekete). Ki mire voksol?
RAUH-Welt
B E G R I F F
kösz az eddigi 2 választ ami azt illeti 1-1 a kivenni nem kivenni verseny állása
pontosabban 1-1 a nem kivennire
amúgy fújni vagy szinterezni lenne jobb?
a szinter olcsó viszonylag gyors tartós felület fõleg ha azt mondom h jó vastagon csinálják ha lehet.... gondolom én
a fújás már más tészta mert gondolom az ilyen sima flakonos nem ér valami sokat a karcok ellen ha meg neki állok ilyenolyan fényezõt keresni meg csilivili festékekkel variálni lehet olyan lesz a számla h jöhettek is a temetésemre
ehez legyetek szívesekhozzászólni illetve ajánlani valakit valamit h kemény fehér bevonat kerülhessen olcsón szegény villám lábára
kösz
Helló remélem jó helyre írom a problémám, ha nem akkor bocsi...
Abban kérném a véleményeteket tippjeiteket, hogy újra szintereztetném a 888-am lábát és mint tudjuk olyan 200fokkörüli hõvel kell számolni.
A kérdés az hogy ki kell e venni a csúszóperselyeket is vagy az azokon lévõ bevonat kibírja a melegítést ????
Illetve ha ki kell venni, akkor hogyan csináljam, hogy épségben maradjanak?
elõre is köszi
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.