a kulcsszó: elektromágnesmondjuk még egyszer belegondolva... nincs olyan fém, amin rajta tudna maradni.(nézzük el, késõ volt amikor eszembe jutott:))
Szóval semmiért:D

a kulcsszó: elektromágnesmondjuk még egyszer belegondolva... nincs olyan fém, amin rajta tudna maradni.(nézzük el, késõ volt amikor eszembe jutott:))
Szóval semmiért:D
Az miért lenne jó ?
Hát valahogy nem szeretnék most komplett bicajt, vagy vázat cserélni, ami váz van az elég jó és elég merev is. Számomra melóba járni szuper, csak a villa csere ami jó lenne.
Ebbõl a két márkából milyen típust tudsz ajánlani?
Ha valahol tudsz egy két eladót, az belinkelnéd?
Elõre is köszi
RST vagy Suntour lesz ambol van 1" menetes. Aheadest nem tudsz beletenni, mert azok 1.1/8 collosak. vagyis van 1 coll ahead is, de az mas kategoria.
de biztos vagy benne hogy az az a bringa amire kolteni akarsz? abelerakott villa tobbet fog erni mint az egesz cakompakk
Az miért lenne jó ?Lehet hogy hülye kérdés, de telóolajból nincs magnetikus, mint pl motorolajból?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Oké akkor veszek bele egy rózsát.Azt hogy üssem bele?Ha tekerek bele csavart nem szedi szét a menetet mikor ütöm?
Köszi a segítségeteket és az infókat!
Esetleg mi a véleményed az állitható rugóutasokról ?80-assal jobban fog mászni, viszont kézenállósabb lesz ...ennyi
amúgy ha merev cc-bringát akarnék, semmiképp nem vennék 80-nál nagyobbat
(kivéve a rönkugróba mert az tényleg 90-eshez van tervezve)
Azért akartam mert azt olcsóbban tudtam volna ismerõstõl.De inkább nem az lesz mert a súlyom se engedné szerintem.(80kg)
Igy is van ... abba a vázba 100 as pont jó.Aha. Tegyük fel, hogy egy még nálam is laikusabb olvassa ezt és gondol egy nagyot, beszerel egy XC vázba egy 140-es teleszkópot. Az meg ugye, "véletlenül" valami keményebb terepen megfeszül, és eltörik a bringa fejcsöve. Nem anyagfáradás miatt lenne a kórház... :bell:
(Biketrigger is erre kívánt rávilágítani.)
Nem azt mondtam tegyen bele 140-est hanem akár azt is elbirja,mivel gyárilag 100-as van rajta pl: 120-as sem túl nagy.
Nem azt mondtam tegyen bele 140-est hanem akár azt is elbirja,mivel gyárilag 100-as van rajta pl: 120-as sem túl nagy.1,igen ez pont az a váz amibe 140-es teló kell.
csak gratulálni tudok
2. szövegértelmezés
ha 100-as telót akar 80-asra cserélni akkor tényleg jobb lesz neki az f100-as. valóban