Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Posted 2012. January 29. - 18:10
meg mielott beraktam a bringaba elotte megnyomkodtam, akkor jonak tunt, illetve most is olyan, hogy kisebb sulynal hasonloan "lockol", de ha ranehezkedek teljesen, akkor jobban bemozdul.
Posted 2012. January 29. - 12:42
ha valamit rosszul csinaltam, van a proba elott valami nyilvanvalo jele? az osszerakas siman ment. meg akartam csinalni fekben is az olajcseret, de inkabb majd a jovo hetvegen, mert a hajtas is most van teszteles alatt, aztan a vegen szethull alattam a gep vhol.
Posted 2012. January 29. - 09:05
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2012. January 29. - 08:37
Posted 2012. January 29. - 02:22
Posted 2012. January 29. - 00:51
egyelore csak szetszedtem, es kipucoltam, majd holnap rakom ossze. ket bakit maris elkovettem, az egyik, hogy nem rogzitettem rendesen a villat az elso anyanal, es leugrott rola a dugokulcs, szepen osszecseszte az alut, a masik, hogy a villaskulcs modszerrel kiszedtem a porvedoket, ahogy a doksiban ajanlottak, es szepen osszenyomta az osszeszorito rugokat, ami korbefut. lattam, hogy belul is van egy, igy megcsereltem oket. remelem jo lesz. ki kell egyaltalan ezeket szedni, ha nem akarom lecserelni? nem eleg csak a szivacsokat?
ha visszarakom a szivacsot, akkor eloszor beaztatom oket olajba, majd utana rakok ra feladagnyi fluidot is?
Posted 2012. January 28. - 19:19
fuck me, i'm famous!
Posted 2012. January 28. - 18:30
de mar a legelejen fennakadtam... a fox rl telonal ha leszedem a rebound kupakot, alatta a lock kapcsolon kellene lennie 3 kis csavarnak, ami nekem egyaltalan nincs, es nem akar lejonni. hogy a fenebe szedjem le? neten csak csavarosat lattam mindenutt. o lenne tudni, hogy csak vmi rogzitovel ul a csavaron es le kell feszegetni, vagy vmi mas trukkje van.
Posted 2012. January 28. - 17:16
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2012. January 28. - 16:54
a sprayes kivitel a takarekossagon kivul miert nem jo? nalam sose fogyna el 1l...
Posted 2012. January 28. - 16:00
én ablakpucoló flakonban használom
fuck me, i'm famous!
Posted 2012. January 28. - 15:22
Ezek közül viszont egy-kettõ biztos használható beszerzési forrás (a hajtógázos kivitelt mondjuk nem ajánlanám, kell egy pumpás flakon, meg tisztán az alkohol, sokkal takarékosabb).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2012. January 28. - 15:11
fuck me, i'm famous!
Posted 2012. January 28. - 15:04
Propropil alkoholról még nem hallottam, az valami elírás lehet
Trance
Posted 2012. January 28. - 14:43
melyik mire szolgal pontosan?
mi az a propropil alkohol (ha letezik ilyen)?
Posted 2012. January 28. - 14:24
Trance
Posted 2012. January 28. - 14:19
Posted 2012. January 25. - 16:47
olyan telót keresek (jó ideje), aminek az útja 130-150 mm, de legalább 110re csökkenthetõ. u-turn megoldás nem tetszik, hanem a talas, 2position és a suntour rendszere szimpatikus, mert ezeken egy mozdulattal lehet állítani az utat.
értelemszerûen választanom kell a megadott márkák között. ja, és ha lehet gyorszáras legyen, mert akkor nem kell cserélnem a dt agyam.
most nézem a dt xmm 140et, a revelation 2positionoket, meg az epiconokat. javaslat, vélemény? fõleg a dt és a suntour érdekelne, bár az utóbbi még nem kapható, ezért ott nem nagyon lesz... foxot cserélek le, az nem jött be.
talóban nem tudok okosat mondani, abban viszont igen, hogy ha egy mód van rá, akkor vegyél átütõset. én nagyon megbántam, hogy gyorszáras rendszerem van. egy teló árához képest az a 6-7E ft amit az új agy meg az a 2-3E ft ami az átfûzés költsége, szeirntem elhanyagolható. és ezek mellett a régi agyadat is el tudod adni. szóval szeirntem megéri azt a 3-5ezer forintot ráfizetni.
Posted 2012. January 20. - 20:17
2010 es boxxer race -el lenne problémám. az elsõbb példányok gyári hibásak voltak, és bemozgáskor kattogtak, mivel el lett méretezve a csillapítás és a rugós oldalon is egy fém távtartó szerûség, ami a zéger gyûrû felett van mind a két becsúszószárban.
az enyém is kattog, pedig e szerint a videó szerint az enyém már a javított szériás, mert fekete távtartó van benne már gyárilag nema sima fém szinû amivel gond volt. szóval a videóban kicserélték olyan távtartóra mint ami az enyémben gyárilag van, az a javított, az szerint már jónak kéne lennie de az enyémben mégis ugyan úgy kattog. ennek ellenére már játszottam alátétekkel minden lehetséges helyen de ugyan olyan .
itt a videó is 6.ik percnél cseréli ki a hibás elemet a szerelõ az új "jó" ra ami nekem gyárilag van benne de uygan olyan szar azzal is : (
2010 RockShox BoXXer Update Shortcuts - YouTube
valakinek vmi tapasztalat ezzel esetleg? kb már 100 szor szétszedtem és nagyon unom. vagy törõdjek bele hogy ezek ilyenek mindenképp?