a rendszeres karbantartás pl az én rebámnál kb mit jelent?
SZVSZ ha komolyan használod a gépedet, akkor kb 3-4 havonta olajcsere. évente meg szimmering csere. persely meg mikor elkezd kotyogni.
a rendszeres karbantartás pl az én rebámnál kb mit jelent?
Ha már itt tartunk, pár gondolat:
1. NE sajnáljuk a rendszeres karbantartást, minden hétre jut hozzám egy egy "ívelésre" váró villa. Legutobb pl egy karbon Reba, egy éves, sajnos karbantartás nélkül végignyomtak vele egy telet, beázott, bent meg elszabadult a pokol. Kuka...
2. Ha nem nyílt fürdõs a villa ( mai villák 90%-a), akkor használat elõtt fejreállít, kicsit a földön megnyomkod, aztán újra fejreállit ugy 10 másodpercig, utána lehet menni bringázni.
3. ÚJ Rock Shox villákban NINCS kenõolaj, szárazak a szivacsgyûrûk, szóval egybõl karbantartás!!!!
4. NEM fujunk a becsúszóra semmit, ha nem jön ki olaj belõle, akkor amit ráfujsz az be sem megy. Öngól
5. Nem használunk becsuszóvédõt, max retró gumiharangot( be lehet még szerezni)
6. Szenteljünk idõt a villánk megértésére, sokat segit a késõbbi beállításokban, ha nem megy ne szégyeljünk kérdezni. (persze elsõ körben ér használni a Google-t)
most egyelõre ennyi
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ha már itt tartunk, pár gondolat:
1. NE sajnáljuk a rendszeres karbantartást, minden hétre jut hozzám egy egy "ívelésre" váró villa. Legutobb pl egy karbon Reba, egy éves, sajnos karbantartás nélkül végignyomtak vele egy telet, beázott, bent meg elszabadult a pokol. Kuka...
2. Ha nem nyílt fürdõs a villa ( mai villák 90%-a), akkor használat elõtt fejreállít, kicsit a földön megnyomkod, aztán újra fejreállit ugy 10 másodpercig, utána lehet menni bringázni.
3. ÚJ Rock Shox villákban NINCS kenõolaj, szárazak a szivacsgyûrûk, szóval egybõl karbantartás!!!!
4. NEM fujunk a becsúszóra semmit, ha nem jön ki olaj belõle, akkor amit ráfujsz az be sem megy. Öngól
5. Nem használunk becsuszóvédõt, max retró gumiharangot( be lehet még szerezni)
6. Szenteljünk idõt a villánk megértésére, sokat segit a késõbbi beállításokban, ha nem megy ne szégyeljünk kérdezni. (persze elsõ körben ér használni a Google-t)
most egyelõre ennyi
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
jesszusom
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
kérdezek megint hülyét. a reba sl dual air telómról hogy tudom megállapítani, hogy hány milire van állítva a rugóút? ha lemérem ami kilátszik, az csak a becsúszószár, nem?
fuck me, i'm famous!
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
én arra lennék kíváncsi, hogy a tényleges mozgást hogy lehet lemérni? mert a becsúszót hiába mérem. többet nyilván nem mozog, de lehet, hogy kevesebbet... te pl hogy állapítottad meg azt a 15mm-t?
Ja és annál többet biztos nem fog bemozdulni
Az én RS villámon kb. 15 mm-rel hosszabb rész látszik ki, mint a névleges út.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."