nyakcsere még okés, de lábat a vállban tuti nem cserélnék, rá nem ülnék....
én is parázok...
nyakcsere még okés, de lábat a vállban tuti nem cserélnék, rá nem ülnék....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
epp 100 oranal jarok vele:
inspect dropout thickness (9 mm)
inspect bushings
change oil in lower legs
change FLOAT fluid in air chamber
ennel a sima rlnel mast nem is nagyon lehet? 100 orankent olajcsere meg csekk es kesz? mi az a dropout thickness 9mm?
szerszamhoz mit ajanlasz, amivel nem nyalom szet ezt a lapos aluanyat?
ha jol remlik motorex 5wtt javasoltal - megfelelo a fox altalal ajanlott mennyiseg?
ezt kerestem: clean exterior of fork with mild soap and water only; wipe dry with soft towel
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
ha többet raksz bele, kisebb lesz a kamrád, ergo progresszívebb lesz a mozgás, nagy valószínûséggel nem fogja kimozogni az útját
figy ha nem használod akkor is legalább évente szét kell szedni!
igen jól látod amugy a kevés olaja szûk keresztmetszet, gyorsan koszolódik, vagy épp kidolgozza és utána jön a szahara.
Ne ezen spóroljatok már
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
a becsuszoszarak tisztitasa mindig elokerul - most mi az igazsag? en annyit csinalok, hogy egy rongyra fujok szilikont, aztan azzal letorlom. megnyomkodom, hogy nem ult e be a porvedohoz a kosz. kb ennyi. de olvasni teloolajat, meg teflonos olajat is a neten, meg hogy ne hasznaljunk semmit.
nyiltfurdos, rles foxszal mi a helyzet karbantartas szempontjabol? en csak evente terveztem, 2-4e kmt hasznalom kb evente. magam szeretnem csinalni a jovoben, de meg sosem alltam neki (fel eves a bringa).
konnyebb megerteni a karbantartasat, ha tudja, az ember, hogy mi van belul, es hogy mukodnek pontosan a dolgok.
SZVSZ ha komolyan használod a gépedet, akkor kb 3-4 havonta olajcsere. évente meg szimmering csere. persely meg mikor elkezd kotyogni.