Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sztem pike. utrunos is van belõle, meg levegõs is.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Stance akkorsem kell - ne erõltessük.

És nem nagy DH-ra kéne, csak amúgy lájtosan :)
13 asnál nagyobb semmiképp nem kell, de ha 13as, akkor jólenne, ha lenyomható lenne legalább 10-re.
Z1-eseket lehet összébbhúzni, vagy az 13only? (már a kisebbik)
Vagy van valami hasonló FR teló?
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

stance nemteccõs...
dirt-street + jólenne, ha kicsit lejtõzni is lehetne vele - de egy DJ-vel még talán-talán lehet.
Egyébként emiatt is írtam alternatívának a max 13at mozgó - lejjebb tekerhetõ dolgot.

Sztem egy Flow akkoris jobb lenne... 15cm-rõl le tudod húzni 12-re RTWD-vel, hex lock elvilleg áállatmerev. 32mm acélbecsúszó, kovácsolt váll -bírja az szépen :) Annyi az egész, hogy 10W olaj kell az FFD-be.
DHzni nem fogsz dört telóval..... 8-10cm út semmit nem ér ahhoz.
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
preload/rebound, azaz elõfeszités, csillapitás (visszauté)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Odáig értem, hogy a tavalyi DJ I és II között az a különbség, h a II-ben belsõ csillapítás-álítás van, az I-ben pedig külsõ.
Az idei I az annyival több, az idei II-nél, hogy külsõ-kompresszióállítás.
(A PL/R egyébként mit jelent?)
Az tavalyi és az idei között valami anyagbeli különbség van - ha jól látom. De mi is?
Egyéb különbségek esetleg? V félrefordítottam vmit esetleg?
(Nem túl jó az angolom :) )

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Itt:
http://marzocchi.com...ntendedUse=2464
és itt http://marzocchi.com...&LN=UK&Sito=mtb
nézz körül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
stance nemteccõs...
dirt-street + jólenne, ha kicsit lejtõzni is lehetne vele - de egy DJ-vel még talán-talán lehet.
Egyébként emiatt is írtam alternatívának a max 13at mozgó - lejjebb tekerhetõ dolgot.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
dirtre használnád? esetleg stance?

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Szerintetek melyik telot érdemes megvenni? És MIÉRT pont azt?

A jelöltek:
Marzo
'05 DJ II
'05 DJ I
'06 DJ II
'06 DJ I
(esetleg egyéb ötlet...max 13at mozogjon, de akkor lehessen lejjebb tekerni - és átütõs legyen)
...gondoltam még valamelyik kisebb shermanra, esetleg pike-ra.

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Aha. Rosszúl emlékeztem. És mi van akkor ha mondjuk van egy teló ami NÉHA lekoppan és ezért sûrübb olajat rak bele valaki, mert mondjuk a rugó megfelelõ keménységû? Akkor a teló már nem fog felkoppanni, de bírni is fogja? (persze nem azt mondom hogy pl.: egy enduró villával lehet benderkedni mert mondjuk wd40 van benne.:))

Szóval nem fog repedni,hajlani,törni, esetleg az olaj utat talál magának vagy mittomén?

Jelzem engem ez nem érint a gyakorlatban csak érdekel.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nekem a boxxira is sürübbet írnak, mégis 2.5öset használok mindkét szárban. és tökéletes.
szóval ezzel bõven lehet játszani, és személyreszabni a telót.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Pike-ba fent 5wt-s, lent 5/10/15wt-s oil megy.

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
A pike-ba a 2,5-ös nem túl híg? Én úgy tudom hogy a gyártó 5-15-ig ajálja az olajat.........akkor a 15-össel már full zúzásra van vagy mi?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
stucnit kilazítod, a nyakba menõ csavart meghúzod amennyire kell, majd a stucnit visszahúzod.

Trueman: ha találsz forgalmazásban 2.5ös olajnál hígabbat, szólj már légyszi nekemis!!!:D
töbebt ne tegyél bele, mert pl a marzó úgy reagál rá hogy nem mozogja ki a max útját.
van valami konkrét baj a villával hogy más olajat akarsz?

recsegés meg olajcsere miatt nem szokott lenni, ott valami más hiba lesz(rossz összerakás)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
köszi!
Azthiszem visszaviszem a boltba.hogy nézzék meg amúgy a bicaj merevvilás, nem telós, de aztmondták ebben a topikban biztos segítenek.
És tényleg.kösz.

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

sziasztok !

Egy (hozzá nem nagyon értõ) kérdésem lene. Ha az elsõ féket behúzom a bringán és megtolom elõre kotyog kicsit a kormány(csapágy?) .
Ez normális vagy nincs jól összerakva a bringa?
Még csak 3 hetes a gép

Nagyon nem normális!! Valószínüleg nincs rendesen meghúzva a kormánycsapágy...Ha szerelés garis a bicó akkor vidd be h húzzák meg..vagy húzd meg magad...Nemt tudom milyen a csapágyad ezért nem okoskodok...majd jönnek a szakik! :D
*

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
sziasztok !

Egy (hozzá nem nagyon értõ) kérdésem lene. Ha az elsõ féket behúzom a bringán és megtolom elõre kotyog kicsit a kormány(csapágy?) .
Ez normális vagy nincs jól összerakva a bringa?
Még csak 3 hetes a gép

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

495 mm

Kösz, akkor ezért emelgette az elejét...szedhetem szét.:(
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
495 mm

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Ha már Reba...tudja valaki, hogy mennyi egy '05-ös Rebának a beépítési magassága 115-ös hossznál? Én 10 centi utat mértem az enyémnél, de elég magasnak tûnik...de lehet csak a 80-as SID és a merevváz miatt...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)