Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hali, bocs ha már volt, de azért megkérdezném én is:

Ha egy vázat 12-13 centi rugóúttal rendelkezõ telóhoz optimalizáltak (egy Kona Calderaról van szó), akkor az a váz nagyon gázul fog kinézni és menni egy 7 cm körüli telóval?

szerintem nem a kinézet miatt kell aggódnod, hanem az irányithatóság miatt.
4-5 centi csökkenés legalább 2 fok fejcsõszög változást eredményes, beépitési magasságtól függõen. 2 fok pedig nagyban befolyásolja a kormányzás milyenségét.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Hali, bocs ha már volt, de azért megkérdezném én is:

Ha egy vázat 12-13 centi rugóúttal rendelkezõ telóhoz optimalizáltak (egy Kona Calderaról van szó), akkor az a váz nagyon gázul fog kinézni és menni egy 7 cm körüli telóval?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kb 15 ezer és a másikat már megkérdezted egy helyen, nem kell mindenütt megtenni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

peter22

peter22

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!
Szerintetek egy 2 hetet használt Marzocchi Mz3-at mennyiért lehet eladni? Ha valakinek kéne írjon!!! Egy MANITOU BLACK COMP 120 fekete telót tudnék venni ujjonnan bruttó 32900ért, szerintetek milyen ez a teló?Megér ennyit? Ez ugye olajos?Visszaut csill. van benne?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ezt mind bírja csak hagyd ki a sorból a 180 360 és ezek többszöröseit, illetve nem egész számmal való szorzásait!
ha ezeket nem nézzük, bármire jó:)

yeti/007

yeti/007

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
hy all
mi a véleményetek a pike-ról ilyen dirtre meg kis janihegy dh meg streetre jó???vagyishát mitõl törik:S??vagy kb annyiért milyen telót érdemes venni ami még egy jópár évig hû szolgám lesz??:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nemtom, fék nélkül bármit mertem adni a 2004-es SL tullionak. féket sajnáltam rátenni, el is kezdte picit ereszteni az olajat miatta.
korábbit nem érdemes venni, eléggé el vannak használva, ki kell fogni. 2004 után meg ugye már nem gyártották a villát.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

a 30 centis becsúszó

hát basszus, ekkora becsúszóval nem nagyon csinálnak villát :D amugy inkább már uturnos psylo mint black, a psyloban nehezebb mellényulni.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
rs psyloból melyik évjárat/fajta bírja a lightos fr-dh-t?
a 30 centis becsúszó nem kevés egy kicsit? ha jól tudom van uturnos és levegõs, ezek közül melyiket érdemes venni? kulcsszavam itt is minél kevesebb karbantartás, strapabíróság:)
esetleg más használt villa 30-50ért? black comp-ot érdemes?

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
hmm...kössz a hozzászólást
Eddig akkor eléggé úgy néz ki, hogy a '05ös DJ II eddig a legjobb ár/érték/'szolgálgtatás' arányú dolog - legalábbis számomra.

De ha vannak még ötleteitek hasonló árban, akkor írjátok nyugodtan, mindenképp utnnanézek azoknak is - hátha megtetszik valamelyik.
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sztem a 04es volt az elso acel becsuszos szeria, asszem a 05os mar egy kicsit sulyban faragott verzio. ott 2004ben hirtelen felkapott magara a vella augy masfel kilot, es az elegge nem tetszett senkinek. Ugyhogy en gyanitom a 05os kicsit konnyebb. meg a 04 nagyon tul is van csillapitva. ha csak es kizarolag dirtolsz, akkor jo lehet, de ilyen dehas, frirajdos dolog az tuti nem muxik vele. meg azon meg az a nemtul jo QR20 Pro rendszeru tema van alul, ami kicist korulmenyes, de legalabb hajlamos toresre.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
árban van vagy 10-20e ft differencia...
(Egyébként a régebbi tökugyanaz, mint az újabb? Vagy mi a különbség?)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

...nah most úgy áll a dolog, h '05 DJ2 v '04 DJ2...de a 2 közül vajh melyik legyen?

egyértelmû hogy az ujabb.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
...nah most úgy áll a dolog, h '05 DJ2 v '04 DJ2...de a 2 közül vajh melyik legyen?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mikor ezt kivettem a hedlok miatt akokr csavarhúzóval fölhajtogattam a "rózsa szirmait" és simán kijött:)

vedd meg az apróbol a dj2est 75ért,annál jobbat ugy sem találsz,ez legalább meg arra jó amire akarod használni!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
olyan villat ugyse fogsz talalni, ami egyszerre olcso, konnyu, eros, es annyira agyonallithato, hogy dh-zaskor kelloen mozogjon, dirteleskor meg ne koppanjon le. Ahogy nezem ezek lennenek az igenyek, szortirozz, hogy mi a lenyeges ezek kozul, es ha megvan, akkor mar konnyebben tudunk majd segiteni. 05 dj2 van tan haveromnak asszem, az nekem tetszett, bar en meg semmit nem ertek a dirthoz. Az meg talan nem is draga

az a szerszam meg ilyen btw

Feltöltött kép Feltöltött kép

okos dolog, jo ha van. minden boltban lennie kellene, mert nem draga, es sok idot meg anyazast takaritasz meg vele.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
apro...
keresd meg
arra jó hogy kicsit lehet vele növelni a meginditási erõszükségletet

meg ha jól látom akkor csavaros a válla a 06osoknak

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
hol van 75-be??

más: az idei DJ2 álíthatóságát tekintve ugyanaz, mint a tavalyi 1.
Az idei 1 az annyival több, h külsõ kompresszióállítás.
Namost egy hülye kérdés: ammeg miaz? Vagyis mire joó? (Mert az árkülönbség szintén nem kevés.)
Bár idei 1est nagyon valószínû, h nem veszek, de akkoris érdekelne - ne haljak meg teljesen hülyén.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
05ös dj2 nem jó 75ért?
vedd meg és légy boldog
jó leszs az arra amire neked kell

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
és nekem a #894-re esetleg vki vmit :) ?