Sokan kérték, priviben is, hogy számoljak be a mai fejleményekrõl. Tessék:
Megjöttem a biciklistõl. Nem akarta átvenni. Ötször kellett elmondanom, hogy szeretném itt hagyni, küld el, igényelném a cserét. Elmondása szerint túl sokat fórumozok és keveset tekerek (végül is az egyik nap csak 90 km-t tekertem), az igényeim is túl magasak, ez ilyen, kopik. Ha õ jó eladó, akkor mérte volna fel az igényeimet és próbált volna jobb biciklire rábeszélni. Visszakanyarodva, tényleg nem nagyon értek hozzá, de hogy ezen felül nagyon hülyének voltam nézve, ettõl aztán teljesen leblokkoltam, de szó szerint. Gyakorlatilag annyiban hagytam (pedig tudom, hogy nem úgy van), hogy nem lesz semmilyen papírom arról, hogy õ azt elküldte volna bárhova javításra/cserére. Nekem az kellene, hogy ahova elküldi, onnan jöjjön vissza egy példány számomra is, hogy ezért meg ezért ezt vagy ezt nem csináltuk. Nem lesz ilyen papír. Elmondása szerint majd õ kap egy e-mailt vagy telefont és szól nekem (=én õ vele, õ a nagyokkal tárgyal alapom - BULLSHIT). Ráadásul adás-vételi papír nélkül maradt ott a bicikli, majd kiszellõzött fejjel dolgomat elintézve mentem vissza egy ilyenért (félve attól, hogy csak hetekig a másik helységben fog állni és a végén felhív, hogy "hát mondtam, hogy nem fogják kicserélni, itt a biciklid"). Lévén kis boltról van szó, hivatalos papír nélkül (nincs hivatalos adás-vételi papír) egy vonalas lapon van feltüntetve hogy xy bicikli, mai dátummal, a cég bélyegzõvel ott lett hagyva garanciális javításra (de az is "el lett felejtve" feltüntetve, hogy a teleszkóp miatt). Idõt nem tudott mondani, szóval most várok. Mikor visszamentem, le lettem intve, hogy ne aggódjak, még akár az is lehet, hogy új villám lesz. Itt egy kicsit megnyugodtam és elvettem a semmit mondó vonalas lapot.
Azon még gondolkozom, hogy felhívjam-e a Trek Magyarországot és kikérjem a véleményüket, hátha õk segítõkészebbek, mint az eladó, ahol vásároltam.
Idõt nem tudott mondani (mintha még sosem küldött volna biciklit szervizelni). Szerintetek mennyi idõt fog igénybe venni (min-max)?