há tudod hogy van, ami szar mikor kijön a gyárból, abban már mi romoljon el ?tapasztalt forumoskent az ilyen kijelenteseken mar meg sem lepodok.

há tudod hogy van, ami szar mikor kijön a gyárból, abban már mi romoljon el ?tapasztalt forumoskent az ilyen kijelenteseken mar meg sem lepodok.
és nem tud elromlani benne semmi
Az a baj, hogy én villában ragaszkodom a zsír új hoz! Abból semmiképpen nem akarok használtat venni, és az rc3 200 ezer annyim nincs rá, rcv-t meg már láttam 120-130 körül újonnan! Ráadásul még fékrendszert is kell vennem , mondjuk ott egyértelmû a választás egy stroker ace elõre és trail hátulra 203 as tárcsákkal. Villában még gondoltam egy rock shox totem re bár az is elég húzós árban, arról esetleg van valakinek tapasztalata?
Vagy egy 66 ATA RC3, az nyami.
És mi a véleményetek a használt SID-ekrõl?Megnéztem,és apró tele van velük,marha jó áron:O Majd nyáron olyat kéne szereznem.
V-fék oké,súly meg majdnem.Az újabbak is ilyenek?Majd amikor új telót akarok venni,az elsõ szempont a súlya lesz:) Mindenképpen 2 kiló alattit akarok,igaz abból van sok,pl Tora,de egy 1.5 kilós villa marha jó lenne.
merevségre mint egy jobbfajta lángoltkolbászÉs mi a véleményetek a használt SID-ekrõl?Megnéztem,és apró tele van velük,marha jó áron:O Majd nyáron olyat kéne szereznem.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
És mi a véleményetek a használt SID-ekrõl?Megnéztem,és apró tele van velük,marha jó áron:O Majd nyáron olyat kéne szereznem.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Szervusztok!
Egyszerû leszek.
Fox 32 Vanilla 08 vagy Rock Shox Reba Race 09?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Nekem egy szimpla vállas szimpatikusabb lenne, de azért megkérdeznék egy hozzáértõt is.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"