Üdv!
Egy érdekes kérdésem lenne felétek. Kísérletezni szeretnék valamilyen levegõs rendszerrel a telómba, ami egy 07-es pike 426. Nagyon puha ez a rugó benne, meg hát na súlycsökkentés:)
Szóval... nem vok egy zseni, gépésznek tanulok de még a felénél sem járok ugyhogy.. nem a syndicate mérnöke akarok lenni, nem egy air-uturn-t akarok csinálni, csak egyszerûen kisérletezés, 80mm út levegõvel ennyi.
A cél, hogy azért ne eresszen, de vmit mozogjon is, a hûdemindentkimozog mozgás nem lényeg. Nézegettem a levegõs pikeok összeállítási modelljeit, és külön belsõ patron nélkül vna megoldva szóval elvileg egyszerûbb formában nekem is sikerülhet, csak rendesen kell a méreteket megválasztani.
Na és igazából az lenne a kérdés már végre:D, és remélem valaki tud segíteni, hogy ugye a legnagyobb probléma itt az, hogy mekkora legyen a fedés a nyomórúd+o-gyûrû és a becsúszó belsõ fala között. gondolom tized mm-ekben kell gondolkodni Van valakinek vmi támpontja, vagy valami villa aminél tudja hogy mik ezek a méretek naggyából?
kösziszépen elõre is!
Na
1.ha már volt a becsuszóban rugó, a belül lévõ karcok miatt az életben nem fogod letömíteni
2.nem találsz teflonos nymorudat
3. nem éri meg
én csináltam a Travis triple-hez, usa maniout küldött nyomorudat ajcsiba, ráment kb 80ezrem, és még nem 100%, kamra méretekre angyon oda kell figyelni, plusz nem árt egy negativ rugó vagy kamra, ha van kedved utazni gyere le százhalombattára meg tudom mutatani az enyémet, dobozban van