Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Posted 2006. February 10. - 10:09

Posted 2006. February 10. - 10:05

Milyen nyuszis logó?
Akkor az eredeti tervek szerint marad a szellemvárosi pálya felvirágoztatása!
Hát valami nyuszi a Mecsextrém park logója, ami leginkább a régi takarékszövetkezetes méhecskére hasonlít. De lehet, hogy más állat, csak én ézem nyuszinak, mindenesetre nagyon btk-s design. Az is lehet, hogy egy oroszlán, csak álcázva van, jó camouflage-t hord, és mindenki tuggya, hogy kurrvakemény, de nem akar annak látszani, de belül tuggya hogy az, mert szétbassza az extrém energia.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. February 10. - 09:58

Azé' nem volt 100-ért laptop, mert má' hétfõ óta árulták, úgyhogy lassúak voltatok. És milyen poresz DVD volt? Azt is akcijósan árulták meg a vibit is?
Milyen nyuszis logó?
Akkor az eredeti tervek szerint marad a szellemvárosi pálya felvirágoztatása!

Posted 2006. February 10. - 09:57

Megjöttem. De jó. Jó doid voltam, termeltem, de erre a hónapra elég volt! Egyébként az Astóriában laktam. Meg találkoztam sok régi kommandós arccal is, toltunk pinyákot meg söröt a Darshan Udvarban. Kellemes kis hely, és kajak sok jó csaj jár oda. Meg voltunk pár házzal arrébb is valami helyen, de az igazából nyáron lehet nagy feeling, amikor a pincében konstans 25 fok van, kint meg 32 éjjel... Nyócker rocks!
Öröm volt hallgatni a Rádió1-et egész nap, szal La Camisa Negra kívülrõl, odavissza kétszer, angol fordításban is megy. Meg azt is jó volt hallgatni, hogy hogyan fúrják egymást az emberek. Frankón megy a kibeszélés a másik háta mögött, utána meg széles vigyor. Kell vennem egy mp3játékost, és akkor nem lehet gond az ilyen helyzetekkel. Akkor marad a "fear resistance when I'm awake...". Hehe. Továbbra is csk egy rosszindulatú sejtnek tartom magam az organizmusban...
Az sem csoda, hogy mindenki dagadék lesz az ilyen munkahelyeken (de van aki nem). Ingerhatás nulla, viszont 680-ért olyan menü volt, hogy póréhagymaleves, székelykáposzta és aranygaluska. Na. Nálam ezek mind külön étkezést jelentenének, itt meg egyben, zip-elve kapod csonagban bazdmeg.
Azt is hallottam, hogy eléggé kiábrándító volt az erdészetes megbeszélkés, és KisSzáx sikítva tépte a haját. Zsoloról is hasonlókat hallottam. Mondjuk igazán aranyos az a nyuszis logó. Azzal kezdeném, hogy azt felszámolom.
Na szép napot Nektek. Az esti együttlétet kihagyom, mert még nem álltam át az idõeltolódás után:D.
Kölyök él még?
Wuff! Ezek szerint jössz haza a hétvégére?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. February 10. - 09:41

100e-é laptop!!HE tegnap mi is bedõltünk és elmentünk az EL WO-ba, és gondolhatod hány db. volt, 1-se. Szerintem ez volt a hét mézesmadzagja!!HEHE (nincs benne WLAN!és csak 14colos) Majd lesz megint eredeti áron 150-160e-é.Viszont volt ott vibrátor és poresz vigyijó(dvd)?!.
Azt álmodtamhogy elmentem síelni és amikor kb 50km re voltam Pécstõl észrevettem, hogy semmit se pakoltam be(se ruha se pénz se sícucc) teljesen elszomorodtam, aztán meg rájöttem hogy marhaság mert csak 50km az kb oda vissza 2000huf, és akkor legfeljebb nem iszok annyi SÖRT, és megnyugodtam.(USB/pendrive nem volt belekeverve)
Posted 2006. February 10. - 09:07

Az biztos, hogy most kéne elindulnom itthonról. Eh.
Posted 2006. February 10. - 09:02

Posted 2006. February 09. - 23:31

csendet kérek,dobpergés
ELNÖK ÚR ÜZENI:
Holanp nagy parti,mindendki hozzon nõt sok piát,pesti suttyókat is,egyesületi buli lessz az elnöki lakosztályban.
kb 1930 tol
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. February 09. - 23:18

mert van 3db ilyenem, amit jó lenne feltolni energiailag, de az én töltöm, csak 2-t vagy 4-et tud

pölö Tomi te nagy spíler vagy ilyen ügyekben

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. February 09. - 21:21

Szeretettel várunk mindenkit a mohácsi busójárásra. Aki tervezi az mindenképpen jöjjön, aki meg nem az tervezze! további info itt: http://www.mohacs.hu...&idCSOP=&idKAT=
nem éri meg ki hagyni;)
Posted 2006. February 09. - 19:36

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. February 09. - 19:05

Aktuális civil
Posted 2006. February 09. - 18:01

A sárhányód már ki van fizetve, már csak be kell érte ugrani vmikor, ha egyeztetek a Tiborral!
Posted 2006. February 09. - 17:51

Mátyás, jut eszembe gyalogtúra a mecseken hétvégén? Gondolom esett friss hó ott is?!
Give me some iced-tea from long Island!
Posted 2006. February 09. - 17:49

Asztali pc rulez! Csak izmos legyen!
Posted 2006. February 09. - 17:46

Kérdezd meg a Wuffot, hogy mi a nagyon trendi, mert õ nagy szaki, és vegyél olyant! Bottom line: Hallgass az okosabbra!
Dnl, milyen emailcamet használ ott?
Posted 2006. February 09. - 17:38

Egyébként nekiálltam összepakolni egy pc-t, ha az neked is megfelel akkor mehetünk is majd konzumálni.
Posted 2006. February 09. - 17:33

dnl, most épp nem nagyon aktív, as I can see, lehet leégettem a munkatársai elõtt a hülye emilemmel

Posted 2006. February 09. - 17:18

Vargaganyénak lehet valami szépet-kedveset küldeni? Vagy kint el van vágva mindentõl?
Elmentettem a Mecsek képedet háttérnek és most álmodozom, hogy a közepén állok a binyiglimmel!
Posted 2006. February 09. - 17:14

Ha a Kokk siel, akkor mindenki más szabotálja a fórumot, mi? Asse rossz..