Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kerestem képet a vázrol és azt találtam....
szigoruan 18+ nem is marad sokáig
http://members.lycos.../opendir/x7.jpg
de valójában ez:
http://bikemagazin.s.../id_780/ex7.jpg
csak 4way lessz benne,meg 150mm hátsóagy

csak ehez jár stock minden...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Nem tudtok valami fassza MP3 játékost?[/quote]

..MOST VETTEM PÁR HETE MPIO 512MB+rádió+mittudommi--27 rugó-naggyon szépen szól...

Marisko: vegyél vázat, itt a TAVASZ (voltatok kinnt?, mennyetek!!!)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
basszsu megpróáltam én is sokszor elképzelni az a fejet de azt nem lehet :D

veszek veszek..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Faszomat! Nem voltam fejtááágííítáááássooooooon! Mondom már nyócszor! Köcsög droid voltam, és számlákat ellenõriztem, és nagyokat szartam a Bank Center klotyójába, meg az Atoria-jájáébába is :D !

Most meg lelépek. Megetetem otthon a medvét, aztán az enyémet is! Majd hétfõn jövök! Hehehheheehe! Na píxxxx!

Márió:
Vegyél vázat :D !

Nem tudtok valami fassza MP3 játékost?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
DE TE SE. Amúgy meg Ne röhögj, inkább dolgozz, és hasznosítsd a fejtágításon tanultakat, szépen. TE KULLILINTU

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

De megkomolyodtál te, odalent Pestön.

Jah, tudod, az élet megkomolyít, meg megkeményít... A fórumon meg az a baj, hogy nem látod a fejemet, amikor elképzelem, hogy ülsz az elkotekkben a monitor elõtt, és milyen fejet vágsz (nincs olyan szmájli, amikor a Tibi komolyan foglalkozik valamivel, vakarja a fejét, rágcsálja a szakállát, és "alkot":D), amikor gyártod a postjaidat:D!

De azért van egy smájli a szöveg végén Puto! Ez az ni! Ennek a végén is az van :D !

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
De megkomolyodtál te, odalent Pestön.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

De azon van, hogy te nyálcsorgatva zsebhokizol rájuk kávézgatás közben. HEHEHEHEHE

Erre nem lehet mit írni! Nem is kávézok, nem is zsebhokizok nyálcsorgatva! És különben is úgy tûnik, hogy az álmaidat rám vetíted ki :D !

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
De azon van, hogy te nyálcsorgatva zsebhokizol rájuk kávézgatás közben. HEHEHEHEHE

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ez tény! Ezen nincs mit meglátni;)!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Tiburon:
Én droidnak mentem Pestre, és a pár kellemes külsejû hölgy csak ráadás volt![/quote]

Na ezt lássa meg a ZASSZON !!!Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

szerintem a nyul nem olyan rossz...
bár egy S grafikának jobban örülnék!!

Szerintem jól néz ki a nyúl. Csak nem értem az ötletet és a kapcsolódóást az egész extrém parkhoz. A bajom csak ennyi. És miért enm lehet olyat csinálni kapásból, ami jó? Miért kell szart, és ahhoz ragaszkodni?

Tiburon:
Én droidnak mentem Pestre, és a pár kellemes külsejû hölgy csak ráadás volt!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem a nyul nem olyan rossz...
bár egy S grafikának jobban örülnék!!

egy eseteges vásárlási szándék:
nincs valakinek használható 36likas felnije?
ill egy mono is valszeg kéne,csak még nem tom mekkora

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ez marha jó! Ez v.mi veszett nyúl, a GYALOG-GALOPP-ból. "A nyúl az? Vagy a nyúlon túl? Vén hülye buzeráns hilyába izgattál fel!..."

Szerdán csak a LEMON-ban voltam itt Pöcsön, és itt is tele volt FULLOS csajokkal!!! Minek azért lemenni buzipestre??!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, látod.. Azért ez jó érzés, nem? Hogy a te tapasztalatodra kiváncsiak.. kérj érte sok pénzt :)

Esik a hó.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ezt a nyulat tényelg nem értem... Egyáltalán miért nyúl? Na mindegy... Valaki biztosan kapott érte félmilliót...

Továbbképzés? Áhhh.. sztem szopatás. De komolyan. Velem akarják behozni a lemaradásukat. 30-an dolgoznak Pesten, és rám van a legnagyonbb szükség:D!

A helyeket nem ismerem. Ez kellemes volt.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Nah Hella Rõtfaszúak!

Megjöttem. De jó. Jó doid voltam, termeltem, de erre a hónapra elég volt! Egyébként az Astóriában laktam. Meg találkoztam sok régi kommandós arccal is, toltunk pinyákot meg söröt a Darshan Udvarban. Kellemes kis hely, és kajak sok jó csaj jár oda. Meg voltunk pár házzal arrébb is valami helyen, de az igazából nyáron lehet nagy feeling, amikor a pincében konstans 25 fok van, kint meg 32 éjjel... Nyócker rocks!

Öröm volt hallgatni a Rádió1-et egész nap, szal La Camisa Negra kívülrõl, odavissza kétszer, angol fordításban is megy. Meg azt is jó volt hallgatni, hogy hogyan fúrják egymást az emberek. Frankón megy a kibeszélés a másik háta mögött, utána meg széles vigyor. Kell vennem egy mp3játékost, és akkor nem lehet gond az ilyen helyzetekkel. Akkor marad a "fear resistance when I'm awake...". Hehe. Továbbra is csk egy rosszindulatú sejtnek tartom magam az organizmusban...

Az sem csoda, hogy mindenki dagadék lesz az ilyen munkahelyeken (de van aki nem). Ingerhatás nulla, viszont 680-ért olyan menü volt, hogy póréhagymaleves, székelykáposzta és aranygaluska. Na. Nálam ezek mind külön étkezést jelentenének, itt meg egyben, zip-elve kapod csonagban bazdmeg.

Azt is hallottam, hogy eléggé kiábrándító volt az erdészetes megbeszélkés, és KisSzáx sikítva tépte a haját. Zsoloról is hasonlókat hallottam. Mondjuk igazán aranyos az a nyuszis logó. Azzal kezdeném, hogy azt felszámolom.

Na szép napot Nektek. Az esti együttlétet kihagyom, mert még nem álltam át az idõeltolódás után:D.

Kölyök él még?

Wuff! Ezek szerint jössz haza a hétvégére?

Nah, hát azé' örülök, hogy Astoriában növesztetted a seggedet, meg az is ja, hogy ilyen menüket lehet kapni a legtöbb vállalati étkezdében.
Darsan udvar az elég fosti hely, szerintem, legalábbis egyszer voltam, de nem tetszett. Majd nyáron, ha megnyílnak a jó helyek.. Holdudvar, Szimpla kert és társai.. ott lesznek majd igazán jó, szemetgyönyörködtetõ nõk :)

Egyébként megyek haza 7végén, már meg is van a jegyem! Yesss

És ez most neked igazából továbbképzés volt? Már ha lehet ilyenrõl veled kapcsolatban beszélni az x évi munkaviszony után..

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Itt a nyúl:

http://www.mefa.hu/u...31/pic_01_k.gif

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Mindenféle poresz,ömlesztve, nem túrkáltam bele!

Hol van az a nyúl? Milyen nyúl--more info please!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tanácsolom hogy Mettyú rajzoljon valami szépet.... :D
Gabesz azt mondta hogy a pesti pécsiek is mehetnek...

én megint szallagavatok,igaz most a sajátom..