Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Írta 2006. február 13. - 10:04

Na megint teljes a CSapat, és csapat-hat.
Jó volt a tegnapi kis gyaloglás.
Ma meg 1 olyat jöttem bringával dolgozni, hogy végig visítottam, annyira élveztem a havat, össze vissza faralás, félkeresztbe kanyarodás még az egyenesekben is. Irigylem azokat akik fel tudnak most menni a hegyre!!!
Mért nem bírt tegnap havazni,MIÉRT???!!!
Írta 2006. február 13. - 09:53

Kokk, hurrá! Itthon vagy és lehet baszogatni! Csak adj okot rá és akkor belendülök!
Írta 2006. február 13. - 09:51

Bassza meg... Melanie C még mindig "énekel". Aszittem feladta már.
Isteni volt a hétvége! Pénteken voltam egy TV tornyot, nyolc fokban, napsütésben, csapatás, döntés, faralás, fordítás, ugrás! Áhhhh. Sejtettem, hogy nem lesz tartós a meleg, de nem hagyhattam ki.
Este PGnél infocsere, aztán rohanás haza, és alvás hegyek. Szombaton Praktiker, Diego, Tecsó, stb. barkács körülnézés. Na az fárasztó volt. Fõztünk lasagne-t, és elsõre nagyon jól sikerült.
Tegnap Vörös-hegy-Teca futás. Szintén ahhhhh... Vörös hegyen szûz hó, csak állatnyomok, iszonyatos csönd, és nagyon szép szép idõ volt. Egy órát el lehetett volna gondolkodni arrafelé...
Kiskutyát is megsétáltattuk, kiugrottunk vele a Mecsek Plázához (hihi), meg vissza. Bal kézzel már nem tudom sétáltatni, kitépi a karomat! Legközelebb már fojtó nyakörvvel megyünk, mert így nem fog megtanulni pórázon jönni velünk extrém sétálni!
Utána Kokka is beugrott, és jókat röhögtünk rajta! Tényleg atom lehetett ez a síelés! Fúúú! Három hét múlva megyünk. NAgyon várás!
Na szép napot mindenkinek!
AW:
Küldd át a címed légy kedves privátban, mert már ég a pofám:( !
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. február 13. - 09:00

Én benne vagyok az ilyen szombati kimozdulósban...
15 centi sztem sok a merevbe. Annyi nem kell.
Fluxus faszás. De ha nekem vizelni kell, kitör, mint egy gejzír...

Ma be kell menni már a suliba. Fákk.
Fékcsinálhatnékom van.
Olaszországban adnak rágót a jéger mellé.

Most pedig reggeli...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 12. - 22:44

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 12. - 19:20

vagy z1 light eta, de az félek baszom drága, és persze +int nem bírom belinkelni.
mi megint a probléma a linkeléssel kapcsolatban?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 12. - 19:18

Csak így 3másodperc alatt:
http://www.bike-mail...2004::1166.html
http://www.bike-mail...2005::2482.html
Aktuális civil
Írta 2006. február 12. - 17:47

Írta 2006. február 12. - 17:30

Átütõs Marzó.
mondjuk ezt? http://ebike.hu/term...implavallas/868
vagy z1 light eta, de az félek baszom drága, és persze +int nem bírom belinkelni.
na voltunk Munkácsyn, meg Árkádba autókat fotózni, az a sárga wv nagyon bejött. én biztos nem mernék otthagyni ilyen autókat, csomóan buzerálják õket, biztonsági õr + ilyenkor sehol. azt a hintókinézetût már körbe is kerítették, mer sokan beültek fotózkodni.
Írta 2006. február 12. - 15:25

Írta 2006. február 12. - 14:50

Aktuális civil
Írta 2006. február 12. - 14:24

Olyat, hogy szombat délután Villány és itt folytatjuk? Vagy valami kimozdulás?
Igazából bármikor lehet gyünni.
Aktuális civil
Írta 2006. február 12. - 14:05

cseréltem égõt hugom kislámpájába, de utána sem világított, szétszedtem hogy +nézzem mi van, csak elfelejtettem kihúzni, úgyhogy úgy +baszott a trafója, hogy még a kezem is összerándult, még jó, hogy nem a tenyeremmel értem hozzá. pedig azt a felét fogtam + ahol elvileg 12V van :chin:
Márió, Munkácsi kiállításon mit nem szabad csinálni? mert most m1ek és elég volt mára 1 áramütés

Lehet veszek telót, 1elõre fék nélkül. Pike vagy vmi átütõs Marzó a jobb??
Írta 2006. február 12. - 13:42

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. február 12. - 11:23

Most meg húzok sütnifõzni.

Aktuális civil
Írta 2006. február 12. - 11:10

Képeket majd késöbb, mert össze kell még szednem õket... Mese meg csak élõben hatásos, mert valami iszonyat sokminden történt 1 hét alatt.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 12. - 10:46

mesélj mutass képet!!
megvan a szemcsid kedden valszeg anyum lehozza,meg a Csikóét is
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 12. - 09:44

Na, elkezdek pakolni. Van egy trafic-nyi csomó cuccom, mert mindenki nálam hagyta, mondván, ráér. De most nem tudom kitakarítani a kocsit, mert fullon van a sok szarral...
Hja, és a legrosszabb, hogy mindenki attól félt, hogy még a nagy autóba sem fognak beférnbi a cuccok. Erre mennyi hely maradt?! Annyi, hogy egy bringa simán befért volna... Ejjj...
Írta 2006. február 12. - 02:08

Ja, kizártak, mert túl jó voltam... MAjd lesznek képek. Ugrottam idén is 1-2 egész nagyot...

A 8-ast pedig már ki sem adják. A 8 ekvivalens a Kokkk-kal!

Holnap, illetve ma kéne tekerni. Meg Zapat, kisképfékbaszkodáspofátlanulmekérése?!
Írta 2006. február 12. - 01:30

szerintem besértõdött, mert nem kaphatta meg a 8-as rajtszámot

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda