Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

én mé nem birom ezeket +nézni????

Mert már letöröltem a szerverrõl. De keresd meg az eredeti hozzászólást és ott az eredeti linket.
(Ez csak céges felhasználoknak készült...)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

...és ezt?

én mé nem birom ezeket +nézni????

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Hello!

Végre, még 2 óra és zár az irodánk, aztán H O M E !
Btw. Hugicámmal még megyünk egy kört Pécsen ajándék ügyben, tud valaki ajánlani M.markton és ElectroWorld-ön kívül olyan helyet ahol lehet mini-hifitornyot venni? A felüljáró mellett volt régen egy Euronics üzlet, az még megvan?? Lehetséges, hogy ott olcsóbbak a cuccok pár ezressel?

az inter fruktnál +van az az euronics. + ott a hifigaléria a kerházban, ott biztos tudnak vmi jót + értenek is hozzá az eladók. én ott vettem az enyémet, vittem cdrwt is amire írtam mp3 teszteket + több zenei stílusból 1 számot és 1 csomót hifin végigpróbáltam. mindent csak a sony + a panasonic evett +. amúgy van a panasonicknak 1 zsír minihifije 40 rókáért. 5cd, 2utas fadobozos hangfalak, mp3, és sztem nagyon szépen szól.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ha látná az egyház ezt a fórumot, akkor szerintem AZONNALI HATÁLLYAL eltörõlné a karácsonyt---az kész, hogy mennyire kari-ellenes mindenki

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Boldog Karit, pöcsmadarak!
Jövõ héten visszajövök és mindenkit kipontozok!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na má' megint mi a baj, Kokk?
Remélem azért Karácsony alatt nem sírod itt tele a fórumot, mert kénytelen leszek már idén kipontozni téged, kis suhanc!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Miért van az, hogy ha egy nõ kerül a tervbe, máris megbukik a dolog?!?!?!?!?!!?!?!?!!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehe... Hát még nem. :D

Még egy utolsó nagyon nagy kör, borok, mézeskalácsok és egyéb állatfajták széthordása, aztán venni kéne fát, aztán ajándékot, aztán nekiállok a nagy kedvencemnek és specialitásomnak, a mákos beiglinek!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah két fa áll,bevagdosva ültetve..

pavlik szerintetek nyitva van?

rettenet finom a süti!!!!!
már elfogytak a "nem siekrültek tul jól,vagy összeértek" szal el kéen raknom mert fafaragás közben sûrûn rájártam...

heheh jó ez a karácsony

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
TEEEE agyon-informatikázott....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Váááá... Hát most kicsit fusztrált vagyok. 1: anyummal mentem vásárolni, ami nagy hiba. 2: a fasznak nem lehet alkalom a vásárlás és nem folyamat... :(

Na, a segge tényleg jó. De ja, a mellérõl, fejérõl még kevés az infó... :D

A tegnap meg úgy kezdõdött, hogy vittem pénzt a Patyónak, Atus nem jött forraltborozni, aztán ez lett... :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
MEGVAAN !! A bugyilehúzós fûrdõkádas a legjobb!!! Köszönjük itt az elnyomott ELKO-népe

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem is tetszetõs,de tipiks kis mell jó segg kombináció :D

sütünk mézes sütit,vagy valami hasolnót és forraltbor szaga van...
mikor följöttem a kutyával azt hittem hogy valami szeszfõzde,de nem csak kisült a cucc

most meg fát kéne faragnom...

ajándékbol egy hijján minden megvan!!
ez nagyon jónak számít!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Leszedhetem?

Le, köszi. Téyleg korrekt volt.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Leszedhetem?

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

És ki is ez a csaj különben?

Hát a csajom, vazze!

Give me some iced-tea from long Island!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Na ez már megy! Danke. És ki is ez a csaj különben?

Felkerült a webre vagy 50 fotó róla és az Interneten kikiáltották 2005 legjobb seggû csajának. Ezek a képek már a Maximnak készültek, szóval a csaj befutott...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

...és ezt?

Na ez már megy! Danke. És ki is ez a csaj különben?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ja Ja Ja

...és ezt?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás