Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Mindenki rokonhoz megy? Nekem a legközelebbi 1000 KM-re lakik, inkább kihagyom, helyette kocsit mostam, mert éjjel telibeszarták a kedves-aranyos galambocskák! ÉJJEL szarnak!!! És így is lehet sörözni...:beer:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Fingom nincs, hogy mitõl tört be. Talán volt rajta valami sérülés, és az a hõingadozás hatására szétterjedt. Csak az az érdekes, hogy ekkora hõingadozástól ilyesmi nem fordulhatna elõ.
Esetleg felverõdõ kõ még okozhatná, de az úttól kb. 100m-re állt az udvarban a kocsi, szóval az is érdekes lenne. Esetleg egy újfajta titánborítású bogár repült neki. Vagy óriási meteorzápor volt, és nekem is jutott. Vagy a maffia bosszúja. Ki tudja. Szóval vigyázzatok!

Szóval nincs sár? Hmmm, de kár, akkor nem maradt túl sok értelmes kifogásom...
Most viszont mehetek rokonokhoz. Eh. Sörözni kell, meg ilyenek. Nehéz ügy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
HÁLLÓ-HÁLLÓ

Tommi- a déli oldalon már tegnap is tiszta száraz volt, úgyhogy nem kell féltened a kis konyácskádat!!! Mitõ tõt bé áz üvéged?
Napkin-otthon vagy?? Mennék 1-et a kutyával, azt benéznék kb 1 óra múlva, mert most még Vienettát eszek Jégerbe áztatva, KU*va finom!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

100e-ig elmehetsz vele, feltéve ha tényleg 70 van benne.Az a legjobb, ha ki van cserélve. A kutya meg nem mondja szétbontás nélkül, hogy még mennyit bír. De, ha szétbontottad, ki is cserélheted!?

Oké, akkor január elején csere. Addig úgysem megyek már sokat.

Azt hittem ma majd elmegyek bringázni, de helyette itt döglök és sorozatokat nézek. A Numb3rs-t most fejeztem be, most jöhet a Firefly. Az elõzõ számolós nyomozós, ez meg sci-fi.

Különben sincs még elég hideg. Meg alig esett hó. Egy olyan -5 fok, és +10cm hó jól jönne...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, megtört a görbülés jege... Karácsonykor megvágni alakit... Pfff...

Tegnap még épp jó volt tekerni, de ma már nagyon hideg van, nem?! Meg megyek lyan 5-re vendégségbe. Nem tudom mi lesz utána, vagy mikor végzek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hi,
lesz ma vmi tekerés? még naplemente elõtt egy kis streetelés?

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Na, megnéztem 71e km van ebben a szíjban a "szervízkönyv" szerint. Hmmm, csak tudnám mennyi az elõírt km. Mondjuk a szíj nem néz ki nagyon elnyûttnek, de a fene se tudja...[/QUOTE]
100e-ig elmehetsz vele, feltéve ha tényleg 70 van benne.Az a legjobb, ha ki van cserélve. A kutya meg nem mondja szétbontás nélkül, hogy még mennyit bír. De, ha szétbontottad, ki is cserélheted!?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Háháhá! Esik a hó! Francnak van ilyen meleg, így el fog olvadni...

Most meg rámijesztettek. Azt mondják sürgõsen ki kell cseréltetnem a vezérmûszíjat. Mondjuk maga a szíj már megvan, de az kicsit bonyolultabb dolognak néz most ki, mint az ablakberakás, meg ha szarul csinálom, nagyobb gondot tud okozni. Na, megnéztem 71e km van ebben a szíjban a "szervízkönyv" szerint. Hmmm, csak tudnám mennyi az elõírt km. Mondjuk a szíj nem néz ki nagyon elnyûttnek, de a fene se tudja...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

LL: nem található...

Mindenki: tessék drukkolni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

hehhhhhhh
mik vannak bazze.
Jingle-bells kicsit másként
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Holnap vizsga! Tomy, lehet kellesz majd, bár a Glade-hez nem értesz.

Hát az tuti, hogy nem értek. Egyszer próbálkoztam Gtk-val, de annak is már lassan 3-4 éve. Szóval fingom nincs.
Holnap remélem fagyni fog, mert akkor megyek az erdõbe kicsit bringázni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, jót ökörködtünk... :D Faszás volt a dolog. Bár Tibur kicsit összeszedetlen volt, mert aszonta, hogy jön, de aztán váltott, de aztán errõl mi nagyon nem tudtunk... Hehehe... Szecskán összegyûlt mindenki. Aztán ugráltunk nagyokat, meg tekertünk a lépcsõn, meg a padon, meg a kutyaszarban... :D Most még egy kis beigli, vagy gyümölcssali, aztán tente. Holnap vizsga! Tomy, lehet kellesz majd, bár a Glade-hez nem értesz. Shoshinak meg jó utat és éld túl a sok kaját! ;) Zapatnak jobbulgatást! Atusnak gyorsabb netet! Márió tevéjének meg vizet!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
iszoynat fasza volt a mai tekerés. szt istván tér "gááp" :D
kaptam mp3 lejátszót (sony nw e405) és sikerült beüzemelni, és ilyen übermegafasza kedvem sem volt még :D hallgatni és közben írni :)
wááááááááááááá :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Én kihasználva az ünnepnapot eddig hibernáltam magam.
jóreggelt mindenkinek :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Na mi a tök?!! megyünk bebaszóst bringázni vagy mindenki otthon zõdû a sok kajátó?:air:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Kicsit megkésve innen is BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONT MINDENKINEK !!!!
Bringáztam ma egy kúrva jót, mert a mákosguba már kikönyökölt a gyomromból!! Keggyetlenûl jólesett****

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Húúúúúúú ma voltunk bringázni tök jó volt , ahogy shoshi is tanácsolta nem ugrottam lépcsõt meg iylenek csak gurultam rajtuk de ehhhhhhh de jót bringáztunk, Mitzkey átbunnyzott egy nagy "gap"-et ...
De most már nem sajnáltatom magamat mert gondolpom ki van a tökötök vele :) :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
na, mikor lesz este a móka.?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Csináltam néhány képet is
Nem megyek én sehova melózni, mert van egy munkahelyem, ahol ugyan nem éhbérért, de kibaszottul sokat kell dolgozni, és az is elég nekem. Bár most a két ünnep között nem kell bemenni, de akkor is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Ügyes vagy Tomi minden elismerésem! Jöhetsz hozzánk éhbérért melozni!Tudom hogy nagyon akarod!? Most megyek háányok eggyet!