Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Fugger! Ja, szorri. Mikor jössz haza legközelebb? Akkor már igazán mehetnénk szalonnázni.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Hi All! Vmi aktívkodás van napirenden a héten (jó lenne)?

Zsoloházaspár hova lett?

Családi körben boldog offline / gépmentes állapotban töltöttünk 2 napot...

Ja és kéne nekem valaki, akinek van sok kiírt filmje, vagy akár vinyón hozhatnám tõle sûrûn, mert csomó mindent nem láttam és esténként akarok nézegetni, de mások sosem akarnak. Úgy röviden. Amik meg megvannak, azokat már rongyossá...

Persze (megint) küldök listát, amire persze (megint) nem reagálsz, hogy utána ugyanazt megkérdezhesd 1000* Ehhh...
(Tudom, baszogatás.)

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Funkstörungos szép napot mindenkinek! Mettyú csak nem sikerült összefutnunk Jozsua ünnepén, most meg már itt nyomom az afterbejgli idõszakot a vízfejvárosban ismét.

Akinek nem írtam volna 24-én, így utólag: BOKA!

Give me some iced-tea from long Island!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
NESZE: Klemmenvertauschung,NESZE: Abgaszusammensetzung

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

maradjon a fél 1, OKKK?!

Hogy az a!!! Okkk 3 k-val?! :D:D:D

Szerencsére megfeküdtem a hózentrógernél, meg a smarninál... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hogy szakadna rátok a Dreifaltigkeitsaule és törne ki bennetek a blindarmentzündung!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Schwingungshäufigkeit, mit olvastál, én sem tudtam rendesen aludni, biztos megint napkitörés van, vagy czunami. STERNENNZERSTÖRER

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hihihi

Komandant! Die Hauptgenerator ist kaputt! :D :D
meg a Nasenscheidewandverkrümmungen...

hülyee németek, nééémet hülyék..

Én tegnap nem tudtam aludni és fél négyig olvastam.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Nem'tom, még nincs itt senki sem, elméletileg maradjon a fél 1, OKKK?!

---Drosselklappenschalter. Fahrpedaländerungen,Kraftstoffrückführung,Hochspannungsverteilung,Mehrpunkteinspritzung---imádom a rövid német szavakat

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Szevasz Mettyú! Mit szólsz ma egy ingyékólához?!

Tegnap tárgyaltam PGvel, valami újfajta újságokat is emlegetett, úgyhogy ebéd után ott a helyünk.
Te mikor zabbantasz? Én most flexibilis vagyok, mert nincsenek többiek.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Szevasz Mettyú! Mit szólsz ma egy ingyékólához?!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na, kis surmók! Annyi pontot osztogathatnék az elõzõ 3 oldal beszólásai miatt, hogy napestig kéne könyvelnem. Hát 1 lófaszt!
Karácsony van, a szeretet ünnepe! Kokk, még neked is megbocsátom, hogy ekkora dikkmá nyávogós pöcs vagy! :kiss:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Hát szép jóreggelt, kölyök8, te ténylegfórumfüggõ!!!! No meg a többieknek is.
Vége a karinak MARS DOLGOZNI !!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó reggelt!

Vazz, back to the real world. Nem tom mi van velem, de nem hogy kipihentem magam, hanem méginkáb odalettem ettõl a karácsonytól. Most is fölkeltem pont 8-kor, ergo megvolt a 8 óra alvás és alig írom nyitvatartani a szemem. Meg nem látok ki a fejembõl.

Na, valami mákos dolog után nézek. Hátha bekészülök és még belefér egy alvás... ;)

Zsoloházaspár hova lett?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
:D

örülök, hogy tetszett :)
nekemis :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A kurva szádat, hogy már itt se clickelhet nyugodtan az ember. Ha mégegyszer valaki elsüti ezt, személyesen fogom véresre kúrni a seggét egy faráspollyal, miközben a sáros bakancsommal az arcában taposok vazz.

Filmek nekem is jöhetnének :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, leugrottunk vendégségbe. Csak kicsit, szolidan. Így indult, aztán ugye fogadtak sok borral, pár hideg falattal, ami 3 fogásos ûber vacsi lett, 2 kis manó gyötört egész este (6 és 3 éves félvér kiscsajok), aztán mikor már totál oda volt az agyam, Shoshi hív, hogy "Tudom, hogy hülye kérdésnek fog tûnni, de nincs nálad a DVD távirányítója?!" Heheheehehehehhe... Olyat röhögtem, hogy majd megpusztultam, körülöttem meg mindenki döbbent csöndben bámult... De aztán jött az sms, hogy rossz dimenzióból közelítették a felderítést... ;) És meglett!

LL: hogy zsibbadna le az össze ujjad és ne tudnád nyomkodni a rohadék egereden a gombokat!!! Ezt az éneklõs-megfordítóst még nem ismertem...

Na, még tolok gyümölcssalátát, meg beiglit, aztán tente. Vagy nem. :D

Ja és kéne nekem valaki, akinek van sok kiírt filmje, vagy akár vinyón hozhatnám tõle sûrûn, mert csomó mindent nem láttam és esténként akarok nézegetni, de mások sosem akarnak. Úgy röviden. Amik meg megvannak, azokat már rongyossá...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...foggalmam sincs!!!

Na mára elég -beigli+TV+döglés-SZEVASZTOK

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Ez tuti...* http://www.szobatitkok.hu/szex.php *

100%, hogy nem vírusos?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
:no: ...tudtam, hogy becsábítasz a linkeddel, de ma már nem, vibrál a szemgolyóm!!!