Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Életemben nem voltam még bringával János-hegyen, szóval semmit nem tudok ott milyen pálya merre van hány pálya van stb..:) de hétvégén lehet bemennék, ha már annyian mennek és szeretik ki kéne probálni:) Szóval igy elsõre milyen pályát ajánlotok, ami mondjuk lehet hosszú de ne legyen túl durva:) ja meg ha jól tudom a fogas nem a legteteje még ugye? hanem kell még tekerni ha jól tudom és akkor onnan lehet mindenfelé elindulni?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
most már ennyi esõ elég
hétvégére fasza lesz minden.. aligvárom már...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

ki volt az aki esõért reklamált? :chin: ;)

akár el is állhatna.
sasad ilyenkor naon gáz? vagy felszivja a nedvet és holnapra felszárad? kinéznék lehet.

holanpra jó lesz!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ki volt az aki esõért reklamált? :chin: ;)

akár el is állhatna.
sasad ilyenkor naon gáz? vagy felszivja a nedvet és holnapra felszárad? kinéznék lehet.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a tündér elõtt balra a desszert van, a hegyen viszonylag nehéz páláynak számít, de nem veszélyes, mert ha bizonytalan vagy, úgyis lassan mész, nagyot nem igazán lehet esni rajta... a no komment meg élvezhetõ, bár az elején vannak mókás részek, de sehol nem teljesíthetetlen... nem kell várni vele, nyugodtan felmehetsz bármikor, nem fogsz belehalni

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
denevérnek van elsõfele is? nemis tudtam
majd ha már nem lesz akkora szárazság lehet ki is próbálom

egyébként én most a tündérnél levõ lépcsõ elõtti rögtön balra levõ pályát próbálgatom az mennyire számít nehéznek ezekhez képest?
valamint van a no commentnek egy nehezebb része amit a bikemagban mutattak be az milyen?
majd egyszer tervezek lemmenni rajtuk szép lassan óvatosan

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

igen, arról az útról van szó
fogas tetejétõl meg úgy, h kimész a gyerekvasút felé, annak mentél kitekersz a keresztezõdéshez majd fel a sípályához/réteseshez
onnantól kezdve, ha elindulsz a gyalogösvény mentél, akárhol indulsz is lefelé (jobbra) ahhoz az úthoz érsz
a "default" :D track a kápolna/speed
mikor mész tekerni? lehet, körbe tudjuk mutogatni pl. ma a dolgot :)

Szívesen mennák akár mai is, de sajnos a mai nap, meg a hét eleje most elég zûrös, ám kellemes programokat biztosít. (foggyökér-kezelés, stb.) Ûgy tûnik, pénteken megyek legközelebb.
Egyébként köszi az ajánlatot és élnák is vele, úgyis csak a lájtosabb pályák érdekelnek. (GT-t, Disnyófõt szoktam menni)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
igen, arról az útról van szó
fogas tetejétõl meg úgy, h kimész a gyerekvasút felé, annak mentél kitekersz a keresztezõdéshez majd fel a sípályához/réteseshez
onnantól kezdve, ha elindulsz a gyalogösvény mentél, akárhol indulsz is lefelé (jobbra) ahhoz az úthoz érsz
a "default" :D track a kápolna/speed
mikor mész tekerni? lehet, körbe tudjuk mutogatni pl. ma a dolgot :)

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

Denevér fenn, a libegõ tetejétõl balra indul, ahol az erdõben egy dobogó van, korláttal.~5-10 méter eléggé embert/gépet próbáló gyökeres, medres lefelé, majd egy kis step-down ugró egy fára építve, balkanyar, és onnantól legalábbis az eddigi szárazság alatt egy porban szánkózós-sodrós pálya megy a betonútig, ahol hasonló koncepcióval folytatódik lefelé, az erdõírtás mellett.Kifékezett/medres rész, erdei csiki-csuki, majd libegõ végéhez ér ki.A tetejét nem ajánlanám még, a betontól lefelé viszont egy kifejezetten kezdõ pályáról van szó, ha barátnõvel tekerünk CC bicókon, mi is ott jövünk le.

Ezen a betontól lefelén az a betonút értendó, ami a Libegõ pályáját "keresztezi"? Odáig hogy a legjobb eltekerni? (praktikusan a Fogastól?)

köszi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
denevér a középsõ úton, a szépjuhászné felé menve a libegõ után a kis tisztás elején jobbra le...
de most kb használhatatlan a keresztbe kidõl fa miatt, ami alatt erõsen nagy kockázattal lehet átmenni tempóval. így mindössze a legjobb kanyar esik ki:\

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Denevér fenn, a libegõ tetejétõl balra indul, ahol az erdõben egy dobogó van, korláttal.~5-10 méter eléggé embert/gépet próbáló gyökeres, medres lefelé, majd egy kis step-down ugró egy fára építve, balkanyar, és onnantól legalábbis az eddigi szárazság alatt egy porban szánkózós-sodrós pálya megy a betonútig, ahol hasonló koncepcióval folytatódik lefelé, az erdõírtás mellett.Kifékezett/medres rész, erdei csiki-csuki, majd libegõ végéhez ér ki.A tetejét nem ajánlanám még, a betontól lefelé viszont egy kifejezetten kezdõ pályáról van szó, ha barátnõvel tekerünk CC bicókon, mi is ott jövünk le.

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

jah ezt én is tapasztaltam
most nem látni semmit mer tnagyok a növények
én még elég lassú vagyok de egyszer így is éppen meg tudtam állni
kíváncsi vagyok nagyobb sebességgel mi lett volna..
mondjuk elvileg joguk van arra sétálni, de nem jobb mondjuk a denevéren ami erdõben van etc, átláthatóbb és nem olyan meredek? 50 méterre van a libegõtõl

Honnan indul a Denevér? Mennyire haladó/kezdõ pályának tekinthetó?Egyáltalán, milyen? Köves/sodrós, gyökeres/sziklás?
Azért érdekel, mert béna és lassú vagyok és inkább az egyszerûbb/könnyebb pályákat keresem.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
ettöl függetlenül mondjuk néha félreállhatnának, nekem nem gyakran teték meg eddig.. kilátó a kedvencem, annyi puhatestû mászkál ott hétvégénként, hogy érdemesebb tolni.. mondjuk érthetõ, van ott valami torony, állítólag érdekes.
persze tisztelettel kell bánni velük is, mint minden emberrel, csak ha valakinek az jött le volna az irományomból h pusztuljon a turist népség

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

mondjuk elvileg joguk van arra sétálni, de nem jobb mondjuk a denevéren ami erdõben van etc, átláthatóbb és nem olyan meredek? 50 méterre van a libegõtõl

ja elvileg nekik VAN de neked egy cseppnyi sincs szal óvatosan a kijelentésekkel;)
megtûrt állatfaj vagyunk.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
jah ezt én is tapasztaltam
most nem látni semmit mer tnagyok a növények
én még elég lassú vagyok de egyszer így is éppen meg tudtam állni
kíváncsi vagyok nagyobb sebességgel mi lett volna..

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Holnap én is meglesem hegyet.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ált megállok és elengedem õket, vagy annyira félreállok hogy elférjenek:)

tess, volt esõ, kicsit elverte a port.
tök jó volt, sehol semmi sár...

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Azt áruljátok már el nekem, hogy a Libegõnél mit szoktatok tenni, amikor valamiféle érthetetlen ötlettõl áthatott, elpuhult kirándulók ott szerencsétlenkednek és ti mondjuk éppen ezerrel téptek lefelé. Tuti, hogy elédugrik?!?Vagy ti mentek a susnyásnyába?
Tegnap Libegõztünk (tehát ténylegesen, nem biciklivel) és egy teljesen szerencsétlen, irgatmatlanul kövér család igyekezett lejutni, de a legdagadtabb mammer szó szerint csak s****n csúszott lefelé az alsó szakaszon. A sebességük elég lájtos volt, mert lefelé is libegtünk, de azalatt kb. 50 m-t tettek meg...
Nem szép dolog, de betegre röhögtem magamat.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
jó csak poén volt.. kéne egy kis plusz free time nekem is :(
http://www.metnet.hu/?q=f2
nem lesz jelentõs esõ..

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Ja én is somni akarom a jövõ héten ugyhogy ne essen mert pofán vágom de kajakra:)
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro: