de más igen!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:55
Posted 2006. September 16. - 22:21

Posted 2006. September 16. - 22:20

a sár mondjuk mégrosszabb
de most lehet sár jövõ péntekig. addig úgyse bringázok sajna..
de most lehet sár jövõ péntekig. addig úgyse bringázok sajna..
Posted 2006. September 16. - 21:37

Utálom a sarat utálom az esõt,tökmindegy milyen gumi fröcsög ragad csuszik.

Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2006. September 16. - 21:30

azért ennyire nem csúszik.
nagyobb gumi sem tapad jobban, 2.35-2.40 felett meg csak súlyt cipelsz;)
idõvel belejössz majd
Posted 2006. September 16. - 21:07

tényleg a kápolna 2-vel mit csinálnak? én is néztem h a kidobó eltünt
mondjuk persze azért nem élvezhetetlen csak állandóan csúszik esik kel az ember, legalábbis én
egy nagyobb guminak annyival jobb a tapadása? kisebb csúszásokat én is meg tudok fogni, de a mostani helyzet sajnos már nem az
mondjuk persze azért nem élvezhetetlen csak állandóan csúszik esik kel az ember, legalábbis én
egy nagyobb guminak annyival jobb a tapadása? kisebb csúszásokat én is meg tudok fogni, de a mostani helyzet sajnos már nem az
Posted 2006. September 16. - 20:58

Halál az esõre
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Posted 2006. September 16. - 20:55

Mi is fent voltunk ma, hát igen egy kis esö jol jönne, volt ahol már töredezett a föld anyira száraz volt
ilyenkor mondjuk muszáj beválalni egy kis csuszást, de azért hogy élvezhetetlen az enyhe tulzás... Jöttünk full libegöt is, annak a felsö része telsejen okés volt (najo mármint nem volt szarabb mint általában
) az also részének a vége volt a vicces, de szerintem ha van egy kis sebességed akkor még meg lehet tartani a bingát..
Ja amugy láttam egy csapat nagyon szorgalmas kollégát akik a káplona eljén abbol a nagy ugratobol probáltak kihozni valami normálisabbat...mi lett végülis abbol? csak annyit láttam h eltüntették az elsö felét, épitettek mást helyette? Vagy az érkezöböl lesz az ugrato hogy a lejtön lehesen érkezni?

Ja amugy láttam egy csapat nagyon szorgalmas kollégát akik a káplona eljén abbol a nagy ugratobol probáltak kihozni valami normálisabbat...mi lett végülis abbol? csak annyit láttam h eltüntették az elsö felét, épitettek mást helyette? Vagy az érkezöböl lesz az ugrato hogy a lejtön lehesen érkezni?
Posted 2006. September 16. - 20:52

esõt meg mostanában ne nagyon akarj, egyre lassabban fog felszáradni, nemsokára már hetekig fog tartani:(
Tams: há' kelj fel!!
Posted 2006. September 16. - 20:34

egy kis esõ nem ártana már a pályáknak
rohadtul csúszik minden murvás rész, én nem is tudtam rajtuk végigmenni
pl tündér közepén a nagy sziklák alatti gyors rész
de a libegõ végén levõ rész is katasztrófa már, 10 centi mély murva, sóder
vagy a gumival van a baj h azokon a szakaszokon ahol normálisan simán végigmegyek most képtelen vagyok?
ugyis már csak jövõ 7en megyek legközelebb addig lehetne mondjuk egy felhõszakadás
így már kicsit élvezhetetlen a dh h minden porzik és csúszik
rohadtul csúszik minden murvás rész, én nem is tudtam rajtuk végigmenni
pl tündér közepén a nagy sziklák alatti gyors rész
de a libegõ végén levõ rész is katasztrófa már, 10 centi mély murva, sóder
vagy a gumival van a baj h azokon a szakaszokon ahol normálisan simán végigmegyek most képtelen vagyok?
ugyis már csak jövõ 7en megyek legközelebb addig lehetne mondjuk egy felhõszakadás
így már kicsit élvezhetetlen a dh h minden porzik és csúszik
Posted 2006. September 16. - 20:34

Posted 2006. September 16. - 20:33

Posted 2006. September 16. - 20:30

Posted 2006. September 16. - 20:27

Posted 2006. September 15. - 08:39

Dig: én most a tekerõs Sckadmingról beszéltem, bár tény, hogy a nézelõdés legalább annyira izgi volt. Most legalább már tudom, hogy Hillék miért mennek gyorsabban mint én :-)
Posted 2006. September 14. - 20:21

Voltunk 2 jó kört, egy sziklakert egy gt, elsõkereket 2x felütöttem legalább, de nem kaptam defektet. Ja és jó volt, senki nem volt, ilyen kéne hétvégén is.
Posted 2006. September 14. - 20:16

Posted 2006. September 14. - 15:36

Schladming-ban sétálni is nagyobb élmény, mint a Jánoson bringázni.
Magaslabda. lecsapjuk?
hozzászoksz az itthoni nembicózáshoz hamar úgyis;)
Posted 2006. September 14. - 15:21

Én Schladming - aug 20. - óta nem ültem a nagygépen, úh. ti csak ne panaszkodjatok. Szombat du., vagy vas. de. viszont mennék, ha esetleg van kedve valakinek csatlakozni.
Schladming-ban sétálni is nagyobb élmény, mint a Jánoson bringázni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2006. September 14. - 15:17

fél 5tõl tudok menni a fogashoz, valaki esetleg még?
ha hazaértél hívj fel, megyek én is, csak szólj hogy mikor
Autist Team:)
Posted 2006. September 14. - 12:51

Én Schladming - aug 20. - óta nem ültem a nagygépen, úh. ti csak ne panaszkodjatok. Szombat du., vagy vas. de. viszont mennék, ha esetleg van kedve valakinek csatlakozni.