eddig 3-an
aki ápolja a pályát annak üzenem hogy az elsõ balos kanyarnál belóg egy faág aminél mindig odaverem a bukómat. azt a fát ki kéne vágni!
Én a budafok felõli katlanról beszélek,szerintem ott két jó ugri is vankatlanon milyen jó ugrató van?
azok a katlanosak sztem unalmasak
gyújtsuk fel! gyújtsuk fel! :-Dígy van, igaz
. de egy ágat csak le lehet törni. no mind1
daci nem vágom ki. majd nyáron
ott a pont..../ill parkerdõ + Duna-Ipoly Nemzeti Park/srácok: elmondjuk újra?
a Pilisi Parkerdõ zRt területén tilos a kerékpározás, kivéve az erre kijelölt ASZFALTutakat!
legalábbis nemrég még ez a felállás volt.
innentõl örülj hogy nem adnak csekket minden felmenetelnél, nemhogy fákat kivágni vagy alakítani.
tanuld meg elhúzni a fejed kanyarban. vagy figyelni a növényzetre.
vagy ha ennyire kényesnek tetszik lenni tessék elmenni országútizni. és kátyuttömni.
de javítson ki vki ha nem így lenne.
aki ápolja a pályát annak üzenem hogy az elsõ balos kanyarnál belóg egy faág aminél mindig odaverem a bukómat. azt a fát ki kéne vágni!
Nem tudjátok, hogy a Nocomment elsõ sziklás részét ki pucolta ki? Csak, mert jó fej volt. Igaz, így már nem túl technikás az a rész, mert most sokkal gyorsabb a fa elõtt jobbra kanyarodni, és nem a kövek közt csattogni a fa mögött, de az egésznek a tempója nagyon megnõtt, és ez jó.
Lassan már alig kell fékezni. Fõleg, hogy annyira csúszik, hogy a gumi nem is tart. Viszont így az izgalmas. Tetszik!
katlanon milyen jó ugrató van?Tüdér mikor volt nehéz????? Eddig csak menni tudtam mint a barom,most már itt az ideje egy kicsit ugrálgatni is(én most ezt gyakorlom)
Tüdér mikor volt nehéz????? Eddig csak menni tudtam mint a barom,most már itt az ideje egy kicsit ugrálgatni is(én most ezt gyakorlom)mér nem mentetek normális pályákon?
mi olyna jó a katlanban?
tavaly én is imádtam mikor a tündér meg ezek nehezk voltak d emost már lasan a tündér is uncsi