Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Írta 2006. szeptember 19. - 18:03

Írta 2006. szeptember 19. - 16:20

Írta 2006. szeptember 19. - 15:06

holanpra jó lesz!ki volt az aki esõért reklamált? :chin:
akár el is állhatna.
sasad ilyenkor naon gáz? vagy felszivja a nedvet és holnapra felszárad? kinéznék lehet.
Írta 2006. szeptember 19. - 15:04

akár el is állhatna.
sasad ilyenkor naon gáz? vagy felszivja a nedvet és holnapra felszárad? kinéznék lehet.
Írta 2006. szeptember 18. - 15:10

Írta 2006. szeptember 18. - 14:22

majd ha már nem lesz akkora szárazság lehet ki is próbálom
egyébként én most a tündérnél levõ lépcsõ elõtti rögtön balra levõ pályát próbálgatom az mennyire számít nehéznek ezekhez képest?
valamint van a no commentnek egy nehezebb része amit a bikemagban mutattak be az milyen?
majd egyszer tervezek lemmenni rajtuk szép lassan óvatosan
vendég_galuska_*
Írta 2006. szeptember 18. - 11:53

igen, arról az útról van szó
fogas tetejétõl meg úgy, h kimész a gyerekvasút felé, annak mentél kitekersz a keresztezõdéshez majd fel a sípályához/réteseshez
onnantól kezdve, ha elindulsz a gyalogösvény mentél, akárhol indulsz is lefelé (jobbra) ahhoz az úthoz érsz
a "default"track a kápolna/speed
mikor mész tekerni? lehet, körbe tudjuk mutogatni pl. ma a dolgot
Szívesen mennák akár mai is, de sajnos a mai nap, meg a hét eleje most elég zûrös, ám kellemes programokat biztosít. (foggyökér-kezelés, stb.) Ûgy tûnik, pénteken megyek legközelebb.
Egyébként köszi az ajánlatot és élnák is vele, úgyis csak a lájtosabb pályák érdekelnek. (GT-t, Disnyófõt szoktam menni)
Írta 2006. szeptember 18. - 10:51

fogas tetejétõl meg úgy, h kimész a gyerekvasút felé, annak mentél kitekersz a keresztezõdéshez majd fel a sípályához/réteseshez
onnantól kezdve, ha elindulsz a gyalogösvény mentél, akárhol indulsz is lefelé (jobbra) ahhoz az úthoz érsz
a "default"

mikor mész tekerni? lehet, körbe tudjuk mutogatni pl. ma a dolgot

vendég_galuska_*
Írta 2006. szeptember 18. - 10:41

Denevér fenn, a libegõ tetejétõl balra indul, ahol az erdõben egy dobogó van, korláttal.~5-10 méter eléggé embert/gépet próbáló gyökeres, medres lefelé, majd egy kis step-down ugró egy fára építve, balkanyar, és onnantól legalábbis az eddigi szárazság alatt egy porban szánkózós-sodrós pálya megy a betonútig, ahol hasonló koncepcióval folytatódik lefelé, az erdõírtás mellett.Kifékezett/medres rész, erdei csiki-csuki, majd libegõ végéhez ér ki.A tetejét nem ajánlanám még, a betontól lefelé viszont egy kifejezetten kezdõ pályáról van szó, ha barátnõvel tekerünk CC bicókon, mi is ott jövünk le.
Ezen a betontól lefelén az a betonút értendó, ami a Libegõ pályáját "keresztezi"? Odáig hogy a legjobb eltekerni? (praktikusan a Fogastól?)
köszi
Írta 2006. szeptember 18. - 09:55

de most kb használhatatlan a keresztbe kidõl fa miatt, ami alatt erõsen nagy kockázattal lehet átmenni tempóval. így mindössze a legjobb kanyar esik ki:\
Írta 2006. szeptember 18. - 09:15

vendég_galuska_*
Írta 2006. szeptember 18. - 08:29

jah ezt én is tapasztaltam
most nem látni semmit mer tnagyok a növények
én még elég lassú vagyok de egyszer így is éppen meg tudtam állni
kíváncsi vagyok nagyobb sebességgel mi lett volna..
mondjuk elvileg joguk van arra sétálni, de nem jobb mondjuk a denevéren ami erdõben van etc, átláthatóbb és nem olyan meredek? 50 méterre van a libegõtõl
Honnan indul a Denevér? Mennyire haladó/kezdõ pályának tekinthetó?Egyáltalán, milyen? Köves/sodrós, gyökeres/sziklás?
Azért érdekel, mert béna és lassú vagyok és inkább az egyszerûbb/könnyebb pályákat keresem.
Írta 2006. szeptember 17. - 22:49

persze tisztelettel kell bánni velük is, mint minden emberrel, csak ha valakinek az jött le volna az irományomból h pusztuljon a turist népség
Írta 2006. szeptember 17. - 21:38

mondjuk elvileg joguk van arra sétálni, de nem jobb mondjuk a denevéren ami erdõben van etc, átláthatóbb és nem olyan meredek? 50 méterre van a libegõtõl
ja elvileg nekik VAN de neked egy cseppnyi sincs szal óvatosan a kijelentésekkel;)
megtûrt állatfaj vagyunk.
Írta 2006. szeptember 17. - 21:35

most nem látni semmit mer tnagyok a növények
én még elég lassú vagyok de egyszer így is éppen meg tudtam állni
kíváncsi vagyok nagyobb sebességgel mi lett volna..
Írta 2006. szeptember 17. - 21:33

Írta 2006. szeptember 17. - 18:21

tess, volt esõ, kicsit elverte a port.
tök jó volt, sehol semmi sár...
vendég_galuska_*
Írta 2006. szeptember 17. - 16:25

Tegnap Libegõztünk (tehát ténylegesen, nem biciklivel) és egy teljesen szerencsétlen, irgatmatlanul kövér család igyekezett lejutni, de a legdagadtabb mammer szó szerint csak s****n csúszott lefelé az alsó szakaszon. A sebességük elég lájtos volt, mert lefelé is libegtünk, de azalatt kb. 50 m-t tettek meg...
Nem szép dolog, de betegre röhögtem magamat.
Írta 2006. szeptember 16. - 22:29

http://www.metnet.hu/?q=f2
nem lesz jelentõs esõ..
Írta 2006. szeptember 16. - 22:25

Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro: