mér nem mentetek normális pályákon?
mi olyna jó a katlanban?
tavaly én is imádtam mikor a tündér meg ezek nehezk voltak d emost már lasan a tündér is uncsi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2006. szeptember 27. - 15:53

Írta 2006. szeptember 27. - 08:51

Szombaton reggeltõl estig katlan

"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2006. szeptember 27. - 08:21

Írta 2006. szeptember 26. - 22:34

Én is menni akarok!!
Hova mentek??
Hova mentek??
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Írta 2006. szeptember 26. - 20:41

károly, lesz váltófüled hétvégére?
vagy csak nézõként jössz?
vagy hogy tervezzek?
a koncepció hogy este hazajövök és vasárnap reggel megint megyek
tams, málna: hogy jöttök végül?
thez: és ti? nem megyünk akkor már konvojban?
vagy csak nézõként jössz?
vagy hogy tervezzek?
a koncepció hogy este hazajövök és vasárnap reggel megint megyek
tams, málna: hogy jöttök végül?
thez: és ti? nem megyünk akkor már konvojban?
Autist Team:)
Írta 2006. szeptember 24. - 20:41

eleje: egy siratófal készült(valszeg motorosok által) puha homok, süppedõs csúszós, valszeg belekerül a pályába. a bokornál a jobboldalról menõ ösvény tetejét a bukkanónál benõtte a gaz, így a lejtõre sokkal jobb ívben lehet ráfordulni, lévén balról kellett kerülni. ezek után a mezõs csikicsuki tekerõs stimmelt, mint tavaly.
onnantól van változás, ahonnan tavaly a tekerõs résztõl lement a meredeken a pálya. van berakva egy letörés, raklapból. max fél méteres leputtyanós, nem gyors tempós. kis csikicsuki, majd egy pluszba betett - az eddigi katlanos rész helyett valszeg) két kis raklap, majd egy bukkanó nagyobb lejtõvel. ez is lassításnak került be, hisz nagyobb tempóval több hibalehetõséggel vihetõ csak végig. de megoldható
az eddigi felsõ sísánc szerü ugró meredek gyorsítója elé is került egy raklapos ugró, ez elött jól meg kell tekerni, hisz nagoyn könnyü akár két kerékkel kiakadni, nagy tempóval is épphogy a lejtõ tetejére pottyan az ember. ami a szép ebben hogy kanyarból kell rámenni és utána is belõni - hisz fentrõl nem látható pontosan hogy milyen irányba is kell érkezni - második ugrásnál sikerült a bokrot betájolnom - szerencsére könnyü menteni, így simán elmentem mellette.
innentõl kezdve már csak annyi különbség van, hogy valami más érkezõre emlékeztem a célnál levõ raklaposnál... de elsõre vakon adható.
jó pálya, eskü ha ilyen lenne a janin, örülnék neki, hisz nagyjából minden van a pályában. kis tekerés, kis letörés, 3 egész jó ugró, fû, föld, kis kövek, sziklás is az elején.... a feltolás az egyetlen negatívum:)
onnantól van változás, ahonnan tavaly a tekerõs résztõl lement a meredeken a pálya. van berakva egy letörés, raklapból. max fél méteres leputtyanós, nem gyors tempós. kis csikicsuki, majd egy pluszba betett - az eddigi katlanos rész helyett valszeg) két kis raklap, majd egy bukkanó nagyobb lejtõvel. ez is lassításnak került be, hisz nagyobb tempóval több hibalehetõséggel vihetõ csak végig. de megoldható

az eddigi felsõ sísánc szerü ugró meredek gyorsítója elé is került egy raklapos ugró, ez elött jól meg kell tekerni, hisz nagoyn könnyü akár két kerékkel kiakadni, nagy tempóval is épphogy a lejtõ tetejére pottyan az ember. ami a szép ebben hogy kanyarból kell rámenni és utána is belõni - hisz fentrõl nem látható pontosan hogy milyen irányba is kell érkezni - második ugrásnál sikerült a bokrot betájolnom - szerencsére könnyü menteni, így simán elmentem mellette.
innentõl kezdve már csak annyi különbség van, hogy valami más érkezõre emlékeztem a célnál levõ raklaposnál... de elsõre vakon adható.
jó pálya, eskü ha ilyen lenne a janin, örülnék neki, hisz nagyjából minden van a pályában. kis tekerés, kis letörés, 3 egész jó ugró, fû, föld, kis kövek, sziklás is az elején.... a feltolás az egyetlen negatívum:)
Írta 2006. szeptember 24. - 20:37

végre..
ma jó napom volt, mentem a no comment durvábbik részén, de az elején csak áttoltam a bicót az útig vezetõ szakasz viszont zsír..
sashegyen meg végre beadtam a második nagyobb ugratót is para nélkül, de az ívberakás, sebesség még nem jó..
holnap is mennék bicózni ha tudnék, még így betegen is:D
ma jó napom volt, mentem a no comment durvábbik részén, de az elején csak áttoltam a bicót az útig vezetõ szakasz viszont zsír..
sashegyen meg végre beadtam a második nagyobb ugratót is para nélkül, de az ívberakás, sebesség még nem jó..
holnap is mennék bicózni ha tudnék, még így betegen is:D
Írta 2006. szeptember 24. - 20:32

Írta 2006. szeptember 24. - 20:30

menés lesz, de még nem tudni hogyan
ma voltam kint hát:D:D
toltuk ezerrel . . . felfelé
ma voltam kint hát:D:D
toltuk ezerrel . . . felfelé

Írta 2006. szeptember 24. - 20:05

Írta 2006. szeptember 24. - 20:03

Esetleg van 1 szabad hely valahol Tokodra, bicóstúl?
Más: holnap valaki reggeltõl délig?
Más: holnap valaki reggeltõl délig?
Írta 2006. szeptember 24. - 20:00

ej, ma nem tudtam volna menni. :-(
conor: nekünk elvileg van már gatter..no de meglássuk. megbeszéljük majd. és totál szétszedve, kormány elfordít,...úgy sem fér be 3?
conor: nekünk elvileg van már gatter..no de meglássuk. megbeszéljük majd. és totál szétszedve, kormány elfordít,...úgy sem fér be 3?
Írta 2006. szeptember 24. - 19:49

tams, málna: holnapra tudom megmondani hogy lesz-e gatter tokodra
a fõ probléma az a bicók szállítása, mert nembiztos hogy felmegy a kocsira a tartó
de holnap kipróbálom
mindenesetre a kocsit odaadták szal az nemgond
a fõ probléma az a bicók szállítása, mert nembiztos hogy felmegy a kocsira a tartó

de holnap kipróbálom
mindenesetre a kocsit odaadták szal az nemgond
Autist Team:)
Írta 2006. szeptember 21. - 09:41

Van kedve valakinek olyan 3tól bringáznia? Én 2 körül indulnék borárosról, conor, tams, thez,bárki...
Írta 2006. szeptember 19. - 22:54

Írta 2006. szeptember 19. - 22:20

Írta 2006. szeptember 19. - 21:02

Persze, így már simán:)
Najó, tényleg az a legjobb ha vmi haverral megyünk, suliba vannak páran, de az nem a mostani hétvége lesz valszeg, de még idén kéne menni egyszer legalább:)
Najó, tényleg az a legjobb ha vmi haverral megyünk, suliba vannak páran, de az nem a mostani hétvége lesz valszeg, de még idén kéne menni egyszer legalább:)
Írta 2006. szeptember 19. - 20:49

Írta 2006. szeptember 19. - 19:44

még kicsit kell föltekerni de lényegében az már sík kb 4 km
menjél kápolnatündért, az ilyen alap pálya..
menjél kápolnatündért, az ilyen alap pálya..
Írta 2006. szeptember 19. - 18:51

ahogy sokan mások ajánlották, érdemes a helyszínen vki ismerõs archoz csapódni és ott eligazítanak, én is így tettem