Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

vasárnap az nem jó mert semmering :cool:

:D

Hát irigyellek basszus!!! :cool2:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
vasárnap az nem jó mert semmering :cool:

:D

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Ha lesz idõm én vasárnap megyek,holnap meg mátra dh túra,végre sikerült valakit szerezni aki fel is cipel a tetejére :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ma 16:00-fele megy valaki?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

kb 15 méterre tõle VOLT, amíg, ha jól emlékszem, el nem bontották onnan.

valami még van belõle, ugorható

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kb 15 méterre tõle VOLT, amíg, ha jól emlékszem, el nem bontották onnan.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
a kisebbik kisvasút átugrás hol van? vagy csak 1 db van? nagyot ugyse ugrom semipénzért de a kisebbiket megnézném

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Jó,köszi, levettem...! Majd csak odatalálok... :D
Nekem az ns tõkéletes csak az a lényeg hogy szokjam az ugrásokat...
Köszi az infót.

szívesen :piatka:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

Szerintem nem egyrõl beszélünk,amin én megyek az tünde utca (Pestlõrinc felõl),szerintem ha Keresztúr felõl jössz akkor 526. utca. Szerintem... A tünde utca átmegy az erdõn úgy megy bele a helikopterbe,na de részletkérdés ha megvan a helikopter utca akkor már csak az erdõbe bevezetõ utat kell figyelni.
Sokat ne várjon tõle senki,én dirtet nem ugrok,csak a ns-t,és a kissebb beugrókat.
Nekem arra jó,hogy ha fáradtan meló után nincs erõm Jancsira tekerni akkor 15 perc alatt kimegyek oda és ugrálgatok kicsit.

Jó,köszi, levettem...! Majd csak odatalálok... :D
Nekem az ns tõkéletes csak az a lényeg hogy szokjam az ugrásokat...
Köszi az infót.
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Nagyjából levettem a dolgot térkép segitségével...(www.budapest-geo.hu)
Habár a térkép szerint amin végigtekersz az nem a tündér utca már hanem az 526. utca...elvileg, ami elvezet a helikopter utcába... valahogy igy ha jól vettem le?!
Gondoltam hogy az a kép is ott készült :D

Szerintem nem egyrõl beszélünk,amin én megyek az tünde utca (Pestlõrinc felõl),szerintem ha Keresztúr felõl jössz akkor 526. utca. Szerintem... A tünde utca átmegy az erdõn úgy megy bele a helikopterbe,na de részletkérdés ha megvan a helikopter utca akkor már csak az erdõbe bevezetõ utat kell figyelni.
Sokat ne várjon tõle senki,én dirtet nem ugrok,csak a ns-t,és a kissebb beugrókat.
Nekem arra jó,hogy ha fáradtan meló után nincs erõm Jancsira tekerni akkor 15 perc alatt kimegyek oda és ugrálgatok kicsit.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

Hát én a 18 ker-ben lakom,majdnem a Ferihegyi gyorsforgalmi mellett.Ha onnan indulok akkor a Tünde utcán végig tekerek a helikopter útig,és azon megyek tovább az erdõ mellett. Kb. 500 méter után lesz egy út jobbra be az erdõbe 100 méter és ott vagy.Tudom,hogy ez így kevés de sajnos nem tudom másképpen leírni. Van egy rakás dirt,egy szép nagy ns,egy kis ns,kis ugratók,stb. Ja az avatar képem is ott készült (kis ns)

Nagyjából levettem a dolgot térkép segitségével...(www.budapest-geo.hu)
Habár a térkép szerint amin végigtekersz az nem a tündér utca már hanem az 526. utca...elvileg, ami elvezet a helikopter utcába... valahogy igy ha jól vettem le?!
Gondoltam hogy az a kép is ott készült :D
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Estleg megosztanád velem/velünk hogy hol található ez a kis katlan?!
Kéne már valami új pálya... :D
Köszi

Hát én a 18 ker-ben lakom,majdnem a Ferihegyi gyorsforgalmi mellett.Ha onnan indulok akkor a Tünde utcán végig tekerek a helikopter útig,és azon megyek tovább az erdõ mellett. Kb. 500 méter után lesz egy út jobbra be az erdõbe 100 méter és ott vagy.Tudom,hogy ez így kevés de sajnos nem tudom másképpen leírni. Van egy rakás dirt,egy szép nagy ns,egy kis ns,kis ugratók,stb. Ja az avatar képem is ott készült (kis ns)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Szerintem ma mi is kinnt leszünk. Tegnap végig videóztunj, majd szomjanhaltunk:D
Ma végre dh-zhatunk egy jót:D

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

Én nem bánom... ma találtunk a 18.kerben az erdõben egy katlanhoz hasonló pályát tele dirt ugratókkal egy nagy nortshorral + építettünk egy kis ns-t is,és egyébb nyalánkságok. Na szóval lapátoltam eleget elfáradtam én is :)

Estleg megosztanád velem/velünk hogy hol található ez a kis katlan?!
Kéne már valami új pálya... :D
Köszi

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Csak szobeszédböl tudom hogy ott az a fa, mert mi féluton le szoktuk vágni, tehát nem megyünk el a visszaforditoig, hanem szépen lefordulunk a földutrol balra az egyik kis ösvényen...

Wá amugy nem érzem a végtagjaimat, vasárnap-hétfö feltoltuk jánoshegyi kilátoig+sziklakert kilátoig, és megyünk elvileg ma is...

Ki ismeri azt a pályát ami a kilátotol levissz a No commenthez? kb 2 hete fedeztük fel, egész jo, csak kicsit benötte a dzsungel ( a kiláto mögül indul)
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Hát én 12-18:30ig voltam. Tündéren meg az a 2m vízmosás nem para, le se kell szállni. A végefele meg csak ki kell kerülni. Ti nem szívtátok meg a kidõlt hosszú fát a Tündér elsõ nagy visszafodítónál? Én ép zúztam mint állat, késõn vettem észre és épp nem tudtam megállni :S Próbáltm valamit kezdeni vele, de esélytelen, fejsze....
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Tényleg jok voltak a pályák, kivéve a tündér ahol van egy akkora vizmosás hogy csak néztünk...Viszont a sziklakert nagyon jol tapadt, de ez a rengeteg 180 fokos kanyar kikészit :D

Brezo, ti amugy mikor voltatok? Mert mi ugy 5töl estig, de se nép, se kaller...
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
holnap 4-kor valaki?

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Mert nem hétvégén jártok! Ma nagyon jó volt a hegy, az összes pálya! Nem tudom mirõl beszéltek, tökéletes volt az összes pálya állaga. Semmi sár, tapadós király talaj. Ti talán a csúszós poros pályákat szeretitek? Kallerek voltak egész nap. 5 körbõl 3at lyukasztanom kellet, de jófej kallerek voltak, akinek nem volt valamije meg lehetett velük beszélni :D
Amúgy relatíve sokan voltak ma, volt hogy a 2. fogasba fértem csak be. Voltak külföldi DH-s arcok is.
B@szottul elfáradtam ma és nagyon élveztem. Bánhatja aki ma kihagyta!

Én nem bánom... ma találtunk a 18.kerben az erdõben egy katlanhoz hasonló pályát tele dirt ugratókkal egy nagy nortshorral + építettünk egy kis ns-t is,és egyébb nyalánkságok. Na szóval lapátoltam eleget elfáradtam én is :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Mert nem hétvégén jártok! Ma nagyon jó volt a hegy, az összes pálya! Nem tudom mirõl beszéltek, tökéletes volt az összes pálya állaga. Semmi sár, tapadós király talaj. Ti talán a csúszós poros pályákat szeretitek? Kallerek voltak egész nap. 5 körbõl 3at lyukasztanom kellet, de jófej kallerek voltak, akinek nem volt valamije meg lehetett velük beszélni :D
Amúgy relatíve sokan voltak ma, volt hogy a 2. fogasba fértem csak be. Voltak külföldi DH-s arcok is.
B@szottul elfáradtam ma és nagyon élveztem. Bánhatja aki ma kihagyta!
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06