vasárnap az nem jó mert semmering :cool:
Hát irigyellek basszus!!! :cool2:
vasárnap az nem jó mert semmering :cool:
kb 15 méterre tõle VOLT, amíg, ha jól emlékszem, el nem bontották onnan.
Jó,köszi, levettem...! Majd csak odatalálok...
Nekem az ns tõkéletes csak az a lényeg hogy szokjam az ugrásokat...
Köszi az infót.
Szerintem nem egyrõl beszélünk,amin én megyek az tünde utca (Pestlõrinc felõl),szerintem ha Keresztúr felõl jössz akkor 526. utca. Szerintem... A tünde utca átmegy az erdõn úgy megy bele a helikopterbe,na de részletkérdés ha megvan a helikopter utca akkor már csak az erdõbe bevezetõ utat kell figyelni.
Sokat ne várjon tõle senki,én dirtet nem ugrok,csak a ns-t,és a kissebb beugrókat.
Nekem arra jó,hogy ha fáradtan meló után nincs erõm Jancsira tekerni akkor 15 perc alatt kimegyek oda és ugrálgatok kicsit.
Nagyjából levettem a dolgot térkép segitségével...(www.budapest-geo.hu)
Habár a térkép szerint amin végigtekersz az nem a tündér utca már hanem az 526. utca...elvileg, ami elvezet a helikopter utcába... valahogy igy ha jól vettem le?!
Gondoltam hogy az a kép is ott készült
Hát én a 18 ker-ben lakom,majdnem a Ferihegyi gyorsforgalmi mellett.Ha onnan indulok akkor a Tünde utcán végig tekerek a helikopter útig,és azon megyek tovább az erdõ mellett. Kb. 500 méter után lesz egy út jobbra be az erdõbe 100 méter és ott vagy.Tudom,hogy ez így kevés de sajnos nem tudom másképpen leírni. Van egy rakás dirt,egy szép nagy ns,egy kis ns,kis ugratók,stb. Ja az avatar képem is ott készült (kis ns)
Estleg megosztanád velem/velünk hogy hol található ez a kis katlan?!
Kéne már valami új pálya...
Köszi
Én nem bánom... ma találtunk a 18.kerben az erdõben egy katlanhoz hasonló pályát tele dirt ugratókkal egy nagy nortshorral + építettünk egy kis ns-t is,és egyébb nyalánkságok. Na szóval lapátoltam eleget elfáradtam én is
Mert nem hétvégén jártok! Ma nagyon jó volt a hegy, az összes pálya! Nem tudom mirõl beszéltek, tökéletes volt az összes pálya állaga. Semmi sár, tapadós király talaj. Ti talán a csúszós poros pályákat szeretitek? Kallerek voltak egész nap. 5 körbõl 3at lyukasztanom kellet, de jófej kallerek voltak, akinek nem volt valamije meg lehetett velük beszélni
![]()
Amúgy relatíve sokan voltak ma, volt hogy a 2. fogasba fértem csak be. Voltak külföldi DH-s arcok is.
B@szottul elfáradtam ma és nagyon élveztem. Bánhatja aki ma kihagyta!