Szõnyeg az jó dolog, lehet alkudni rá kegyetlenül, aztán hazafele azon repültünk.
9. oldal? Hmm. Vagy az alanyai várra gondolsz (fellegvár, ahonnan a félszigetet is fotóztam), vagy az alara-han szerájra, ahol zászlók lógnak a falakon.
Az a sziklanyelv több barlangot is rejt magában. Az egyik - amelyiket a szerelmesek barlangjának neveznek - átér a túloldalra és mint vállalkozó kedvõ turisták a hajótól kiúsztunk oda, átmentünk a barlangon majd a túloldalt 11 méterrõl a tengerbe csobbantunk megint.

Macskák mindenütt minden mennyiségben voltak. Étterem, kertek, minden zöld terület. Van egy spéci macskájuk, akit így is hívnak. Bocsi szóvicc volt: a Van-tói macska, szeret úszni is. Amiket mi láttunk azok nem ilyenek voltak, csak szimpla gusztusos falatok.
A török népek a húsokat grillezik, és köretnek salátát esznek, nem pedig szénhidráthalmokat. Paradicsom, paprika, saláta, hagyma, zeller, padlizsán minden mennyiségben. Nem is csoda, hogy nem szedtünk fel egy deka felesleget sem, még úgy sem, hogy degeszre ettük magunkat minden étkezésnél.
Ami miatt egyébként a hozzád hasonló édesszájúaknak érdemes elmenni Törökországba, az a sütemények alapreceptje. Minden sütit beáztatnak cukorszirupba. (1 kg cukor, 1 l víz

)
Ami török gyorskajálda van itt Mo-n azoknak igazából semmi közük nincs az igazi török ízekhez :-/ Ettünk kint olyan étteremben, ahova csak törökök járnak, meg kávézóban/teázóban is ücsörögtünk vizipipázó, tavlázó népek között.
Megyünk tesztelni és keresni hasonló ízeket itt Pesten, hátha...