Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Raycoon, ezt most nemigazán értem. "a mostani idején" ???
Ez azt jelenti, hogy hozod a kiscsajt sütögetni, vagy hogy pont azon a héten nyaraltok? De akkor nem tudnál eljönni. Na mindegy, segíts megérteni. :D

Konamano, neked nem lehet privit küldeni, töröld az üzeneteidet!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Többiek?
Egyébként aki lemarad, az se aggódjon, mert szervezni fogok még egy SSS-t.

Nna talán akkor a következõre valahogy csak sikerül elmennem. A mostani idején lesz az elsõ teszt nyaralás a kiscsajjal.. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor egyelõre maradjunk annyiban, hogy aug.8 v.9 lesz. Hétfõn azért ne, hogy Eráék kicsit visszarázódhassanak a magyar hétköznapokba.
És akkor még pontosítunk a dolgokon ha õk visszajöttek.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Nekünk azon a héten bármelyik nap jó:)

:love:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na én is igy tudtam. :)
Tehát a Bükk marci utáni hét, azaz aug.6-a utáni hét a nyerõ. Én pénteken esküvõre utazom, tehát szóba jöhet 7-10 között. Tegyük erre az idõre, de akár pontosíthatunk most is. Charon, nektek mikor lenne jó azon a héten?

Többiek?
Egyébként aki lemarad, az se aggódjon, mert szervezni fogok még egy SSS-t.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Paul még nem tudja, de csak a jövõ hétre megyünk el nyaralni, szóval a jövõ hét után már jó nekünk is. ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jövõ hét, meg utána nekünk jó, csak derüljön ki az idõpont minél hamarabb.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Nati!
Nekünk nem jó mert nyaralunk!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Véleménykutatás gyanánt érdeklõdnék, hogy kinek lesz kedve hét közben menni sütögetni a jövõ hét utáni héten, Bükk marci elõtt. Eráék már jelezték, hogy nekik igen.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Igen, vagyis nem, azaz türelmed kérem, fejlesztés alatt. (Kis igazítás rájuk fér...)

(írj, ha ASAP lenne rá szükséged!)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Burce, meg lehet tekinteni valahol az összes Norvégiáról szóló fotódat??

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

Obsi: meg hétfõõõõõ!!!!!! legyen vas egész nap ;-)
lakókocswi bérelhetõ, vmi 5e per éjért, 3fõ elfér benne...
[...]

szabadság függõ, de mivel kb. akkor van az azonos területen levõ kollégám szabin, nemhiszem :( egyikünknek mindig itt kell lenni sajna (illetve a váááárosban legalább)
mondjuk ha vasárnap éjjel érek vissza vagy hétfõ hajnal nekem az is jól hangzik, kocsim az nincs :D (de elõbb tudjam biztosra, hogy tudok menni ;) )
When the day is through, all I want to do is slow down...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Obsi: meg hétfõõõõõ!!!!!! legyen vas egész nap ;-)
lakókocswi bérelhetõ, vmi 5e per éjért, 3fõ elfér benne...

Burce: Morci Úrék épp az adrián tengeri kajakozni fognak ez idõben... :-(

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

Tényleg, Morci úrék nem jönnek?

Nekünk most ez sajna nem jön össze. :( Na nem mintha sajnálni kéne minket, mert nem a munkahelyen fõvünk, de épp akkor megyünk tengeri kajakozni.

Remélem jövõre is lesz ilyen, mert a tavalyi nagyon klassz volt.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Bruce, ha megyek akkor max elsütsz néhány jó poént és összebújunk ;) Mondjuk ha nem esik, nem gáz, én meg max. szombat-vasárnap tudnék menni úgyis, ha tudnék...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Tessék engem átpakolni a gondolkodom-esetûek kasztjába, nem olyan egyszerû ez kéremszépen :-)
Szállás hogy van, mint van? Mert sátram nem van...

Van egy lakókocsi is, amit lehet bérelni, nemtom mennyiért.

De igazából tök jó lenne, ha esetleg Péef hozna sá.......... :X ;)

Tényleg, Morci úrék nem jönnek?

SSS: szívesen mennék, remélem jó idõpontban lesz, bár most úgy tûnik, mintha Lillafüreddel ütközne... na majd meglátjuk.

Era: valóban nagy szerencse, hogy eljutottam oda!

Kex: asszem nem ismerem azt a srácot, hacsak nem tudsz mondani esetleg egy nevet, bringatípust, vagy vmit még :-) (amúgy 'családosúl' voltam)

Most talán nem érsz rá annyira, de pls szólj, ha tervezitek a megint menést! ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
era: valóban nem volt hideg, pancsolatunk is amennyit csak lehetett a Duna hûs vizében. Viszont bögöly az sajna annál több, és haraptak a ronda dögök:( Tesókám meg inkább magára húzta a sapit, kapucnit, meg amit csak tudott ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
módosítás #1

BükkösHappening - Lillafüred - Aug5-11 - sátrazós buláj nappali tekerészéssel esti heverészéssel
eddig tartósan helyfüggõk: Csubee und Péef
ideiglenes 2-3napra felnézelõdõk: Pigi, Burce
bennszülött erõsítés: Matko Koma
gondolkodom-esetûek: Era, Obsidian

TátraPanoráma túrha - Csorba-tó - Szept8-9-10 - moteles sokat mászós de meseszép túra
eddigi jelentkezõk: KonaMano+Skiri, Rás, MészÁgi+Párja, Györgyi und Én

szokás szerint: csak folyvást-folyvást...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nem hiszem el, hogy a múlt héten Tomi így fázott:
http://kep.tar.hu/ko...4741/24190829#2

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Tessék engem átpakolni a gondolkodom-esetûek kasztjába, nem olyan egyszerû ez kéremszépen :)
Szállás hogy van, mint van? Mert sátram nem van...