Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Szia Spinner! Isten hozott közöttünk!

Pixel eredményes versenyzést, és jó utat kívánok nektek a maratonokra. Mikor jöttök vissza?

Hahó Era!

Köszönöm szépen a kedves üdvözlést! :zawstydzo
Spinner :slonko:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

holnaptól bringás lány szeretnék lenni. bevesztek? sajnos apa vagyok... az kizáró ok? na a lényeg: hol érdemes pesten spinning edzést keresni?

Mondjuk kérdezd meg Spinner-tõl. Két hozzászólással feljebb:)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szia Spinner! Isten hozott közöttünk!

Pixel eredményes versenyzést, és jó utat kívánok nektek a maratonokra. Mikor jöttök vissza?

medeski

medeski

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
holnaptól bringás lány szeretnék lenni. bevesztek? sajnos apa vagyok... az kizáró ok? na a lényeg: hol érdemes pesten spinning edzést keresni?

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Gratula, jól nyomtad!

Remélem használt a tea, és menetrekész állapotban vagy! Hódítsd meg Porec
hegyeit, hajrááááááááá!! ;)

Na megjöttél végre :)
Spinner egy nagyon tuti bringás lány, fogadjátok szeretettel, szerintem még hallunk róla.
Mi pedig reggel húzunk Horvátországba rápihenni a himalája maratonra, ahova pedig hazaérkezés után egyből repül a 3 fős BMFT különítmény. Szurkoljatok Norbinak, mert most aztán tényleg nyernie kell, az egész magyar sajtót ráizzítottam a témára :)

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

pix meg letekerte a 120-at a maraton OB-n (év legszebb magyar túrája!), aztán úgy elfáradt, hogy mára romokban az immunrendszer, mintha lebetegedtem volna, pedig nem. Citromos tea, Becherovka, meló! :)

Gratula, jól nyomtad!

Remélem használt a tea, és menetrekész állapotban vagy! Hódítsd meg Porec
hegyeit, hajrááááááááá!! ;)
Spinner :slonko:

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Köszönöm szépen a sok jó kívánságot

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Isten éltessen Paul!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Laci, most vettem csak észre, hogy még nem kívántam neked semmit. Úgyhogy BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Mégiscsak lesz egy szabad hely a Porec maratoni szállásunkon csütörtök-vasárnap között, ha érdekel valakit, kéretik gyorsan jelentkezni! t. 70 212 70 55, eggplant_kukac_freemail.hu, privit nem nézem

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
[quote name='kahlesz']PAUL! MIT CSINÁLSZ!!! NE ÖREGEDJ TOVÁBB, MERT A VÉGÉN MÉG LEHAGYLAK:p
QUOTE]
Ne bízd el magad mert még rokkantkocsival is gyorsabb vagyok.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Paulnak innen is sok boldog szulinapot! :)

A vertesi tura nagyon jo volt, me'g-me'g-me'g! :)

Es koszi mindenkinek! ^^

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
PAUL! MIT CSINÁLSZ!!! NE ÖREGEDJ TOVÁBB, MERT A VÉGÉN MÉG LEHAGYLAK:p
BÓDOG SZÜLINAPOT NEKÖD!
Sajnálom, hogy kihagytam a Vertes expediciót, de szükségem volt egy kis hazai kosztra, meg rengeteg alvásra. Talán most egy két napig megint top leszek.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
pix meg letekerte a 120-at a maraton OB-n (év legszebb magyar túrája!), aztán úgy elfáradt, hogy mára romokban az immunrendszer, mintha lebetegedtem volna, pedig nem. Citromos tea, Becherovka, meló! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oliv, nagyon szívesen! :) Nekem is nagyon tetszett minden. Gyönyörû volt az idõ, a táj, klassz a társaság.
És azok a reggeli tojásrántották...! Mmmm
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Sarplaninac... a Montim!
Jaaaaa... azért, mert Monti a neve!
Téllleg! Milyen jó, hogy nem országútizok... :)

Nézzz rá a kutyira: http://pix.bikemag.h...ery.php?cat=959

jujj,nem kis macikuty :)
emmeg Faust :)
http://free.srv.hu/k/o/kona/Faust.jpg

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Kedves Vértes túrások!
Elõször is: ezer köszi Natnak a képekért, klassz volt nézegetni milyen szuper helyeken jártunk! Fantasztikós kis túra volt ez a Vértes-hétvége, remélem még sok ilyenben lehet részem Veletek!:Gyönyörû õszi idõs, jóhumorús, lelkesítõ Fórumos csapatos, Piri néni vendéglõs(hmm, azok a reggeli tojásrántották...:)), jó kis felfele tekerõs, a halálfélelmetelõhozóönmagunkatlegyõzniakarós lejtõs gurulásos..., Csókakõs, Várgeszteses,Berci kutya idomítós, defektszerelõs, reggel Paul által "korán" ébresztõs, szalonnasütõs, Burcét finoman cseszegetõs:)(nem megérdemlõsdelapotvevõsmindenkijólszórakozós), cukrászdától cukrászdáig járós, de 110kilcsi után grammot se hízós:)
Paul: Hepí börzdéj tú jú!!!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
PAUL:

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!

szammer

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Vértes túrázók figyelem. Mivel nem tudtam sajna feltölteni semmit a kep.tar-ra, ezért minden képet ide raktam fel:

http://community.web...om/user/lensver

A folder legalul van és a "Vertes Autumn" nevet viseli.

Jó nézegetést!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
csak elõzetes, csak hogy beültessem a bogarat, csak norris :-P

még idén túrát szervezek, nagy valószínûséggel december elsõ hétvégéjén Slovenski Rajba! Péntek délutáni indulással, szombati Suha Béla túrával és vasárnapi estõzéssel-hazaindulással jegyezve... hó és jég, bárd és kacagás...

a jövõévi már hagyományossá vált májusi 4 napos kirándulás-party viszont nem a Slovenski Raj terlütére visz, hanem a Pádis-fennsíkra! Csodák és vízesések, móka és séta...

:) Péef out

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák