Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

Ahoy Mindenkinek!

Ha van vkinek kedve és ideje ebben a csodás vénasszonyok nyarában csatlakozni két elég elpuhult mátrai laza tekeréséhez a holnapi napon az kérem jelezze felém, és egyeztetünk.

Tervezett fordulópont és táv: Galyatetõ és 30km...

Köszönöm a szót.

Szia FeriMester!
Gyorsan kérdezõsködök, bár vásárba szerettem volna menni... :)
bakker sac1, lehet, hogy van vásározós topik is?

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
jó most nem kell egybõl leteremteni :(

Más: Budapest - Kecskemét - Tiszakécske -v. Szeged úton már engem is rákényszerítettek a burgyingosra kisebb nagyobb csuklós buszok és traileres vontatók sajnos ha országúton mész akor ez mindennapi eset .. sajnos .. De kikérem azt akkor is hogy monti kimélésre jó az outi :D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

hát :D most vagy én vagoyk hülye vagy de :P de ezt miért ide írtad? :P nm1 akor azémár hozzá szólok:
9 báron vannak az outim kerekei és igen bizony oda kell figyleni, Kevlaros külsõ, jóminõségû belsõ ez az alap :) jó monjuk az én súlyom arra is kevés hogy 1 rajzszeget belenyomjon a gumiba (alig 60kg) és sztem azért nemcsak mounti kímélésre jó :)

Érdekes... hülye vagyok! javítok az aláírásomon!

sac1: Nézzzémánráaregemidejére és a hozzászólásokszámára!
Akkor írok, amikor tudok értelmeset is...
Szerinted az outis topikot hány régen együttúrázott kamperlány és kampercsóka nézi?
A sikondai tali pedig idesokatbejárósak bulija!

Más: a Szeged Orosháza közötti szakaszon, saci: országútival, volt pár térfás kalandom. Megyek szépen az úton, egyszer csak egy böszme homokszállító elkezd elõzni annak rendje és módja szerint, majd amikor mellém ér kezdi a gépet, dodálás közepette rám húzni. Fék... öröm, majd utánalódultam. Orosházán utolértem és kérdõre vontam, azt mondta, zavarta, hogy az úton kerékpároztam! :/

Másik: szembejövõ teherautó elõzte a másikat, de abban volt annyi gerincesség, hogy megköszönte, hogy lementem az aszfaltról!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy Mindenkinek!

Ha van vkinek kedve és ideje ebben a csodás vénasszonyok nyarában csatlakozni két elég elpuhult mátrai laza tekeréséhez a holnapi napon az kérem jelezze felém, és egyeztetünk.

Tervezett fordulópont és táv: Galyatetõ és 30km...

Köszönöm a szót.

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Hát sajnos túl keveset hogy Újra bringás csajom legyen :D de tuti hogy a bringás lányoknak van a legjobb lábuk, és a naggya legaláb nem is dohányzik... szvsz õk a nyerõk :P

ui.: thx rave_ace... és bocsi

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Tapasztalatból a bringás csajok a legjobbak :DD

Már ameik ien "Pedálpörgetõs" :D

Te tudsz valamit!! ;)
Spinner :slonko:

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Had dicsekedjen már, jó akar lenni a csajoknál :P

Hát :D akor "Hajrá hajrá"! Tapasztalatból a bringás csajok a legjobbak :DD

Már ameik ien "Pedálpörgetõs" :D

stelvio kulso, michelin/vittoria belsok, es 5000+ kilometer defekt nelkul!
(pecsen varosban is hasznalom, padkan ovatos lehajtas, ilyesmik)

húú én 1x már majndem sírtamamikor a csodálatos közlekedés miatt végig kellett hajtanom 3 m2 üvegszilánkon :'(

matula

matula

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
stelvio kulso, michelin/vittoria belsok, es 5000+ kilometer defekt nelkul!
(pecsen varosban is hasznalom, padkan ovatos lehajtas, ilyesmik)

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
[quote name='sac1']hát :D most vagy én vagoyk hülye vagy de :P de ezt miért ide írtad? :P nm1 akor azémár hozzá szólok:

Had dicsekedjen már, jó akar lenni a csajoknál :P

:D

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hát :D most vagy én vagoyk hülye vagy de :P de ezt miért ide írtad? :P nm1 akor azémár hozzá szólok:
9 báron vannak az outim kerekei és igen bizony oda kell figyleni, Kevlaros külsõ, jóminõségû belsõ ez az alap :) jó monjuk az én súlyom arra is kevés hogy 1 rajzszeget belenyomjon a gumiba (alig 60kg) és sztem azért nemcsak mounti kímélésre jó :)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Sziasztok!
DicseXek:
Megvolt az elsõ Orosháza-Szeged melósjárat az újdonsült kerómmal.
- Trifo: ez is Simplon... sajjna a Tesódénak!-

Orosházánál építik az elkerülõt és ezzel sok kis követ és egyéb csapdának tökéletes anyagot hordanak az aszfaltra!i Mivel nem vagyok még vérbeli outis, nem tudtam, hogy 6bárra fújt kerekekkel csak tornateremben szabad közlekedni, ott is csak nagytakarítás után, olyan felütésest voltam kénytelen elszenvedtetni a kerómmal, Orosháza táblától cca 350 méterre, hogy öröm volt az út szélén kereket cserélnem! :(
Gondoltam is, hogy a hátra levõ 65 Kmre lehet, hogy egy doboz belsõt kellett volna hozni.
Érdekes érzés... asszem nem fogok versenyekre járni vele, viszont mountikímélésnek jó!

Jó tekerést, jó hétvégét Mindenkinek!

Remélem sokatokkal taláXok Sikondán!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Nagy lendülettel jöttem a géphez, gondoltam felrakom én is a vértesi képeim, de csak a kártyát hoztam haza, és sem a fényképezõ nincs itthon, sem a kártyaolvasó :cry: :cry:

Pix: új állásban menedzser (is) vagy? :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
;) reméltem is :D bár mondjuk az a baj hogy mikor épp a tüdõmet köpöm ki mert hajtok az átlagra akor csak intek vagy 1 laza kormányszintes csukómozgás , azt meg lehet nem mindenki fogja/látja
De azért köszia felvilt :P legalább tudom hogy ha kösznön valami kisjeány akor az lehet te vagy :P

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
[quote name='sac1']Hozzászólok már a fórum témához is :D
Tényleg vannak bringás lányok és köszönni is szoktam nekik de csak makacsul néznek rám , h mekora 1 tirpák vagyok :( 1x megakartam forulni hogy megmondjam az egyiknek hogy nem azért köszöntem rá mert fel akarom szednicsak ez ien szokás :P (de azé jól nézett ki :DDDD)

Drága Sac1!

Az a bizonyos bringás lány tuti nem én voltam! Sõt, nem is igazi kerás lány lehetett!! A vérbeli pedálpörgetõs csajokra nem vall ez a viselkedés!!!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Hozzászólok már a fórum témához is :D
Tényleg vannak bringás lányok és köszönni is szoktam nekik de csak makacsul néznek rám , h mekora 1 tirpák vagyok :( 1x megakartam forulni hogy megmondjam az egyiknek hogy nem azért köszöntem rá mert fel akarom szednicsak ez ien szokás :P (de azé jól nézett ki :DDDD)
Na m1 mire ez végig ment afejemen a római parton .. megláttam 1 Garázsmenetes 34 est és muszály volt befognom kicsit Draftolni :D

Outi 4 ever :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Jónapot!

Holnap (szombaton) lesz valami tekerõs esemény? Úgy alakult, hogy tán egy kis bringázás is belefér holnap. Jó lenne valami...

Más: úgy hallottam, hogy újraaszfaltozták a Papüréti utat. Igaz ez?

--Trifo

nem az egészet, néhány szakaszát......az összes erdõgazdasági útnak

azért azt ne gondolja senki, hogy a bringások kedvéért :) ----csak gondolom kezdtett a kopótéteg amortizálódni a nyergesvontatóktól,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Jónapot!

Holnap (szombaton) lesz valami tekerõs esemény? Úgy alakult, hogy tán egy kis bringázás is belefér holnap. Jó lenne valami...

Más: úgy hallottam, hogy újraaszfaltozták a Papüréti utat. Igaz ez?

--Trifo

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

áruld el kérlek, már nagyon kiváncsi vagyok... valahol a belvárosban edzõdnék szívesen mivel oktogoni lakos vagyok.
elõre is köszönöm a segítségeteket.
z.

Privi ment!! ;)

medeski

medeski

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Van 5letem hova is lenne érdemes spinning órákra járnod! ;)

Kizáró ok nincs! :D

áruld el kérlek, már nagyon kiváncsi vagyok... valahol a belvárosban edzõdnék szívesen mivel oktogoni lakos vagyok.
elõre is köszönöm a segítségeteket.
z.

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

holnaptól bringás lány szeretnék lenni. bevesztek? sajnos apa vagyok... az kizáró ok? na a lényeg: hol érdemes pesten spinning edzést keresni?

Van 5letem hova is lenne érdemes spinning órákra járnod! ;)

Kizáró ok nincs! :D