Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2007. január 31. - 18:25

KeX: jajaj, mennék Én, de egész hétvégére most tuti nem jön össze... egy hosszúnapban hamarabb benne lennék... meglásssuk
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2007. január 31. - 15:55

34-es???Neked?Én is mindenkinek Frohe Geburtstag!!!
![]()
Fontos kérés, kérdés: 34es stoplis cipõt keresek. Lehet bármilyen színû, drága, használt, csak tudjak benne bringázni. Aki tud ilyenrõl, annak hálás lennék a segítségért!!!!
Írta 2007. január 31. - 15:24

Én is mindenkinek Frohe Geburtstag!!!
Fontos kérés, kérdés: 34es stoplis cipõt keresek. Lehet bármilyen színû, drága, használt, csak tudjak benne bringázni. Aki tud ilyenrõl, annak hálás lennék a segítségért!!!!

Írta 2007. január 31. - 15:05

így utólag is... ggx, Lens, Kahlesz, Sigi Nagyon sok boldogságot kívánok szülinapotok alkalmából!
:tort:
Szammer
:tort:
Szammer
Írta 2007. január 31. - 11:55

Most hétvégi móka engem a további kondíciók ismeretében érdekelne*, jövõ hétvége (febr9-11) pedig BükkiBarlangosBivakolós!
*mennék haza, oszt ha idõben tudom hol mi hogy akkor tudom csak össze-meglogisztikázni
*mennék haza, oszt ha idõben tudom hol mi hogy akkor tudom csak össze-meglogisztikázni
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. január 31. - 09:45

Isten éltesen még négyszer ennyi ideig Dárga Nati!
egy kis kutat ásó közvélemény: Ki lenne benne egy Chopoki hosszú hétvégében, mondjuk jövõ hét végén? Péntek, szombat, vasárnap. Deszkásoknak ott van a déli lejtõk szûzhavas kánaánja, síelõk meg az északi oldalon élhetik ki a karcolási igényüket egy remek pályarendszeren. Jah és idén összenyitották akét pályarendszert úgyhogy a csúcsról becsúszható midkét placc.
Na? Para, Nati, Trifo, Tyto, többiek?
egy kis kutat ásó közvélemény: Ki lenne benne egy Chopoki hosszú hétvégében, mondjuk jövõ hét végén? Péntek, szombat, vasárnap. Deszkásoknak ott van a déli lejtõk szûzhavas kánaánja, síelõk meg az északi oldalon élhetik ki a karcolási igényüket egy remek pályarendszeren. Jah és idén összenyitották akét pályarendszert úgyhogy a csúcsról becsúszható midkét placc.
Na? Para, Nati, Trifo, Tyto, többiek?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 31. - 09:27

Írta 2007. január 31. - 09:18

Írta 2007. január 31. - 08:51

boldog tortát az ünnepelteknek 
egy tátra túra hétvégén? jelentkezõk? 8)
pé

egy tátra túra hétvégén? jelentkezõk? 8)
pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2007. január 31. - 00:52

1,67 kg
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. január 31. - 00:26

Privik mentek, check that out!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. január 31. - 00:14

Szal: ahogy a fõcímben megírtam, ÚGY LEGYEN!
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2007. január 30. - 22:59

Hû Lens, s milyen vázad lett? Mesélj.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. január 30. - 22:54

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Rámfér, fõleg azért is, mert ez a mai egy kerek szám és kissé elpityeredtem tõle.
Kahlesz-nek is (aki egyébként nem olvassa már a fórumot) nagyon boldog Napot!
Hozé: nekem is nagyon tetszik az a Yasec, de csak azért, mert Yasec és olyan szép, plussz meg marha könnyû is a bicó! Most nekem is lett egy új vázam, de azzal már nem állhatok be versenyezni, mert még nincs géppé építve. Az Azonicot meg elfelejtettem benevezni, úgyhogy ebbõl most kimaradok, de rátok azért szavazok.
Kahlesz-nek is (aki egyébként nem olvassa már a fórumot) nagyon boldog Napot!
Hozé: nekem is nagyon tetszik az a Yasec, de csak azért, mert Yasec és olyan szép, plussz meg marha könnyû is a bicó! Most nekem is lett egy új vázam, de azzal már nem állhatok be versenyezni, mert még nincs géppé építve. Az Azonicot meg elfelejtettem benevezni, úgyhogy ebbõl most kimaradok, de rátok azért szavazok.

Írta 2007. január 30. - 21:10

Írta 2007. január 30. - 18:15

Éljenek soká a születésnapos "plázacicák"!
:birth:
:birth:
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. január 30. - 18:06

Boldog tortát lány, fiúk!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. január 30. - 16:37