És tulajdonképp a festésre vártunk, valami kavarás volt a festés terén. A váz hamarabb meglett.
És a festés kérdés elvileg megoldódott.

Egyébként nem kell mindent megszavaztatni otthon.
Nem csak a Shimanónál valósítanak meg álmokat.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Hozé!Ez még belefér, de ha majd az jön, hogy nem is
"tisztességesrendesmagyarkersztényértelmiségifelelõsliberálisfenetudjaki" aki nem ... re szavaz, na az lesz izgalmas.
Zed!
Láttam ám!
Pedig aki igaz magyar, az csak Shimano-val szerelt Specire szavaz:DEz még belefér, de ha majd az jön, hogy nem is
"tisztességesrendesmagyarkersztényértelmiségifelelõsliberálisfenetudjaki" aki nem ... re szavaz, na az lesz izgalmas.
Zed!
Láttam ám!
Na utánna néztem a csónakoknak, és ugyan 1M-ért pofás darabokat lehet kapni, de a fogyasztás horror...33L-100km-re egy 30LE-s Yamaha motorral,amivel 40-el tud menni...Akkor inkább veszek egy ilyet:Á, Fityisz csak azért irígykedik, mert nincs túnájnör kategória.
Télleg Thy, bejárásra miért nem veszel egy 300 lovas motorcsónakot? Duna mellett laksz, Duna mellett melózol, és a folyón nincs se dugó, se trafi!
Mi ez, kopogtatócédula gyûjtés?
...
Ha tetszik szavazzatok a CC kategória 22-esére, a FR 24-esére, vagy a DJ 23-asára! Azok az enyémek:) http://bike2006.extra.hu/
Üdv:Thy
Egyébként komolyan gondolkozom rajta, csak sztem durva lenne a költségvonzata...mert nem igazán tudom, hogy mik a fenntartási költségei egy csónaknak...kikötõ...stb...Á, Fityisz csak azért irígykedik, mert nincs túnájnör kategória.
Télleg Thy, bejárásra miért nem veszel egy 300 lovas motorcsónakot? Duna mellett laksz, Duna mellett melózol, és a folyón nincs se dugó, se trafi!
Én is csodálkoztam, hogy 2006...akinek nincsen decemberben kész a jövõ évi....2006 legszebb kerékpárja full 2007-es alkatrészekbõl? beelõz a jövõ...
Ha tetszik szavazzatok a CC kategória 22-esére...