Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Most õszintén. Azért mentél ki a CM-ra, hogy bringázz egy jót? Ha igen, akkor jól félreértetted a dolgot. A sok gyp-s alatt kiket értesz? Mert ha jól értem, akkor azokat, akik a bringás társadalom jelentõs többségét alkotják, akiknek nagyon megfelel egy bringa ötvenezerért, akik nek akarnak terepen 100km-eket legyûrni, meg nem akarnak 70-nel hasítani az országúton sem. Csak mondjuk mennének egy kört vasárnap a ligetben, vagy bejárnának dolgozni otthonról 6-7km-re. Nyugtass meg, hogy félreértettelek.

Viszont akkor ki a sok gyp-s?

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Húú, azt hiszem kezdek nagyon másképpen gondolkodni... Egyszer mentem el a "kis"massra, de nekem nagyon gáz volt...igazából gyalog is mehettem volna, és akkor nem kellett volna a sok gyp-s (tisztelet a kivételnek) között egyensúlyozni....és vagy 2 órán keresztül ez...
Örülök, hogy vannak, akik javulást éreznek a morálban...lehet én vagyok peches....:)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Thy: A helyzet az, hogy én nem vagyok nõ, és azt se gondolom, hogy annyira jó seggem van, hogy azért figyelnek oda jobban rám, de én is azt tapasztaltam, hogy az utóbbi idõben határozottan egyre kevesebbszer törnek az életemre az utakon. Szoval a helyzet igenis javul.

Amúgy meg, ha önmagában nincs is sok értelme egy-egy tüntetésnek, akkor már csak a bulifaktor ömnagában megéri a részvételt. Meg hogy sok érdekes szerkezetet lehet látni, sok érdekes arccal a nyeregben.

--Trifo

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Valóban nincs olyan kiterjedt bringaút hálózat mint mondjuk Ausztriában,valóban nem tekintenek még úgy a bringásokra és a gyalogosokra mint teljesértékû közlekedõ partnerre de én látom a változást,mert látom,hogy honnan indultunk. Igenis én észre veszem azt mikor elõzékenyen átengednek egy zebrán az autósok,vagy ne adj Isten egy jobbkanyarnál hátranéz,hogy nem jön-e ott véletlenül valaki biciklivel.
De lehet,hogy bennem van a hiba,alapvetõen optimista emberke vagyok és inkább a jónak örülök,semhogy a rossz elrontsa a kedvemet :)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Igen, én értékelem, hogy legalább nagyjából megépítették a Rákospatak-völgyi bringautat (az utóbbi 3 hónapban), így már arra járok haza. Értékelem, hogy egyre többen kerülnek ki rendes ívben - bár még sok a köcsög, aki a padkába présel. Ha nem hiszel a kis eredményekben, hiába vársz - nagy lépés itt nem lesz, csak apránként lehet ezt az állapotot megváltoztatni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Én mind a 4 kérdésre igennel válaszolnék.

Te merre bringázol? Mert én a 140km-es bejárás alatt mást tapasztalok, és ebben van belváros, külváros, vidék is....még egy nyomorult egybefüggõ bringaút hálózatunk sincsen, ami meg van, az meg ön és közveszélyes (ezért nem is megyek rajta)
Igen, a lányokra jobban figyelnek az autósok(férfiak) de nem azért, mert bringás...
Az utóbbi két évben kb a km-eim felét a városban tettem meg...

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Láttad már valahol az eredményét? Épült 1cm-el több bringaút? Jobb lett a városi közlekedésünk?Figyelnek ránk az autósok?

Én mind a 4 kérdésre igennel válaszolnék.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Láttad már valahol az eredményét? Épült 1cm-el több bringaút? Jobb lett a városi közlekedésünk?Figyelnek ránk az autósok?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ebben nincs igazad, igenis van értelmük. :P
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

kicsit optimistábban thommey!! :chin:
próbálkozunk hátha valamit ér a döntéshozóknál stb.
szammer

Az eddigi CM-ekkel is csak azt értük el, hogy jobban utálnak minket az autósok:(
Fõleg, ha egy kereskedelmi rádió még adhatja is alájuk a lovat...

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Jajj de jó...még egy emelgetõs nincsértelmefelvonulás...

kicsit optimistábban thommey!! :chin:
próbálkozunk hátha valamit ér a döntéshozóknál stb.
szammer

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

http://www.outdoorsport.hu/hirek/322

Gyertek el ti is!

Jajj de jó...még egy emelgetõs nincsértelmefelvonulás...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
http://www.outdoorsport.hu/hirek/322

Gyertek el ti is!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
BldgszltsnptTrf!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Köszönöm, köszönöm.

--Trifo

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Kissé megkésve, de annál inkább köszönöm a jókivánságokat!

Egyben Trifónak sok boldogságot!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó, nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!! :)

(Azannya de sokan ráértek április-májusban :D)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
burve úr, és KeX (és persze mindenki):
eldõlt, hogy sajna a mostani hétvégén sem bivakoláson, sem snowboardozáson, sem pedig tekerésen nem veszek részt, mert kocaghyilokra medjünk Após-jelöltékhez Csabacsûdre... szóval kicsit szomorkás vagyok én...

no, majdan kövi hétvégén! Lenne kedve vkinek egy szombat hajnali indulással-késõ esti érkezéssel kombinált Jasna-i snowboardozásra, síelésre?

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
No és én is! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Skiri, nagyon boldog szülinapot kívánunk neked Zeddel!

:impra: