Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Köszönöm szépen a jókívánságokat!

Itt kint tökéletes bringás idõ és terep van. tizenpár fok, nincs felhõ...
Hegyek kezdõdnek kb 1 km-re, nincsenek beépítve, mint otthon...
kb 30 km aszfaltozással már 2200 m fölötti csúcsok vannak

De bringám nincsen, idõm sincsen...

Ha esetleg lehetne 15-én a party, mi is mennénk, mert 14-én este kilenckor landolok

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nekünk OK
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
14-e? Valentin nap?
OK! :)

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Sajna dolgozni ment ki, így nem is jutna ideje rá. Úgyhogy munka két hétig:(
Amúgy az idõ olyan +10 +15 körül van. Lényegében jóidõ.
Elviselném ha már itt is hasonlókat mutatna a hõmérõ ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hú, tényleg? De jó neki! Milyen idõ van ott kint? Bringát vitt, vagy tud kint használni valamit?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Lens: Igen, Skiri ugyanis most kinn dolgozik két hétig Olaszországban :(

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Sok boldog szülinapot Skiri!

Mennyi vízöntõ van itt!? :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ildi, itt köszöntöd föl Õt? :)

Mi is nagyon sok boldogságot kívánunk Skirinek is és Trifónak is!
Micsoda szülinapi dömping van itt!!!

Era buli: én mondjuk a jövõ hétre szavaznék. De ha akkor nem lehet, akkor mondjuk mit szóltok a febr.14, keddhez???

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Nagyon boldog szülinapot Kedvesem! :love2:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era! De mindenképpen úgy szervezzétek, hogy még 16-a elõtt, mert akkor megyünk ki Ciprusra!!! És arra gondoltam, hogy ha visszajöttünk onnan, akkor meg nálam lehetne tartani egy összejövetelt, ciprusi élménybeszámolóval egybekötve! :):) (ja és nálam is van activity - igaz csak sima)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts

Boldog szülinapot Trifó!!

Én most kihagyom. Kedvem lenne, de tankolni kéne a kocsiba és nem állok valami fényesen anyagilag. :(
Egyébként normális hogy ez a dög majdnem kétszer annyit fogyaszt télen? Lehet hogy szerelõhöz kéne vinni? :confused:

Autók, hírek, vágyak topic-ban válasz is lesz!! :-)))
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
"Akkor jövõ hét pihi és utána levõ héten Paulnál (bár még nem tudja) de megint egy tésztázós filmezõs estét tervezünk."

Most már tudom...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Boldog szülinapot Trifó!!

(?) Vkinek kedve holnap egy mátrai tekerésre?

Én most kihagyom. Kedvem lenne, de tankolni kéne a kocsiba és nem állok valami fényesen anyagilag. :(
Egyébként normális hogy ez a dög majdnem kétszer annyit fogyaszt télen? Lehet hogy szerelõhöz kéne vinni? :confused:

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Hûûû, KeX, te nagyon csúnya lettél!

Egyébként ezen ne múljon!
Akkor jövõ hét pihi és utána levõ héten Paulnál (bár még nem tudja) de megint egy tésztázós filmezõs estét tervezünk.
Napot szavzzátok meg, melyik legyen!

Olyan jó volt Káhlesznél, ha már nem tekerek, legalább a hangulatot idézzük!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
"sajnos" jövõ héten mariborban fogom a gravitáló készségemet élesíteni, úgyhogy a projektoros mókát legalább egy héttel el kéne csúsztatni, amúgy szívesen benne lennék.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Kahlesz: Tényleg jó volt az este. Azok a malomkerék pizzák!

A kõbalta elkerült, szerencsére. :)
Activiti jó!
És azok az ajándékok!
Nati sütije tényleg remek volt!

Remélem senkihez nem pártoltak át a bacijaim. Én úgy érzem itt maradt nálam az összes.
Ezért aztán a holnapi Mátra nálam nem jöhet szóba. Sajnos.

Talán a jövõ héten találkozhatnánk megint nálunk. Filmeket hozzatok! Kex: Projektor?
Tészta, tea lesz. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja, képzeljétek el: megtaláltam a másik topikban, ahova emlékezetem szerint beírtam már korábban is. A világ egyik legkönnyebben elkészíthetõ sütije.

Diós Brownie

hozzávalók:

11.5 dkg vaj
4 dkg kakaó
csipetnyi só
20 dkg finom kristálycukor
2 nagy tojás
5 dkg liszt
fél csapott kiskanál sütõpor
1 kis üveg vaníliaaroma (30ml-es)
2-3 evõkanál sütõrum (vagy ízlés szerint akár pia is)
5-8 dkg darabolt dió

1. A sütõt 180 fokra elõmelegítjük. Egy 20x30-as tepsit kibélelünk sütõpapírral.

2.A vajat egy lábosban alacsony hõfokon felolvasztjuk majd levesszük a tûzhelyrõl.

3. Hozzáadjuk a kakaót, cukrot és sót, az egészet jól kikeverjük. Majd hozzáadjuk a tojásokat és sima masszává keverjük.

4. Hozzászitáljuk a lisztet a sütõporral. Majd az aromát, rumot és diót.

5. A masszát a tepsibe öntjük és 18 percig sütjük, amíg jól átsül, de azért puha marad: hûlés közben fog teljesen megszilárdulni.

6. A sütit egészben még langyosan egy nagy deszkára, tálra tesszük és négyzet alakú darabokra vágjuk.

tápérték egy darabban: 103kcal

Azért Lornak ez a receptje se rossz:

Házi Baileys
Hozzávalók:
# 2 tojás sárgája
# 6 evõkanál porcukor
# 1 vaníliás cukor
# fél deci kávé
# 3 evõkanál Irish Cream capuccino por
# 0,2 deci almaszörp
# 3 deci tejszín
# 1,5 deci vodka

Elkészítés: Elõször a tejszín és a vodka kivételével mindent jól össze kell keverni, pl. robotgéppel. Aztán hozzá keverjük a tejszínt és a vodkát is. Hûtve fogyasztandó, felrázás után.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zita! A receptet majd fölírom, csak most nem megy kívülrõl. Egyébként legközelebb már én se pezsgõt veszek, hanem üdcsit, mert tényleg nem egy nagy alkesz a társaság (ami nékem tetszik).

Jut eszembe nekem is: holnap megyünk 3an a Pilisbe - de csak nagyon laza: Paprétre föl - át Dömörkapuira és vissza Szentendre. Persze ha az utakat jég fedi, már nem lesz annyira laza. :D Szóval, akinek van kedve, lehet csatizni.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
(?) Vkinek kedve holnap egy mátrai tekerésre?

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Trifó, Naggggyon Boldog Születésnapot !!

Thy&ors

:love1: