Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ha nem szakad az esõ, mi megyünk!

Trifó: melyik villanyak szakadt ki? Jobbulást!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Én mennék, ha jöttök. :) Úgyis buzog bennem az életútálat, egy kis éjszakai montizás kellõen szuicid.

Csak lámpa nélkül, napszemcsiben elég szuicid. Feltöltött kép

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Figyelem! Szerda éjszakára egy kis program elszántaknak:

http://outdoorsport.hu/hirek/119

Én mennék, ha jöttök. :) Úgyis buzog bennem az életútálat, egy kis éjszakai montizás kellõen szuicid.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Hoppá, az elég kellemetlen. Ez a városi szörny volt?
Jó, hogy nem lett nagyobb bajod, akármi történhetett volna.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás
Trifo ! Ez hogyan történt ? És milyen nyak volt ? Telóé ?
Marci

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Jónapot!

Ez a szerda éjszakai móka igen jól hangzik... Még gondolkozom rajta. Merthogy éppenhogy visszanövõben van a fejemre a bõr, miután lassan 2 hete munkába menet pofára estem. Villanyaktörtés. A kitört 2 fogam megcsináltatásának költségébõl meg olyan városi bringát vehettem volna, hogy megszólal (és nem azt mondja, hogy reccs :) )

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Figyelem! Szerda éjszakára egy kis program elszántaknak:

http://outdoorsport.hu/hirek/119
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tök jó lesz! Ezt Atomék fizetik? Vagy Harang? ;)

Ne is mondd Pixel, azóta is csak a tegnapi napra bírok gondolni. Mennyei manna volt.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

de csak akkor menjünk, ha nem esik (az esõ).

Pedig isteni érzés esőben bringázni egy napon át, ugye Nati? :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Uuuupsz, akkor 16 a jó dátum...

nekem tul.képpen mindkét nap jó..
de csak akkor menjünk, ha nem esik (az esõ).

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

junius 17. az szombat :D

Uuuupsz, akkor 16 a jó dátum...

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Na akkó csináljunk egy kis forgalmat! Meghirdetem a következõ bringáslányok túrát. Idõpontja: Június 17 Péntek. Helye Saalbach Hinterglemm. Tali 10:15-kor az Evil Eye pálya tetején a kis faháznál. Az ötödik kör után apfel-, vagy topfelstrudel fogyasztás, mellé egy kis capuccino. :D

junius 17. az szombat :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hétvégén Szilvásvárad marci, mindenki ott lesz aki számít!!:D

Jelentem mi is ott leszünk Szilváson a rajtnál (meg a pályán is ;)).
Majd rajt elõtti nap eldõl, hogy két bringa, vagy egy.

Ha meg esõ lesz, :P akkor Szívásvárad.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Rainman: mikor is lesz a talitok? Most szombaton? Ennek a topiknak mostanában nagyon megcsappant a forgalma, úgyhogy nem is tudom, megy-e innen valaki oda.

Na akkó csináljunk egy kis forgalmat! Meghirdetem a következõ bringáslányok túrát. Idõpontja: Június 17 Péntek. Helye Saalbach Hinterglemm. Tali 10:15-kor az Evil Eye pálya tetején a kis faháznál. Az ötödik kör után apfel-, vagy topfelstrudel fogyasztás, mellé egy kis capuccino. :D

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Hétvégén Szilvásvárad marci, mindenki ott lesz aki számít!!:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Rainman: mikor is lesz a talitok? Most szombaton? Ennek a topiknak mostanában nagyon megcsappant a forgalma, úgyhogy nem is tudom, megy-e innen valaki oda.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
a kep.tar-ra nem is de a sima tar.hu-ra lehet brátmit. régen én is ezt használtam de átálltam az uw.hu-ra. A riport az mtv weblaján talán fent van csak meg kell keresni...

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Megvolt a mûsor és a végén csak 150 másodpercig volt szó közlekedésrõl.

A RaGya (RadikálisGyalogos) felvonulásról esett szó. Megszólaltak benne néhányan.
Az egyik autóban ülõ asszony mindenkit lebarmozott, hogy neki az autóval várakoznia kell pár percig.
Mondta, hogy szerinte "azért csinálják mert nekik nem telik autóra".
Megvan videón de azt nem tudom hova lehet feltölteni ilyen formátumot.
A tar.hu-ra szoktam képet tölteni de vidót oda nem tudok feltenni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Azt látom, néha oda kapcsolok és csak a rohadt politika megy... Én is írtam már h régi az a plakát, de vki írta h lsz vmi, 3-3 gombnyomást megért., meg 2 hsz-t részemrõl...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

...most jön majd az említett mûsor... de sztem nem lesz benne semmi bringás dolog. szal mtv1 9tõl

az a plakát 3 hónapja ott van kb.....mellékesen láttam a mai promót, semmi bringás téma benne
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való