Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Én jeleztem, hogy szívesen mennék, ha összejön egy jó táraság, de ha pénteken akartok indulni, az mikor lenne? Mert én pl dolgozom...

Nekem is ezen fog múlni. A kocsiút jó 3 óra, plusz a péntek délutáni/esti dugó...Mivel célszerû reggel 7 körül elindulni a túrára, érdemes pétek este korán odaérni a pihenés végett. Reméljük összejön!
Nati: Nem emlékszel, hogy tavaly mikor értünk oda?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Dante, ok és gratula! :)

Dagi: privi majd megy. Eráék azt hiszem nem jönnek, Mellonék még nem tudják. Mintha Hori mondta volna, hogy szívesen jönne. De mások is welcome!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Most már lassan kéne tisztázni, ki jön a zempléni Rákóczi túrára.

Én jeleztem, hogy szívesen mennék, ha összejön egy jó táraság, de ha pénteken akartok indulni, az mikor lenne? Mert én pl dolgozom...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Thulét tudok minimum kettõt szerezni. De ha van vonóhorgod, talán arra is tudok egy hármasat, azt hiszem.

Akkor okés...van vonóhorog is. Ahogy megtudom a pénteket, jelentkezem. Ha van infó a szállásárról, küldenél privit? Kik jönnének még? Orsi/Zsolt gondolom kiesett a baba miatt...Era? Mellon?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én már írtam, csak éppen oda...;) De nagy menet volt, megérte. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Thulét tudok minimum kettõt szerezni. De ha van vonóhorgod, talán arra is tudok egy hármasat, azt hiszem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Pter, nem akarsz egyet nosztalgiázni (csak ázni ne kelljen) a hosszú távon?

De, mindenképp! Csak még nem tudom, hogy el tudok-e szabadulni pénteken...ha meg tudom oldani, akkor mennék...persze a hosszúra...;) Mennyi lenne a szállás?
Autó? Én elvileg tudnék szerezni, csak csomitartó nincs...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát terajtad még az se látszana meg, ha 2 kiló pacalhoz ennél egy kiló túrás csuszát!

Más. Végre megtaláltam a szokásos sárospataki szállásunkat. Most már lassan kéne tisztázni, ki jön a zempléni Rákóczi túrára. Pter, nem akarsz egyet nosztalgiázni (csak ázni ne kelljen) a hosszú távon?
Idõpont: június 17, szombat. Igaz, már pénteken le kell menni, de legalább vasárnap lehet pihizni.

Jó lenne minimum négyen lemenni, mert úgy már kedvezõ a szállásdíj.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Viszont az emberek nagyon gyakran a fehérjét széndhidráttal vegyítik és ettõl lehet csak hízni igazán!

Meg jóllakni...:P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Enni azt kell. Én szeretek is, nagyon.

Paul Vitti: :D

Viszont ha nem nagy a terhelés, (40 perc, óra) és elkezd sok szénhidrátot tolni, az a legjobb út az elhízáshoz. Mer' ugye az ember a terheléstõl ált. éhes lesz.
Megjegyzem hústól - pontosítok, fehérjétõl nem lehet hízni. Az viszont tény, hogy sokkal tovább emésztõdik, és rengeteg rostot (zõccség meg fûzelék) kõ enni egyébként.

Viszont az emberek nagyon gyakran a fehérjét széndhidráttal vegyítik és ettõl lehet csak hízni igazán!

Egyébként megvolt a Szilvásmarci? Élménybeszámolót majd nyomjatok! Mi, a papírkutyák kíváncsian várjuk. :)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...glikogénbõl mész te is, s az zsömlében, tésztában van...

Sörben nincs véletlenül? Ha igen, akkor épp egy komoly glikogénkúra elõtt állok:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

suiraqua

suiraqua

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Köszi mindenkinek! Most rohanok tekerni! s

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Aprítani?

http://forum.bikemag...ber.php?u=11439

Te kis hamis. :)

Feltöltött kép

borix

borix

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Imádom a bringás lányokat!:afro: :love1:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Viszont ha nem nagy a terhelés, (40 perc, óra) és elkezd sok szénhidrátot tolni, az a legjobb út az elhízáshoz. Mer' ugye az ember a terheléstõl ált. éhes lesz.
Megjegyzem hústól - pontosítok, fehérjétõl nem lehet hízni. Az viszont tény, hogy sokkal tovább emésztõdik, és rengeteg rostot (zõccség meg fûzelék) kõ enni egyébként.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A magnézium pezsgõtabi akkor hasznos, ha intenzívebb edzésre, versenyre mész. Egy lazább 40 perces tekerés miatt jelentõsen nem növekszik meg a magnéziumigényed. Szerintem ne koncentrálj kiemelten egyféle ásványi anyagra, koncentrálj inkább mindre. A multivitamin, junior és sport pezsgõtabletták is megreszik, de a kapszulák is hatásosak, és nincs bennük annyi egészségtelen szar.
A kerékpáros üzemanyaga a szénhidrát, elsõsorban a tészta, és persze nem árt sok gemûzét enni. A húsok sok hasznos dolgot nem tartalmaznak az ízükön kívül, ellenben nehéz õket megemészteni. Persze mindez nem csak a bringásokra igaz, de, ha bringázol, akkor fokozottan érzed a hatását.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Ezt tanítani kellene!!! Feltöltött kép

Pihend ki magad, de a pihenés 2-3 napnál ne tartson tovább, különben nem fogsz megerõsödni. Ugyanakkor ha jól érzed magad, egymást követõ napokon érdemes tekerni, mert ezek terhelése és hatása összeadódik.

Ez az, az arany középutat kell megtalálni.
Azt viszont meg fogod érezni hol van, fõleg ezek után.:)

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás

Miért gondolja úgy sok ember, hogy aki nõ(nemû), az fogyni akar a bringán? :chin:

Nem a nõnemûség volt a fõdolog, hanem a házasság. :)

Tapasztalataim szerint a házas emberek nagy részére ráfér egy kis zsírtalanítás.

Amúgy tedd a szívedre a kezed, te nem ezt gondoltad?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

egyrészt azért ültem bringára, mert ezt az idõt az autóban a dugóban tölteném, másrészt hogy mozogjak végre valamit. A külvárosban lakunk, a munkahelyemig bejövünk kocsival és itt átülünk a gyermekemmel a bringára. Eltekerünk a suliba, õ otthagyja, én visszatekerek. Délután érte megyek bringával, visszajövünk a munkahelyemre és innen kocsival haza.

Ezt tanítani kellene!!! Feltöltött kép

Pihend ki magad, de a pihenés 2-3 napnál ne tartson tovább, különben nem fogsz megerõsödni. Ugyanakkor ha jól érzed magad, egymást követõ napokon érdemes tekerni, mert ezek terhelése és hatása összeadódik.

suiraqua

suiraqua

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Jó reggelt!
Mindannyiótoknak nagyon köszönöm a tanácsát, megnyugtattatok. Az igazság az, hogy egyrészt azért ültem bringára, mert ezt az idõt az autóban a dugóban tölteném, másrészt hogy mozogjak végre valamit. A külvárosban lakunk, a munkahelyemig bejövünk kocsival és itt átülünk a gyermekemmel a bringára. Eltekerünk a suliba, õ otthagyja, én visszatekerek. Délután érte megyek bringával, visszajövünk a munkahelyemre és innen kocsival haza.
Most kihagytam a tegnap délutánit és a ma reggeli tekerést, majd csak délután bringázunk, de már jobban is érzem magam. A férjem javasolta a magnézium pezsgõtablettát is. Szerintetek az hasznos? A táplálkozásról annyit, hogy teljesen normálisan eszem naponta 3x mindent! Mindenesetre megnyugtattatok és majd több pihenõt tartok! Nagyon köszi még1x! s