Ami a legelképesztõbb, hogy ezeket a bringás utakat 70% állami pénzbõl építik, és 30% adományból, ami úgy alakul, hogy pl a Karrimor, RedBull...stb megvette az ösvény nevének a jogát, ami 100000 font...
Minden ösvény agyontáblázva, hogy még 60-as sem tudod elvéteni a letérõt, közben büfék, étterem, minden tiszta és gazmentes...
Mondjuk a magyar terepekhez szokott átlagos erõnlétû embereknek elég nagy megpróbáltatás...
Nekem az egész felsõtestem fáj kb 80km-nyi tekeréstõl...kõ mindenütt, és a magyar viccDH pályáktól sokkal durvább lefelék, amik nem gyorsak, viszont iszonyat technikásak. Az emelkedõk 80%-a is köves gyökeres singletrack, amin normálisan csak 15km/h fölött tudsz menni, ami nem könnyû...
A norvég újságíró, aki már bebringázta a földgolyó legszebb útjait, azt mondta, hogy szerinte a világ elsõ 3 legtechnikásabb, és legszebb útjai közé sorolja ezeket. És ami a legmegdöbbentõbb, hogy amin mi mentünk az a kör csak közepes nehézségûnek van nyilvátartva, és még 2 fokozattal is vannak nehezebbek...pedig én sem vagyok félõs lefelé, de néhol no-controll volt...akkor milyen a többi???
Egyébként Giant Anthem gépekre voltak építve az XTR szettek.
Üdv:Thy