Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ezek mindig eltolódva érkeznek. Emlékszem tavaly is már javában tartott a monszun, de még mindig nem vonták vissza a tilalmat! Ilyen a bürokrácia (netán ez valami más?)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Arról ne is beszéljünk, hogy a hét eleje óta országos szinten tûzgyújtási tilalom van? Most különösen sok értelme van:D:D:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi van, már többen irogatnak ide külföldrõl, mint belföldrõl? :D
Mindenkinek kellemes nyaralást!
Thy, Ramsau...ott voltunk 2 héttel ezelõtt 10 napig. Csak nem egy magyar házban laktok?

Itthonmaradottak és egymásra/magatokrahagyatottak! Ha ez igy megy tovább, nem fogjuk tudni meggyújtani a tüzifát Sikároson. Ebben az esetben halasztódik az SSS! :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Hali!
Örüljetek a jóidõnek!Ha még van...itt Ramsauban kb 10fok van, és szakad az esõ...
Üdv:Thy

Most itt is hidegebb van. Meg is áztam, meg is fáztam. De holnap után ilyenkor már a tengerban áztatom a lábam. Ott tuti meleg van.

Látod, nem megmondtam, hogy gyertek velünk?! ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Örüljetek a jóidõnek!Ha még van...itt Ramsauban kb 10fok van, és szakad az esõ...
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oliv, igen, lesz még sütögetés, úgyhogy ne szomorkodj! :)

Meg majd gyere el a 24 órásra, az is egy marha jó buli. Részletek róla itten:
http://www.sportaktiv.hu/
Bal oldali menüben lent "24 órás verseny" cimmel.

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Most pénteken vagy vasárnap nem lesz vmi közös tekerés azon pecheseknek, akik nem tudnak menni a Bükk-marcira?

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Fene vigye el, nem tudok menni a sikárosi sütögetésre:(:( A hülye fõnököm kitalálta hogy le kell mennem egy 1,5 hetes rendezvényre a Balcsira szervezõnek!:( Remélem lesz még hasonló sütés máskor is, mert akkor már nincs olyan isten hogy ne menjek!

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Én megúsztam a zuhit, vagyis csak a bringám. Már esett, mikor munkából hazaindultam munkából, így azóta is itt pihen a járgány a mélygarázsban :)
Viszont így kimaradtam a kalandos élményekbõl :chin:

Para, Burce, boldog szülinapot! :tort:

Szlovpari szállás 4 fõre lezsírozva, 240/éj/osoba.

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Ciao Lensver, megköszönném a képeket! Persze, érdekel az eredményhirdetésrõl készült fotó is.
Sajna én sem készültem géppel a versenyre, bár gondolkodtam rajta, hogy a bukómra függesztek egy kamerát. :D

Lett volna belõle hajde rájder movie. :)

A nap folyamán vadászgatok a vasárnapi versenyen tekergõ paparazzik elérhetõsége után.
Ha beszereztem a bizonyítékot, feldobom a linket! ;)
Spinner :slonko:

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Hello bikerek! Meg tudná mondani vki, h. mikor jelenik meg a Biker magazin?Thx!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Spinnercsajszi: én csináltam, de csak szombaton, mert a versenyre nem vittem magammal gépet. Meg van még néhány nem túl jól sikerült fotó az eredményhirdetésrõl, de annak is inkább a nõi részérõl.
Még így is érdekel?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Hb Para!

Holnap vki egy laza bulder a Franciabányában v kecskén?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Hello pedálforgatók!

A hétvégi BalatonMarci képeit vadászom. :) Sajna nem készítettünk fotókat, ha vkinek van sutyiban, léccci dobja fel ide.
Kössszi!
:*

spinnercsaj

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó, örülök hogy a kütyük (no meg te) megúszták!

Charon: ezt én sem értettem, hisz víz-víz, valóban.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Tegnap én is megkaptam a magamét. Egy órával késõbb tudtam elindulni a cégtõl haza, mint kellett volna, mert még dolog volt. Nos, amit elindultam haza bringával, már láttam, hogy baj lesz, de még egy darabig reménykedtem. Aztán a remény elmúlt amikor a Szabadság hídon mentem át. Ott aztán leszakadt az ég és majdnem leborított a szél a bringáról. Na persze épp a hátamon volt a hátizsákban minden elektronikus kütyü, amit bármikor is hurcolni szoktam magammal: laptop, 2 telefon, satöbbi. Kb olyan volt, mintha a zuhany alatt görgõztem volna :)

Egy leány jött szembe a Margit hídnál a bringauton. Kocogott éppen. Meg láttam még pár embert reménytelenül menekülni vagy többé-kevésbé védett helyen ijedten pislogni.û

A Szentlélek tér után egyre több helyen volt 20 centis vagy még mélyebb víz az úton, közben változatlan erõvel szakadt a víz és üvöltött a szél. Olyannyira, hogy az oldalszél hatására csak az egyik oldalra verte a vizet a bringa kereke :)

Volt egy hely, ahol közel kerékagyig érõ vízben gázolva belementem egy meglepetés lyukba. Fincsi volt.

A Gázgyár után ahol a vasút alatt lehet átkelni, szintén 20 centi körüli víz állt az úton, és egy csatornaszem nyelte a vizet, kb 1 méter átmérõjû örvényt keltve. Félelmetes volt eltekerni mellette.

A Királyok útján hömpölygõ kb 5 ventis víz már kifejezetten kevésnek tûnt a korábbi kalandok fényében.

Folyamatosan csorgott belõlem a víz mindenhonnan, mindenembõl. Azt hiszem, ez volt életem legnagyobb elázása, de a top 3-ban mindenképpen benne van.

Ja, és a Deuter esõponyva szinte tökéletesen megóvta a táskám tartalmát, minden kütyü vízmentes és ép maradt.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Tömeg tolongott a járdán (mert mint késõbb kiderült, megszakították az úszó EB-t az esõ miatt).

Ez furcsa. Víz-víz. Nem mindegy? :D:D:D

Parának meg fülig szájat, és spd kinövést a talpára!

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Bizony, bizony... :impra:

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked Para!

Skiri és manó

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát te is öregebb lettél egy évvel barátom!

Boldog Szülinapot, kellemes ünneplést és hosszú életet kívánunk neked Para!!!

Zed és Nat

:cheers:

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Hát ha már így kahlesz felfedte a kilétemet, nincs mit tenni...:) tényleg újonc vagyok!:) És vállalom! Thanks a kedves köszöntésért kahlesz!:)Jó volt a vízisí?