Ezek mindig eltolódva érkeznek. Emlékszem tavaly is már javában tartott a monszun, de még mindig nem vonták vissza a tilalmat! Ilyen a bürokrácia (netán ez valami más?)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2006. augusztus 03. - 23:02

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. augusztus 03. - 19:58

Arról ne is beszéljünk, hogy a hét eleje óta országos szinten tûzgyújtási tilalom van? Most különösen sok értelme van:D:D:D
Írta 2006. augusztus 03. - 19:52

Mi van, már többen irogatnak ide külföldrõl, mint belföldrõl? 
Mindenkinek kellemes nyaralást!
Thy, Ramsau...ott voltunk 2 héttel ezelõtt 10 napig. Csak nem egy magyar házban laktok?
Itthonmaradottak és egymásra/magatokrahagyatottak! Ha ez igy megy tovább, nem fogjuk tudni meggyújtani a tüzifát Sikároson. Ebben az esetben halasztódik az SSS!

Mindenkinek kellemes nyaralást!
Thy, Ramsau...ott voltunk 2 héttel ezelõtt 10 napig. Csak nem egy magyar házban laktok?
Itthonmaradottak és egymásra/magatokrahagyatottak! Ha ez igy megy tovább, nem fogjuk tudni meggyújtani a tüzifát Sikároson. Ebben az esetben halasztódik az SSS!

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. augusztus 03. - 17:55

Hali!
Örüljetek a jóidõnek!Ha még van...itt Ramsauban kb 10fok van, és szakad az esõ...
Üdv:Thy
Most itt is hidegebb van. Meg is áztam, meg is fáztam. De holnap után ilyenkor már a tengerban áztatom a lábam. Ott tuti meleg van.
Látod, nem megmondtam, hogy gyertek velünk?!

Írta 2006. augusztus 03. - 15:16

Hali!
Örüljetek a jóidõnek!Ha még van...itt Ramsauban kb 10fok van, és szakad az esõ...
Írta 2006. augusztus 03. - 15:12

Oliv, igen, lesz még sütögetés, úgyhogy ne szomorkodj! 
Meg majd gyere el a 24 órásra, az is egy marha jó buli. Részletek róla itten:
http://www.sportaktiv.hu/
Bal oldali menüben lent "24 órás verseny" cimmel.

Meg majd gyere el a 24 órásra, az is egy marha jó buli. Részletek róla itten:
http://www.sportaktiv.hu/
Bal oldali menüben lent "24 órás verseny" cimmel.
Írta 2006. augusztus 03. - 13:51

Most pénteken vagy vasárnap nem lesz vmi közös tekerés azon pecheseknek, akik nem tudnak menni a Bükk-marcira?
Írta 2006. augusztus 03. - 13:47

Fene vigye el, nem tudok menni a sikárosi sütögetésre:(
A hülye fõnököm kitalálta hogy le kell mennem egy 1,5 hetes rendezvényre a Balcsira szervezõnek!
Remélem lesz még hasonló sütés máskor is, mert akkor már nincs olyan isten hogy ne menjek!

Írta 2006. augusztus 03. - 13:37

Én megúsztam a zuhit, vagyis csak a bringám. Már esett, mikor munkából hazaindultam munkából, így azóta is itt pihen a járgány a mélygarázsban 
Viszont így kimaradtam a kalandos élményekbõl :chin:
Para, Burce, boldog szülinapot! :tort:
Szlovpari szállás 4 fõre lezsírozva, 240/éj/osoba.

Viszont így kimaradtam a kalandos élményekbõl :chin:
Para, Burce, boldog szülinapot! :tort:
Szlovpari szállás 4 fõre lezsírozva, 240/éj/osoba.
Írta 2006. augusztus 03. - 11:14

Ciao Lensver, megköszönném a képeket! Persze, érdekel az eredményhirdetésrõl készült fotó is.
Sajna én sem készültem géppel a versenyre, bár gondolkodtam rajta, hogy a bukómra függesztek egy kamerát.
Lett volna belõle hajde rájder movie.
A nap folyamán vadászgatok a vasárnapi versenyen tekergõ paparazzik elérhetõsége után.
Ha beszereztem a bizonyítékot, feldobom a linket!
Sajna én sem készültem géppel a versenyre, bár gondolkodtam rajta, hogy a bukómra függesztek egy kamerát.

Lett volna belõle hajde rájder movie.

A nap folyamán vadászgatok a vasárnapi versenyen tekergõ paparazzik elérhetõsége után.
Ha beszereztem a bizonyítékot, feldobom a linket!

Spinner :slonko:
Írta 2006. augusztus 03. - 10:41

Hello bikerek! Meg tudná mondani vki, h. mikor jelenik meg a Biker magazin?Thx!!!
Írta 2006. augusztus 02. - 23:56

Spinnercsajszi: én csináltam, de csak szombaton, mert a versenyre nem vittem magammal gépet. Meg van még néhány nem túl jól sikerült fotó az eredményhirdetésrõl, de annak is inkább a nõi részérõl.
Még így is érdekel?
Még így is érdekel?
Írta 2006. augusztus 02. - 20:52

Hb Para!
Holnap vki egy laza bulder a Franciabányában v kecskén?
Holnap vki egy laza bulder a Franciabányában v kecskén?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2006. augusztus 02. - 19:16

Hello pedálforgatók!
A hétvégi BalatonMarci képeit vadászom.
Sajna nem készítettünk fotókat, ha vkinek van sutyiban, léccci dobja fel ide.
Kössszi!
:*
spinnercsaj
A hétvégi BalatonMarci képeit vadászom.

Kössszi!
:*
spinnercsaj
Írta 2006. augusztus 02. - 14:20

Trifó, örülök hogy a kütyük (no meg te) megúszták!
Charon: ezt én sem értettem, hisz víz-víz, valóban.
Charon: ezt én sem értettem, hisz víz-víz, valóban.
Írta 2006. augusztus 02. - 11:34

Hali!
Tegnap én is megkaptam a magamét. Egy órával késõbb tudtam elindulni a cégtõl haza, mint kellett volna, mert még dolog volt. Nos, amit elindultam haza bringával, már láttam, hogy baj lesz, de még egy darabig reménykedtem. Aztán a remény elmúlt amikor a Szabadság hídon mentem át. Ott aztán leszakadt az ég és majdnem leborított a szél a bringáról. Na persze épp a hátamon volt a hátizsákban minden elektronikus kütyü, amit bármikor is hurcolni szoktam magammal: laptop, 2 telefon, satöbbi. Kb olyan volt, mintha a zuhany alatt görgõztem volna
Egy leány jött szembe a Margit hídnál a bringauton. Kocogott éppen. Meg láttam még pár embert reménytelenül menekülni vagy többé-kevésbé védett helyen ijedten pislogni.û
A Szentlélek tér után egyre több helyen volt 20 centis vagy még mélyebb víz az úton, közben változatlan erõvel szakadt a víz és üvöltött a szél. Olyannyira, hogy az oldalszél hatására csak az egyik oldalra verte a vizet a bringa kereke
Volt egy hely, ahol közel kerékagyig érõ vízben gázolva belementem egy meglepetés lyukba. Fincsi volt.
A Gázgyár után ahol a vasút alatt lehet átkelni, szintén 20 centi körüli víz állt az úton, és egy csatornaszem nyelte a vizet, kb 1 méter átmérõjû örvényt keltve. Félelmetes volt eltekerni mellette.
A Királyok útján hömpölygõ kb 5 ventis víz már kifejezetten kevésnek tûnt a korábbi kalandok fényében.
Folyamatosan csorgott belõlem a víz mindenhonnan, mindenembõl. Azt hiszem, ez volt életem legnagyobb elázása, de a top 3-ban mindenképpen benne van.
Ja, és a Deuter esõponyva szinte tökéletesen megóvta a táskám tartalmát, minden kütyü vízmentes és ép maradt.
--Trifo
Tegnap én is megkaptam a magamét. Egy órával késõbb tudtam elindulni a cégtõl haza, mint kellett volna, mert még dolog volt. Nos, amit elindultam haza bringával, már láttam, hogy baj lesz, de még egy darabig reménykedtem. Aztán a remény elmúlt amikor a Szabadság hídon mentem át. Ott aztán leszakadt az ég és majdnem leborított a szél a bringáról. Na persze épp a hátamon volt a hátizsákban minden elektronikus kütyü, amit bármikor is hurcolni szoktam magammal: laptop, 2 telefon, satöbbi. Kb olyan volt, mintha a zuhany alatt görgõztem volna

Egy leány jött szembe a Margit hídnál a bringauton. Kocogott éppen. Meg láttam még pár embert reménytelenül menekülni vagy többé-kevésbé védett helyen ijedten pislogni.û
A Szentlélek tér után egyre több helyen volt 20 centis vagy még mélyebb víz az úton, közben változatlan erõvel szakadt a víz és üvöltött a szél. Olyannyira, hogy az oldalszél hatására csak az egyik oldalra verte a vizet a bringa kereke

Volt egy hely, ahol közel kerékagyig érõ vízben gázolva belementem egy meglepetés lyukba. Fincsi volt.
A Gázgyár után ahol a vasút alatt lehet átkelni, szintén 20 centi körüli víz állt az úton, és egy csatornaszem nyelte a vizet, kb 1 méter átmérõjû örvényt keltve. Félelmetes volt eltekerni mellette.
A Királyok útján hömpölygõ kb 5 ventis víz már kifejezetten kevésnek tûnt a korábbi kalandok fényében.
Folyamatosan csorgott belõlem a víz mindenhonnan, mindenembõl. Azt hiszem, ez volt életem legnagyobb elázása, de a top 3-ban mindenképpen benne van.
Ja, és a Deuter esõponyva szinte tökéletesen megóvta a táskám tartalmát, minden kütyü vízmentes és ép maradt.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 02. - 11:08

Tömeg tolongott a járdán (mert mint késõbb kiderült, megszakították az úszó EB-t az esõ miatt).
Ez furcsa. Víz-víz. Nem mindegy?

Parának meg fülig szájat, és spd kinövést a talpára!
Írta 2006. augusztus 02. - 09:45

Bizony, bizony... :impra:
Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked Para!
Skiri és manó
Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked Para!
Skiri és manó
Írta 2006. augusztus 02. - 09:25

Hát te is öregebb lettél egy évvel barátom!
Boldog Szülinapot, kellemes ünneplést és hosszú életet kívánunk neked Para!!!
Zed és Nat
:cheers:
Boldog Szülinapot, kellemes ünneplést és hosszú életet kívánunk neked Para!!!
Zed és Nat
:cheers:
Írta 2006. augusztus 02. - 09:15

Hát ha már így kahlesz felfedte a kilétemet, nincs mit tenni...
tényleg újonc vagyok!
És vállalom! Thanks a kedves köszöntésért kahlesz!:)Jó volt a vízisí?