Akkor ma tali az UVH-nál 6-kor.
Akinek van kedve, szeretettel várjuk.
Feltekerünk a Sikárosi rétre, tüzet rakunk és megsütjük, amit hoztunk. Közben jót beszélgetünk.
Gyertek, szép idõ van!
A tegnapi teleholdas tekerés is nagyon klasz volt. Majdnem 40-en kígyóztunk felfelé, sokan autó reflektor erõsségû fényvetõ készülékekkel.
Nagyon szép volt az ég, a hold, a város a HHH csúcsáról letekintve. Valamikor fél 12 körül értem csak haza.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2006. augusztus 10. - 11:47

Írta 2006. augusztus 10. - 09:10

Ahoj! Gyönyörûen süt a nap, és azóta amióta utoljára beszéltünk róla, nem esett errefelé. Úgyhogy ma megyünk sütögetni, akinek van kedve még elérhet a 70-3804470-es számon a talival kapcsolatban. (ez egyébként az új számom)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. augusztus 09. - 21:49

pedig majdnem elastuk ott feherkon. :-)
najo ennyire azert nem, de szivtuk a veret kicsit.
najo ennyire azert nem, de szivtuk a veret kicsit.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. augusztus 09. - 21:23

Szuper, hogy ilyen jól sikerült a napotok. Azért Burcét ne bántsátok, nem velejéig romlott õ!

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. augusztus 09. - 19:44

no mama voltunk feherkolapan majd onnan tervben volt egy tovabbi tura lefele a varos fele
piros jelzes vadas jeno forras.
de kozbe jott egy kis tevedes
a tevedes neve burce :-)
ugyanis o ugy tajekoztatta csubee-t, hogy azt o ugy ertette vissza lillara.
/ha nem is burce hibaja volt mi rafogtuk/
majd miutan visszaert feherkore csubee mentunk tova ekkor mar kezdett esni az eso
kellemesen megaztatva a palyat.
igy jo sarosak lettunk de szerintem nem volt rossz.
a masik mara tervezett reszt igy mar nem vallaltuk be, az eso idejen nagyon csuszos.
tudtommal holnap pakolnak a sracok es mennek, mert eleg sokat esik az eso meg dolguk is akadt tudtommal.
azert tanulhattak igy is par dolgot.
de arrol majd ok beszamolnak :-)
piros jelzes vadas jeno forras.
de kozbe jott egy kis tevedes
a tevedes neve burce :-)
ugyanis o ugy tajekoztatta csubee-t, hogy azt o ugy ertette vissza lillara.
/ha nem is burce hibaja volt mi rafogtuk/
majd miutan visszaert feherkore csubee mentunk tova ekkor mar kezdett esni az eso
kellemesen megaztatva a palyat.
igy jo sarosak lettunk de szerintem nem volt rossz.
a masik mara tervezett reszt igy mar nem vallaltuk be, az eso idejen nagyon csuszos.
tudtommal holnap pakolnak a sracok es mennek, mert eleg sokat esik az eso meg dolguk is akadt tudtommal.
azert tanulhattak igy is par dolgot.
de arrol majd ok beszamolnak :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. augusztus 09. - 19:31

Sziasztok:)
Asszem kifogtuk a leghidegebb, és legesõsebb hónapot itt Ramsauban...mondjuk tegnap meg ma volt jó idõ. Bejártuk a 42km-es sífutó VB pályát...hát bringával is belehaltunk a végére, sível nem tudom hogy másznak fel...
Képeket lehet tolok fel majd...
Üdv:Thy
Asszem kifogtuk a leghidegebb, és legesõsebb hónapot itt Ramsauban...mondjuk tegnap meg ma volt jó idõ. Bejártuk a 42km-es sífutó VB pályát...hát bringával is belehaltunk a végére, sível nem tudom hogy másznak fel...
Képeket lehet tolok fel majd...
Üdv:Thy
Írta 2006. augusztus 09. - 16:50

Sajnos mi nem tudunk menni, ma sem, holnap sem
egyéb - egyelõre szupertitkos - projektek miatt

Írta 2006. augusztus 09. - 15:26

vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 09. - 13:18

Írta 2006. augusztus 09. - 09:37

Tegnap jártam a Pilisben és láttam, hogy egyes részeken már a talaj sem volt nagyon nedves. Ha ez így folytatódik, akkor holnap akár kint is lehet aludni.

Írta 2006. augusztus 09. - 08:30

Köszi a beszámolót, folytatást is kérek!
Szép idõt és jó tekergést kívánok nektek. Kár, hogy nem lehetek én is ott.
Szép idõt és jó tekergést kívánok nektek. Kár, hogy nem lehetek én is ott.
Írta 2006. augusztus 09. - 08:17

Köszi a jelentést! Már épp gondolkodtunk, hogy mi lehet veletek.
Nagyon jó nyaralást és szuper idõt kívánunk!
Nagyon jó nyaralást és szuper idõt kívánunk!
Írta 2006. augusztus 08. - 23:44

jelentes lillafuredrol
ma tesztat es fiiinom husos bigyot ettunk.
a tesztat burce jol elk.rta
vagy para rossz tesztat vett.
amugy eleg jol birjak a nettol valo tavolsagot. :-p
ma tesztat es fiiinom husos bigyot ettunk.
a tesztat burce jol elk.rta
vagy para rossz tesztat vett.
amugy eleg jol birjak a nettol valo tavolsagot. :-p
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. augusztus 08. - 12:37

Oké, akkor beszéljük meg azt, hogy ha nem lesz jelentõsebb esõ, akkor csüt-ön megyünk sütögetni! Én szeretnék kint aludni is.
Írta 2006. augusztus 08. - 12:11

Szerdán van telehold. És lesz telehold túra is.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2006. augusztus 08. - 11:30

Hát, igen, a kint alvás az rizikós, de sütögetni megyünk mi is.
Szerintem mostanában telehold van?
Lesz tekerés is? Tali?
Szerintem mostanában telehold van?
Lesz tekerés is? Tali?
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 08. - 08:27

Igen.
Kaja van, meleg ruházatot kell vinni, de az erõsen vizes talaj miatt nem valószínû, hogy kint aludni is fogunk.
Az én idõjárásjelentõim minden éjjelre esõt mondanak a jövõ hét elejéig.
Kaja van, meleg ruházatot kell vinni, de az erõsen vizes talaj miatt nem valószínû, hogy kint aludni is fogunk.
Az én idõjárásjelentõim minden éjjelre esõt mondanak a jövõ hét elejéig.

Írta 2006. augusztus 08. - 07:35

Megnéztem az idõjárás elõrejelzést, és szerinte ma, holnap és csüt-ön egész nap sütni fog a nap. Ha ez lenne a helyzet, akkor meg tudnánk tartani a csüt-i SSS-t.
Egy kis visszajelzést szeretnék kérni, hogy ki az, akit érdekelne.
Én a következõkre gondoltam, mint biztos érdeklõdõk:
Charon+Dawn, Era+Paul.
Jól gondoltam?
Többiek???
Egy kis visszajelzést szeretnék kérni, hogy ki az, akit érdekelne.
Én a következõkre gondoltam, mint biztos érdeklõdõk:
Charon+Dawn, Era+Paul.
Jól gondoltam?
Többiek???
Írta 2006. augusztus 07. - 19:12

Boldog szülinapot Boooci!
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2006. augusztus 07. - 14:39

Mikor jöttök vissza a Dolomitokból?