Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

  • Please log in to reply
10143 replies to this topic

#161
gaboca1

gaboca1

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 2,348 posts

Létezik ilyen? (0:36 körül)
Biztosan filmtrükk.


Komlói topikban volt szó róla, a sárga ruhás versenyzõ odavalósi, kérdezték tõle milyen érzés volt amikor vissza elõzött az illetõ, még nem válaszolt.

#162
Gerispeci

Gerispeci

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 579 posts

Létezik ilyen? (0:36 körül)
Biztosan filmtrükk.


Szerintem simán megcsinálják! Nem hiszem, hogy meg lenne buherálva a felvétel.
Többen kérdezték a hétvégi maratonon, hogy mi van az idei Ironman beszámolóval. Jelentem tollat ragadtam, vagy klaviatúrát, vagy mi a szöszt kell ragadni 2013-ban, na szóval, írom, írom, gyûlnek mán a sorok!

#163
RSzabi

RSzabi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 565 posts
Létezik ilyen? (0:36 körül)
Biztosan filmtrükk.

#164
mjanos

mjanos

    vendég

  • fórumtag
  • 231 posts

Idejében szólok, keresek pár lelkes kerekest erre a versenyre:
Hlavná


ez jobbnak tûnik :Eiger Bike Challenge - 11. August 2013

#165
Galcsik1979

Galcsik1979

    vendég

  • fórumtag
  • 198 posts
Idejében szólok, keresek pár lelkes kerekest erre a versenyre:
Hlavná

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu


#166
mjanos

mjanos

    vendég

  • fórumtag
  • 231 posts

Bükk középtáv nevezés eladó !

Van egy Bükk középtáv eladó nevezés, de átváltható bármely távra, ára 4.500 ft, Ancsát keressétek ezügyben, de nekem is szólhattok.


engem érdekel ! hivom Ancsát ! Mi a száma ?

#167
knandi

knandi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 332 posts
Bükk középtáv nevezés eladó !

Van egy Bükk középtáv eladó nevezés, de átváltható bármely távra, ára 4.500 ft, Ancsát keressétek ezügyben, de nekem is szólhattok.

#168
gaboca1

gaboca1

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 2,348 posts

Hétvégén STUPAVA MARATON. Ha van érdeklõdõ akkor egyeztethetnénk és kinézhetnénk rá.


Hmmmm... Akár lehet róla szó, innék már egy kis Kofolát! :)

#169
Galcsik1979

Galcsik1979

    vendég

  • fórumtag
  • 198 posts
Hétvégén STUPAVA MARATON. Ha van érdeklõdõ akkor egyeztethetnénk és kinézhetnénk rá.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu


#170
kohasz

kohasz

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 494 posts
Én köszönöm és gratulálok a gyõzelemhez!
Nekem mindíg megtiszteltetés és nagy élmény Veletek bringázni.
http://muzsla.hu/

#171
Rena

Rena

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 367 posts
Köszönöm mindenkinek a mait, nagyon klassz volt :D

#172
mjanos

mjanos

    vendég

  • fórumtag
  • 231 posts
Örülök hogy részese lehettem a sikerednek ! Gratulálok !
Az elnökségnek szeretném az emlékezetébe idézni hogy a korábbi években a Salzon résztvevõk nevezési díjának 50 % át az egyesület fizette! Ez a teljesítmény nem kis anyagi befektetéssel is járt Csabi részérõl ! Javaslom hogy a többi versenyeken való részvételhez hasonlóan a nevezési díj és az utazási költség Csabi részére kerüljön kifizetésre !
Holnap teszek föl egy-két fotót

#173
KIS SUTTYÓ

KIS SUTTYÓ

    vendég

  • fórumtag
  • 20 posts
Sziasztok!!!

Nem kenyerem a dicsekvés de elhatároztam,hogy írok egy kis beszámolót ha sikerül teljesítenem A Salz-ot!!
Kezdem is elejével: az elmúlt években mindenkitõl az hallottam,hogy milyen nehéz és milyen szép is ez a verseny így hát úgy döntöttem ,hogy elmegyek és megpróbálom. Akik voltak már kinn mind pozitívan fogadták,hogy én is szeretnék ezen a mesés tájon "versenyezni" De mikor hozzátettem,hogy a 212km-es távot szeretném meghódítani csak azt a választ kaptam : "Nagy falat lesz az neked" "Kiszólítanak a 2. idõ ellenõrzõn" "Nem tudod te azt megcsinálni" "Lehetetlen" "álmodozz csak"..... Erre én hát gépek versenyeznek ott nem is emberek?,így elhatároztam,hogy azért is megpróbálom!!!!!
Felgyógyulva a Januári operációmból azonnal elkezdtem a felkészülést,a közgyûlés után még Jani bácsival váltottunk pár szót és azzal váltunk el hogy akkor Salz hosszú!! Galcsik Robi elintézte a nevezést,Huszár Norbinak Jeleztem,hogy kellene nekem technikai ember odakinn (azonnal rábólintott) .Innen kezdve Nekem csak készülnöm kellett 1000-el.Sorra kértem a tanácsokat: Geritõl,Vertichtõl,Aistól,Bátyámtól,Takitól.Jött is adat rendesen...A bringát 100%-osan sikerült felkészíteni a szezonra Bíró Zsolti (Dr Bike) és a Velosport segítségével. A hazai versenyek sorra kudarcba fulladtak (Buda,Szilvás,Kondenzgyík) Egy elspórolt Duna maraton után eljött az idõ: ÍrÁny a Salzkammargut maraton!!!!

"Huszár féle " kalandos kiutazás után megérkeztünk a szállásra:Azonnal átöltöztünk és tekertünk is kört.Ömlött az infó mindenkitõl, erre jössz majd itt lesz az itató stb...Taki alig várta ,hogy odaérjünk a sóhegyhez és nekifogjunk megmászni ,hogy mit reagálok rá :) Próbáltam titkolni,hogy nem izgulok és hogy nem olyan vészesen meredek az mikor megláttam. Közel 40 percig csak kistányéros mászás jól éreztem magam "nem lesz itt gond " gondoltam. Legurultunk és irány a szállás.. Másnap reggel gyomor bántalmakkal és fejfájással ébredetem allig reggeliztem valamit.Tekertem Huszival laza 25 km-ert még Geri futott egy kellemeset a többiek kirándultak,Délutáni szundi(állítóllag óriási horkolás közepette).Délután Rajtszám felvétel,technikai ellenõrzés és Nyál csorgatás az expo-n a szebbnél szebb bringákra.Még Jani bácsi elvitt minket jó pár helyre,hogy ne érjen meglepetés a start után ami valóban nagyon hasznos volt. Minden ment simán a technikain rendesen átnézték a Specimet, picit kottyant a hátsó kerekem ezt vizsgálták de rábólintottak mehet versenyre Jó!!! Este Vacsi és Irány aludni!!!
Eljött a Nagy Nap:
Fél 4 ébresztõ Geri még adott 1 pacsit "mindent bele" Hû fegyverhordozóm Zsákfossal(Huszil) nekivágtunk!!!!!
A rajtnál besoroltam a mezõny hátsó részébe.Huszi még ellátott jó pár tanáccsal és 05.00-kor elrajtoltunk!!!!!!
Az elsõ "emelkedõn"(12km 850 szint) mentünk rendesen felfelé tempóból fura dolgokat láttam embereket érünk útól akik sorra hánynak az út szélén Visszább is vettem a tempómból.,volt egy tolós rész ahol betorlódtunk pihiztem is picit .Utánna elkezdõdött a rohanás mikor megláttam,hogy az átlagom mennyi.:( szépen erõltettem a felfeléket középtányéron.Sokat mentem állva lockolva az elsõ telót .
Az elsõ technikás lefeléig nem volt probléma volt egy kövesebb rész ahol megpattant a vállamba valami ( kondenzgyík maratonon összeszedett sérülés úgy néz ki még nem volt beforrva) .Fájdogált de nem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget.Elértem az elsõ itató ponthoz ettem ittam minden rendben volt.Az elsõ kiszólítás 36km-nél , 08.30kor volt 8 körül értem oda. A második itatónál Huszi integetett,elmentem mellette mondtam neki,hogy csak a vállam amúgy minden ok. A "síkokon" elkezdtem tempózni legyen picike elõnyöm magamhoz képest. Nekivágtam újra a hegynek jól ment minden a bringa tökéletes én sem fáradtam még gyorsítottam is a felfelében 1 kicsit a magamban elhatározott tempón.
Sorra jöttek az itatók a hegyek a lendületes lefelék kisebb akadályokkal pl: tehén az út közepén. .Majd jött egy olyan technikás rész ahol sokat veszítettem a lefelében,mert a geax gato gumim nem oda volt kitalálva,sött nem szerettem volna sem elesni sem pedig összeszedni 1 defektet.Leértem a technikás részrõl olyan 70 km környékén lehettem mikor éreztem,hogy valami nincs rendben a gyomrommal alig 1km mászás után 1 kõkupac mögé kellet ugranom,mert útólért a hasmenés :) :( A kedvenc nike aláöltözõm ott is maradt emlékbe. Felpattantam majd meg fagytam a melegben és tovább. a következõ itató ponton kértem is vagy 2-3 méter papír kéztörlõt mert éreztem,hogy ez csak a kezdet.a következõ technikai zónáig 2x repetáztam a pálya mellett gugolva !!!Minden incidens után ittam a folyadékot mert fáztam és nem volt erõm. A technikaiban Huszi helyre rakta a bringát,olajozás fék,gumi stb..ellenõrzés ,kulacsokat cseréltem ettem egy kicsikét és tovább . Gyengének éreztem magam betoltam 1 óra múlva betoltam 2 zselét hátha erõt ad. Megis jött felfelé újra csak állva mentek a mászások ettem a következõ itatóban sutit ,banánt,szilárdakat. (Vertich szavai sorra ismétlõdtek a fejemben: a 2.idõ ellenõrzõben kiszólítanak) ott is közel fél óra elõnnyel mentem el talán még több is volt. :) technikai pont minden tökéletes irány újra 1 hegyecske olyan 110km-nél járhattam utólértem Ildikót aki 1 rövidebb távon indult("viharként tombol már a messzi távol" énekeltem neki)majd újra elkapott a hegy tetején a szapora. A lefelé olyan 2km lehetett ahol olyan sziklás volt,hogy tolnom kellett(szégyen,nemszégyen sem erõm sem pedig tudásom nem hiszem hogy elég lett volna ott abban a pillanatban hogy le engedjem) Huszi sztem aggódott értem mert késtem a szokásos tempótól és 1 km-erre a technikai elõtt a sziklás részen várt. FEl fel pattantam de nem éreztem magamban ,hogy biztosan tudok menni .Huszár elöreszaladt és orditotta,hogy lenn vár nyugi nincs baj megoldjuk... leértem az itatóba szédelegtem,Huszár tartott 1 liter hideg víz a tarkómba izotónia,kóla a kulacsból.Majd 3 óra 10 volt és 3:45 kor kiszólítás a goiseri híd-nál mondta ezt nekem Huszi.Eldobtam mindent FELraktam nagytányérra és amit bírtam oda kell érnem,mert tudtam,hogy utánna majd 20km sík jön a tó körül a só hegyig. Kiabáltam az itatóba mert elég sok ember bóklászott elõttem.3:25 re odaértem épp,hogy. Nem is gondolkoztam csak nagytányéron végig a tó parton amit szól a síkon utól értem rengeteg embert. A verseny számomra talán egyetlen pozitív momentuma következett: utól értem 1 szlovák srácot aki 2 versenyen kívüli barátja segített a síkon vonatoztak. mikor 1 kis dombon megelõztem rám nézett és leköpött ennyit tett hozzá ungarn !!Ezen felis húztam magam és otthagytam õket a sz.rba...elérkeztem 148km-nél lévõ itatóhoz ahol Huszárral kicsit beszélgettünk feltöltöttünk mindent ettünk,ittunk és irány a sóhegy.Egy magyar sráccal mentem tovább Csongorral .megmásztuk a sóhegy szlalomos részét többször tolnom kellett ahol azt gondoltam anno nem lesz gond..felértem az aszfaltra újra jött még 2x a szapora:( kezdtem unni... kitoltuk a 36%os aszfalton majd kis lejtõzés majd akkor láttam a szintrajzon,hogy a pálya legmasabb pontjára csak most kell felmásznom ami közel 1500m. Ment szépen minden felétrem a "csúcsra"a következõ kiszólitás 19:15kor volt emlékeztettet rá Huszi óvatosan lefelében mondta,elkezdtem a lejtõzést .19:00 elõtt odaértem engedtem a bringát rendesen haladni (Csongor itt le is maradt) Van több mint 15 elõnyöm szépen nekivágtam az utolsó hegynek 182km-nél. Nagyon nehezen ment néha a sírás is rám jött fájt nagyon minden mozdulat. Sorra jöttek a vissza forditók a végeláthatatlan mászások újra csak erõltettem az állva tekerést,haladni akartam,majd egyszer csak átbillentünk a túl oldalra ahol elhatároztam magamban,hogy lefelé is tekernem kell ha a 20:15-ös kiszólítást elakarom kerülni.(Nem is tudom mit csináltam volna ha az utolsó kiszólításnál szólítottak volna ki)oda értem a 8 óra elõtt hallottam a magyar hangokat láttam Geri zöld nadrágját és tomboltak,drukkoltak ,hogy meglesz én mitsem törõdve nyomtam amit csak bírt a testecském még.Egy pár kanyarral odébb Geriék újra ott álltak megkaptam az utolsó információkat :) kb 15 km van még 1 technikás rész 1 kis emelkedõ 40 perc alatt lelehet simán nyomni Mondta A Doki :) .A technikásnál inkább le száltam ,patakátkelés simán és irány az aszfalt befelé a cél felé!! Az aszfalton nyomtam befelé JAnibácsi zárta mögöttem a kocsisort sokáig.Még 5 km-nél egy hid alatt kellett átmennem ott voltak még a többiek ahol Janibá elmondta a lényeget: 5km simán megcsinálod!!! TOMBOLT A TÖBB SZÁZ NÉZÕSEREG ÉS AKKOR 20 óRA 38 PERC 56 MP-KOR ÁTTEKERTEM A CÉLVONALON :)!!!!!!!

Pezsgõvel vártak nem tudtam sírjak vagy nevessek elmondhatatlan volt ez az érzés,boldogok voltak a többiek is az én sikeremnek az az igazság hogy még most sem hiszem el igazán ,hogy sikerült nem hogy akkor!!!

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek aki hozzájárult az én kis kalandomnak: A családomnak,barátaimnak,munkatársaimnak,fõnökeimnek akik segítsége nélkül nem jöhetett volna létre számomra ez a fantasztikus életre szóló élmény!!
Külön Huszár Norbinak aki nélkül nem ment volna,Gerinek,Aisnak,Vertichnek,Kornélnak,Zselának,Janibának a Salzos különítménynek,Bíró Zsoltinak és a Velosport dolgozóinak a bringa Felkészítésében nyújtott segítségért és mind azon embereknek akik gondoltak rám a verseny közben és bíztak a sikeremben.

NA ez volt az én kis történetem ,remélem jövõre is sikerül a Osztrák-alpok bérceit.

Köszönöm szépen : Kissuttyó!!!
FEN A FÁN!!!!

#174
Gerispeci

Gerispeci

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 579 posts
Sziasztok!
Épségben hazaértünk, minden okés! Mindenki nagyon szépen teljesített, mindenki finishelt!
De az idei Salzkammergut fõszereplõje Sándor Csabi volt!
Nagyon büszke vagyok rá! Nagyot teljesített, szépen összerakott versenye volt! Ez a kis ember most bebizonyította, hogy tényleg nincsenek lehetetlen dolgok!
Jó volt részese lenni az idei Salznak is, nagyon köszönöm a csapatnak a mókázást, bolondozást!
Huszár Norbinak is köszönjük, õ volt Csabi technikai embere!
Nagyon gratulálok a Salgótarjáni HKE Salzkammergut különítményének!

#175
RSzabi

RSzabi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 565 posts

Sziasztok, Pálya infó - Sándor Csabika a mai napon 20 óra 45 perckor teljesítette a Salzkammergut Maraton 200 km-es távját.


Aztamindenségitneki! Nemsemmi! Hatalmas gratula!!!

És mit eszik? :)

#176
knandi

knandi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 332 posts

Sziasztok, Pálya infó - Sándor Csabika a mai napon 20 óra 45 perckor teljesítette a Salzkammergut Maraton 200 km-es távját.

Hoppá ! Gratulálok neki, féltettem õt ettõl a hatalmas kihívástól, de ügyesen, tudatosan felkészült rá, s bebizonyította, hogy kemény fából faragták, amit a fejébe vett, megcsinálta ! Ügyes vagy Csabi, többiek is legyûrték a kitûzött távokat ?

#177
Gyuri bá

Gyuri bá

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 847 posts
Hát ehhez csak nagyon nagy gratulációmat tudom hozzátenni.
Hívnak a hegyek! :D

#178
VéZSé

VéZSé

    vendég

  • fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok, Pálya infó - Sándor Csabika a mai napon 20 óra 45 perckor teljesítette a Salzkammergut Maraton 200 km-es távját.

#179
lor

lor

    phorumus maximus

  • globális moderátor
  • 24,199 posts
keresek sos egy kerekparozasban jaratos embert salgotarjanban aki meg lehetoleg ezen a heten megtudna tekinteni egy kerekpart nekem.
a faradtsagot sorben/csokiban (...) honoralom amint tudom :-)

elore is koszi!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...


#180
knandi

knandi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 332 posts
Ismerek 2 ilyen nevû embert is itt (Virág Z.), keress privátban, aztán ha tudok segítek !