A szállás foglaláshoz tudni kéne a szobák számát ! 5 db 2 ágyasra próbálkoztam de már csak korlátozott lehetõségek vannak !! Mielõbb kellene telefonon az igény !!
Ott ahol szoktunk? Részemrõl egy kétágyas.
A szállás foglaláshoz tudni kéne a szobák számát ! 5 db 2 ágyasra próbálkoztam de már csak korlátozott lehetõségek vannak !! Mielõbb kellene telefonon az igény !!
Akkor akiket érdekel: Intersport-Marathon-Serie - Powerade Volvo MTB Marathon
Beszélgetések alapján akikrõl én tudok és nem felejtettem ki...
Dr Gergõ
Janibá
Csabi
Kornél
Galcsik
Huszi
Jómagam
Akit esetleg kihagytam azoktól elnézést, és lehet jelentkezni még !
Ó, de tudtam!
Csak ne sokat szürcsölgess le róla, mert így is éppencsak elég lesz a 90km-re, szigorúan beosztva!
Szívesen elviszem, feltéve, ha meg lehet egy kicsit vámolni az árut!
3 liter pálinkát kéne elhozni Abasárról a Mátramaratonra. Van rá jelentkezõ?
Szuper! Akkor indulás vasárnap 10:00-kor a mátraházi parkolóból.
Fejenként 2db defekt és 1db láncszakadás engedélyezett, ebbõl kell gazdálkodni, az ezen felüli szereléseket nem várjuk meg!
Részemrõl OKÉ!!!!Ott leszek
Nem mondod, hogy nem tudod melyik rész az! Persze Te eddig a vízággyal nyomultál, azzal lehet, hogy tényleg nem lehetett észrevenni...
No, ez az, amikor a Szénégetõs frissítõ után hosszan megyünk le, majd fel aszfalton Galya alatt, majd arról az aszfaltról balra leborítunk valami murvásra, majd arról balra rátértünk erre a füves buckás fosra. Többnyire enyén lejtõs, de végig hajtani kell keményen, mert ritmustalanul hullámzik, tele gödrökkel, keréknyommal, végig dobál. Ezen aztán visszaérkeztünk egy széles murvás útra, ahol érintettük a pálya korábbi részét.
Na, ez a füves, buckás fos kimarad.
Remélem, érthetõ voltam
De úgyis megnézzük valamikor élõben, nemde? Én aug.17. és 25. között ráérek. Mondjatok egy napot!
Nem mondod, hogy nem tudod melyik rész az! Persze Te eddig a vízággyal nyomultál, azzal lehet, hogy tényleg nem lehetett észrevenni...
No, ez az, amikor a Szénégetõs frissítõ után hosszan megyünk le, majd fel aszfalton Galya alatt, majd arról az aszfaltról balra leborítunk valami murvásra, majd arról balra rátértünk erre a füves buckás fosra. Többnyire enyén lejtõs, de végig hajtani kell keményen, mert ritmustalanul hullámzik, tele gödrökkel, keréknyommal, végig dobál. Ezen aztán visszaérkeztünk egy széles murvás útra, ahol érintettük a pálya korábbi részét.
Na, ez a füves, buckás fos kimarad.
Remélem, érthetõ voltam
De úgyis megnézzük valamikor élõben, nemde? Én aug.17. és 25. között ráérek. Mondjatok egy napot!
A fallóskúti részt értem, viszont Térképész bácsi, légyszi, magyarázd már el a másik részt, mert azt nem vágja a hülye fogorvosi bucim!
Köszi!
Éééééééés igen!!! Kikerül az MM hosszú útvonalából az általam legjobban útált szakasz (a Szalajka ház elõtti baszakodás a gödrös fûben). Eddig minden alkalommal végigkáromkodtam azt a részt, mindenféle leírhatatlan dolgokat kívánva annak aki azt kitalálta. Gondolom csuklott.
A fallóskúti változtatásnak is örülök, az a kövekkel felszórt patakvölgy sem feküdt nekem túlzottan.
Emlékszem, tavaly egy sporttárs feküdt ott a kövek között és úgy ordított, hogy több száz méterrõl már hallani lehetett. Vicces párbeszéd játszódott le:
Fekvõ kolléga:
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
én:
- Hú, miahelyzet, kell segítség?
Fk:
- Nem, kösz, minden oké. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
én:
- Hát jó, szia!
Fk:
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááá...
Jóvanna, tudom, gyenge poén próbált lenniSzerintem simán megcsinálják! Nem hiszem, hogy meg lenne buherálva a felvétel.
Na, éppen idejeTöbben kérdezték a hétvégi maratonon, hogy mi van az idei Ironman beszámolóval. Jelentem tollat ragadtam, vagy klaviatúrát, vagy mi a szöszt kell ragadni 2013-ban, na szóval, írom, írom, gyûlnek mán a sorok!