Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
respect...

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Gratula!
Megvan az eredménye a kemény munkának!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
respect...

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

hellóó
szeretnék segítséget kérni ha valaki tudna ajánlani valami oldalt vagy linket hogy hol lehet találni képeket a mai városi bajnokságról akkor megköszönném.
Mert el akarok tenni pár képet az emlékek közé mert igen jól sikerült, sõt ez az eddigi legnagyobb sikerem a városi bajnokságok történetében. Hepi vagyok miatta, ja és fáradt is. :)
köszönöm elõre is ha találtok képeket vayg tudtok helyet.

respect...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

hellóó
szeretnék segítséget kérni ha valaki tudna ajánlani valami oldalt vagy linket hogy hol lehet találni képeket a mai városi bajnokságról akkor megköszönném.
Mert el akarok tenni pár képet az emlékek közé mert igen jól sikerült, sõt ez az eddigi legnagyobb sikerem a városi bajnokságok történetében. Hepi vagyok miatta, ja és fáradt is. :)

Nem csoda...Itt is grat! Szép volt!

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
hellóó

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Egyik verzió az volt, hogy kimegyek VB-t nézni, meg a környéken túrázok. Aztán összeállt a túra szakosztály 4 tagja, aztán így Galyatetõ lett.
Odafelé aszfalton Nemti-Szuha felõl, a többiek lementek Tarig, onnan vonattal, én az erdei utakon Mátraszentlászló-Szorospatak-Nagybátony vonalon, Terenyétõl meg a Sugár útig földúton. Így közel 80 km volt. Kisterenyétõl kaptam a szelet rendesen.
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Béláim!!!

menjünk gondolkodni :D

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Béláim!!!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Bálna. Pista. Eltótuk. Rátótuk. Pista. Bálna. Rátótuk.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Bálna! Ez már a legújab (álamfõi) hejesírás.

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Legalábbb vesszõt tegyél...

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Gabi nem jól fogalmaztál a végét illetõen . Ez igen csak látványos rész különösen Baglyas buszforduló és átérve idegérbe . Ez az a rész amiért érdemes ide jönni és megmutatni mindenkinek nemzeti dicsõségünket felzárkóztatási politika élõ eredményét !!
A túra tájékoztatójába irjátok be hogy itt csak legálább kettenlehet menni ha esélyt akarsz arra hogy ami nálad van az még utána is nálad legyen !
Én csak ezt a részt néztem meg Inászótól a célig de igen látványos volt.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Szombaton montis csapatépítõ tekerés indulás 11 fõtér kb 50 kilcsi akit érdekel csatlakozzon !

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Sziasztok!

Az elkövetkezõ napokra fokozott rendõri ellenõrzés van kilátásban a kerékpárosoknak. Ne fogyasszatok alkoholt és személyi is legyen magatoknál!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Való igaz, én nem mentem végig a Karancs-Medvesen, de nagyon kemény volt. Talán az is belejátszott, hogy szombaton egész nap a konyhát meg az elõteret festettem, nem voltam valami fitt. A Rózsafa út után szálltam ki, így kb. 40 km jött össze, de úgy éreztem, ez is elég volt erre a napra.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Sziasztok!

Vasárnap megfogyatkozva ugyan, de sikeresen bejártuk, lemértük az új Karancs-Medves 50 útvonalát. Azt hiszem a teljesítõk és kiszállók egyöntetû véleményét tolmácsolhatom: nagyon nehéz kör ez.
Így tehát, aki indulni szeretne, az mindenképpen legalább 1,3-as szorzóval gondoljon bele a régi úthoz képest. Ez nem csak fizikailag, lelkileg is fontos, mert a végén lesz a kevésbé látványos rész ill a hullámvasút.
A táv 52 km és 1755 m a szint, de sok benne a nehezen vagy egyáltalán nem tekerhetõ rész.

Az új útvonal elsõ - hivatalos - teljesítõi: Rákos Tamás, Ferencz Gábor, Kreicsi Gábor
Az elismeréseket majd átveszem és továbbítom a fentieknek.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
YouTube - Ebéd a Halálcsillagon:D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Eztet Gerinek kûdöm me minnenkinek aki szereti: