Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Hena !
Zokni biztos lesz, 360 párat rendeltem, ebbõl 200 pár körül volt az elõrendelt, úgyhogy lesz maradék, de ha megírod ponosan milyen méret, hány db kell, elteszem neked, akár augusztusig.

Szabi !
Megnézem milyen mezek vannak, de ha jól emlékszem, az L-es elfogyott... van helyette XL. Én nem megyek le hétvégén (vasárnap gyereknapi verseny a sportcentrumban), majd esetleg Bálnus visz le pár db-ot, aztán megoldjátok a dolgot. 4000 ft/db klubtagnak (ha lesz megfelelõ).

Bálna !
Netrõl szedd már le az SHKE indulókat, aztán sms nekik, hogy Jani bá szombaton felvegye-e a rajtszámukat, hogy vasárnap már ne kelljen sorba állniuk! Jani bá lemegy szombaton, foglal hekyet busznak (ha kész lesz addig), sátornak.

Lada 2107 eladó, 40.000 ft, érdeklõdni nálam ! Tanácselnök sötétkék színû !
Ugyanitt Toyota Avensis kombi benzinest keresek, 2001-es évjárattól !

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
jááááááááááá, most nézem... éljen,éljen a bükk maraton H67-es versenyzõje!!! :D tényleg Szabi! -Szilváson is hosszún indulsz???

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
kösz,akkor a kisebbet veszem ;)
lányokért mindent :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

...mennyire elasztikus az a zokni?mert nekem 41-42 határeset :-)

hát akkor a kisebbet, mert nagyok -legalábbis szerintem... nekem inkább a 42-44 jó a 44,5-45ös lábamra... ugyhogy akkor neked is a kisebb...

film -> thanks
(csajnak kellene ugyhogy tegyél meg mindent... :D)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Barnus!

Nagy filmszakértõ vagy, ugy látom itt a fórumon. Kérdés: van olyan filmed hogy; "Dalok a második emeletrõl"??? F.ng0m sincs milyen, mikori, stb, msn-en van kiírva egyik ismerõsömnek, hogy keresi...

Szia BálnusBácsi!
Sajnos nincs meg,de megkérdezem pár embertõl hátha ;)
nem vagyok nagy filmszakértõ,csak egyik szenvedélyem a filmnézés ;)

mennyire elasztikus az a zokni?mert nekem 41-42 határeset :-)

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Barnus!

Nagy filmszakértõ vagy, ugy látom itt a fórumon. Kérdés: van olyan filmed hogy; "Dalok a második emeletrõl"??? F.ng0m sincs milyen, mikori, stb, msn-en van kiírva egyik ismerõsömnek, hogy keresi...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Vagy Bàlna! Szia!

39-41-es lenne jò. 5 pàr?

Szerintem OK! De Nándorunk ugyis benéz majd olyan 1óra körül, aztán elolvassa, aztán majd megválaszolja, aztán majd elrakja, én meg leellenõrzöm, ha hazamentem! :D

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Vagy Bàlna! Szia!

39-41-es lenne jò. 5 pàr?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Figy Szabi, inkább L-es, én is azt hordok, oszt nem vaok valami nagy benga:bananadan

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Nàndi vagy Bàlna!

1 -2 pàr SHKE-s zokni nekem sem àrtana, abba mèg talàn belefèrek:-) mezre màr gondolni sem merek.
Augusztusban megyek haza legközelebb. Lesz mèg akkor?

vagy Bálna! :D

majd eldugok egyet-kettõt... méret?(asszem 45+ ; 42-44 ; 39-41 ; 35-38) meg hány pár?

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Nàndi vagy Bàlna!

1 -2 pàr SHKE-s zokni nekem sem àrtana, abba mèg talàn belefèrek:-) mezre màr gondolni sem merek.
Augusztusban megyek haza legközelebb. Lesz mèg akkor?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Szerintem elbírná a 180-as tárcsát, de mi az értelme ? A nagyobb fékerõ miatt ?

igen.vagy másik fékbetét,mert az eleje egy nagy túró

-=B.B.B.=-

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Nándi!
Van raktáron rövidujjú SHKE mez? Nekem teljesen leamortizálódott, jelenleg nincsen csak kabrió mezem. A Szilvásmaratonra meg kéne. Ha van, tudnál küldeni nekem egyet ? (Vagy esetleg lejössz Te is?) Illetve inkább kettõt, mert nem tom, hogy M-es, vagy L-es lesz jó, ígyaztán fel kéne próbálnom (valószínûbb az M-es)...

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Szerintem elbírná a 180-as tárcsát, de mi az értelme ? A nagyobb fékerõ miatt ?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nándi!
a héten megpróbálok eljutni Hozzátok,de nem ígérem,mert el vagyunk havazva ......
a Marzo villám elbírna elõl 180-as tárcsát?

-=B.B.B.=-

Bosco

Bosco

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Bálint telefonszáma:0620-387-3240

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Éljen sokááá Vertich Tamás a mai VB. fõszponzora annnnyi sört hozott az embereknek hogy alli tudták meginni. ÉLJEN!!!!!!
(de azé nagy nehezen megküzdöttünk vele) Isten tarcsa meg jó szokásodat!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Matricakészítés :
Bálintnak a Morati matricákat az Új Mûhelyben készítették, (Liget u.) Tomka Istvánék, de melletünk a Füleki u. 6-ban van a Firka, most vettek komoly nyomtatót, szerintem õk is megcsinálják, ott Magulya Pali, õ bringázik is, ügyes srác.

Köszi! Megadná valaki Bálint telefonszámát? Nekem olyan matrica kellene ami nagyon vékony fóliára van nyomva és a ragaszója is erõs, alig jöl le. Régen a Bike+ alkatrészekre ragasztottak olyasmit. Van valakinek fotója a 2004-es Salgó Kupa eredményhirdetésérõl?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Matricakészítés :
Bálintnak a Morati matricákat az Új Mûhelyben készítették, (Liget u.) Tomka Istvánék, de melletünk a Füleki u. 6-ban van a Firka, most vettek komoly nyomtatót, szerintem õk is megcsinálják, ott Magulya Pali, õ bringázik is, ügyes srác.
Sokan voltak ma a Városi Bajnokság 1. futamán, majd felrakom az eredményeket. Lehet, hogy ennyien még nem indultak soha egy városi futamon.

örülök hogy egyre többen bicikliznek
Nándi,az Altrix trekkingek mennyire jók?

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Matricakészítés :
Sokan voltak ma a Városi Bajnokság 1. futamán, majd felrakom az eredményeket. Lehet, hogy ennyien még nem indultak soha egy városi futamon.