Akkor hát T is közzéteszi, mi volt az országúti erõpróbán. A táv 110km volt, az utolsó 4km 6%, a befutó 400m 20%. Az elsõ 10km teljesen sík, amit dombos táj jövetett, néhol 5-6%os emelkedõkkel, majd vissza a Dunaparton Esztergomba (Gabi, olyan hátszelünk volt, hogy mentünk 50fölött) majd a befutó.
Tarjántól esett az esõ, a kompon megálltunk hányni egy keveset, reggelrõl nagyon beteg voltam
ami aztán az egész versenyzésemen megláccott.
Rajt 10kor, lassan kezdett a mezõny, 30-35as kolbászolás, majd egy-két arc megszökött, õket csak az elsõ emelkedõn kaptuk el. A nagy szélben csak Des-Ca-ban volt annyi erõ, hogy a mezõny elejére álljon, ezúton köszönet neki
A folyamatos esõnek és a kopott aszfaltnak hála rengeteg esés volt, pl egy srác kiállva kónuszra felfelé esett el, a bicaj megpördült alatta, toooodjátok, mint a moto GP-be... de volt, akit egy csapattársunk lefelé rakott ki az útszéli murvára, anyagi kár jelentõs. Szóval lefelé nem siettem el, ekkor ment el az eleje, a 19es gumik így is megcsúsztak párszor, ha nem montiztam volna, lehet, hogy zacskóba tették volna a bicajt, meg engem is. Télleg nagyon nagyon csúszott. A profikat nem zavarta, dehát ezért profik
Említést érdemel a rendezés. Sok keresztezõdésben nem volt pályabíró, el is tévedtek páran. Így ját PappZoli is, aki ezáltal feladni kényszerült a versenyt, hiszen megtett egy extra 10km-es hurkot, ezáltal jelentõs idõhátrányt gyûjtött össze. Bizonyíték erre, hogy pl Szõke Gabi is "rövidített", Szega is feladta
Végül az eredmények:
T abszolútban 20, korcsoportban 12 (6an elõtte profik)
Csontos László absz 32, korcsoportban 4
HuszárLaci absz 35, korcsoportban 3
PappZoli nem fejezte be, teljesen fel volt háborodva, ami érthetõ is, hiszen magasan vezette korcsoportját
Des-Ca abszolút 66, korcsoportjában 18