Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Az jó, nekem gyakorlatilag megszûnt a kerékpárom:

- Monoblokk elmúlt.
- Kerekeknek gatter - küllõk az anyákkal összerohadva, centírozhatatlan, flexszel fogom szétszedni, a felni is kuka (persze mindez nem most ment tönkre, de közrejátszott).
- Fékpofák limiten.
- Cipõm sarka levált, stoplik elkoptak az aszfaltonfutástól (az SPD is, meg a sárbakapaszkodó-becsavarós is).

Úgyhogy a fentiek beszerzendõk. Ha bárkinek lenne jó ajánlata (elsõsorban Nándira gondolok :) ), szívesen fogadom.

kerekre van ajánlatom, meg fékekre... ez volt a megbizonyosodás, hogy megveszem a tárcsaféket... :( :)

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Remélem több ilyen saras verseny lesz még idém, jól fogy a fékpofa, bowden a napokban !:)
Máté is elég jól lebontotta a 117 km-en a gépet, annyira elkopott az XTR tárcsafék betét, hogy elõször elment a fékezõ anyag, aztán az anyagot hordozó fém, a fékpofákat szétnyomó rugó, aztán már a fékdugattyû ért a tárcsába ! Szóval ma szétszedtem, anyagi kár jelentõs !
Szabi ! Zoknit hozd, cseréljük, monoblokk, fékpofa, cipõbe stopli van, sporttársi áron !

Na csá !

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Kerékpár karbantartás megtörtént, jelenleg úgy néz ki, hogy nagyobb baj nincs.

Az jó, nekem gyakorlatilag megszûnt a kerékpárom:

- Monoblokk elmúlt.
- Kerekeknek gatter - küllõk az anyákkal összerohadva, centírozhatatlan, flexszel fogom szétszedni, a felni is kuka (persze mindez nem most ment tönkre, de közrejátszott).
- Fékpofák limiten.
- Cipõm sarka levált, stoplik elkoptak az aszfaltonfutástól (az SPD is, meg a sárbakapaszkodó-becsavarós is).

Úgyhogy a fentiek beszerzendõk. Ha bárkinek lenne jó ajánlata (elsõsorban Nándira gondolok :) ), szívesen fogadom.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Kerékpár karbantartás megtörtént, jelenleg úgy néz ki, hogy nagyobb baj nincs. Az is igaz, hogy kb. három óráig tartott a tisztítás, átvizsgálás, fékpofacsere. Idén kell szokni a sarat, ahogy kinézek az ablakon.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Szarvaskõi gázló:

http://www.mtbsport....article&sid=366

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Akkor hát T is közzéteszi, mi volt az országúti erõpróbán. A táv 110km volt, az utolsó 4km 6%, a befutó 400m 20%. Az elsõ 10km teljesen sík, amit dombos táj jövetett, néhol 5-6%os emelkedõkkel, majd vissza a Dunaparton Esztergomba (Gabi, olyan hátszelünk volt, hogy mentünk 50fölött) majd a befutó.

Tarjántól esett az esõ, a kompon megálltunk hányni egy keveset, reggelrõl nagyon beteg voltam :( ami aztán az egész versenyzésemen megláccott.

Rajt 10kor, lassan kezdett a mezõny, 30-35as kolbászolás, majd egy-két arc megszökött, õket csak az elsõ emelkedõn kaptuk el. A nagy szélben csak Des-Ca-ban volt annyi erõ, hogy a mezõny elejére álljon, ezúton köszönet neki :)

A folyamatos esõnek és a kopott aszfaltnak hála rengeteg esés volt, pl egy srác kiállva kónuszra felfelé esett el, a bicaj megpördült alatta, toooodjátok, mint a moto GP-be... de volt, akit egy csapattársunk lefelé rakott ki az útszéli murvára, anyagi kár jelentõs. Szóval lefelé nem siettem el, ekkor ment el az eleje, a 19es gumik így is megcsúsztak párszor, ha nem montiztam volna, lehet, hogy zacskóba tették volna a bicajt, meg engem is. Télleg nagyon nagyon csúszott. A profikat nem zavarta, dehát ezért profik :)

Említést érdemel a rendezés. Sok keresztezõdésben nem volt pályabíró, el is tévedtek páran. Így ját PappZoli is, aki ezáltal feladni kényszerült a versenyt, hiszen megtett egy extra 10km-es hurkot, ezáltal jelentõs idõhátrányt gyûjtött össze. Bizonyíték erre, hogy pl Szõke Gabi is "rövidített", Szega is feladta

Végül az eredmények:
T abszolútban 20, korcsoportban 12 (6an elõtte profik)
Csontos László absz 32, korcsoportban 4
HuszárLaci absz 35, korcsoportban 3
PappZoli nem fejezte be, teljesen fel volt háborodva, ami érthetõ is, hiszen magasan vezette korcsoportját
Des-Ca abszolút 66, korcsoportjában 18

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Hát jobbat vártam magamtól, a végén meg örültem, hogy beérek.
30 km-t mentem egy fékkel, mert a hátsó elfogyott, néhol ezért a lejtõn is tolni kellett.
Valóban derék cselekedet volt végig menni, de még elindulni is.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Nándi!
Megkaptam a mezt és a zoknikat, köszönöm! Az M-es mez lett jó, fel is avattam rendesen. Most ázik valami erõs szerben :). A zokni viszont nagynak bizonyult, ez a 42-44 inkább 44<-nek tûnik, a bokámnál van a sarka (42-es a lábam). Nem lehetne a 4 párból 3-at eggyel kisebbre cserélni (1-et már elhasználtam a maratonon)?

Hétvégén megyünk Tarjánba, úgyhogy majd lerendezzük az anyagiakat.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Gratulálok minden Szilvásvárad Maratonon INDULÓNAK és külön le a kalappal a TELJESÍTÕK elõtt!!!

Én szombaton a Sziget 125-ön próbálkoztam. Aszfaltos tt volt, iszonyatos széllel. Volt úgy, hogy 42/23-al kellett a síkon nyomnom, hogy a 17 km/h-t elérjem.
Van Adonynál a Duna-parton egy szélgenerátor. Úgy pörgött, mint a motolla. Meg is örökítettem egy pár másodperces filmen.

Nándi!
Köszi az infót. Akkor intézem saját kocsival a dolgot. Zokniért majd megyek.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Elõször is nagyon komoly gratula mindenkinek, aki bármelyik távon végigment! Nekem nem sikerült, ezért:

http://www.2l.hu/sza...kk/P1020001.JPG
http://www.2l.hu/sza...kk/P1020003.JPG
http://www.2l.hu/sza...kk/P1020006.JPG
http://www.2l.hu/sza...kk/P1020008.JPG

Ez az Ördögoldal alatt történt, még feltoltam a Bánkúti sípálya tetejére, oszt annyi volt. Úgyhogy 32 km-t sikerült teljesítenem, aztán utána még volt kb. 22 km futás, rollerezés és gurulás vissza Szilvásváradra...

Bálna!
Veled mi történt? Nem látlak az eredménylistán. Szarvaskõben voltam 4-fél5 körül, de nem jöttél... Máté jött, de nem ismertem meg az iszaptól. Szarvaskõben a patak min. fél méter mély volt, de nem keresztben kellett átmenni rajta, hanem hosszában!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Beszarás.
Szerintem olyan jól sikerült nekik a maraton hogy azóta is múlatnak oszt majd b@sznak netfüggeni.
Egyébként grat mindenkinek aki egyáltalán elindult.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
hali

hogy sikerült a maraton?
jó shit idõ volt egész nap :/

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Szabi!

Én sms-t nem kaptam tõled, hogy a tiédet is át kellene venni, meg itt sem emlékszem hogy mondtad, elnézést kérek ha igen, de nem lettél felírva, én nem tudtam róla... amugy aki feljelentkezett már át lett véve...

rohadt nagy sár van lennt, nagyon-nagyon nagy...

Gabi: Nem kaptam mailt tõled!!!

Szabi: mezek, meg a zokniaidat is viszem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Kreicsi Gabi !

Pünkösd hétfõ (június 5.) elvileg szabad a busz, elõtte szombat-vasárnap Kisnána, de azért onnan viszonylag hamar haza lehet érni. A június 10-11 már nehezebb eset, 10-én megkértek, hogy Pösténypusztán (Szécsény szlovák oldala) kellen versenyt csinálnunk, ahhoz meg jó lenne a busz, de jövõ héten tudok talán mondani biztosat. Szóval az 5.-e az jó.

minden szõrszálhasogatas nélkül,Pösténypuszta Mo.-on(is) van ;)
egyébként az országúti verseny lenne?

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Kreicsi Gabi !

Pünkösd hétfõ (június 5.) elvileg szabad a busz, elõtte szombat-vasárnap Kisnána, de azért onnan viszonylag hamar haza lehet érni. A június 10-11 már nehezebb eset, 10-én megkértek, hogy Pösténypusztán (Szécsény szlovák oldala) kellen versenyt csinálnunk, ahhoz meg jó lenne a busz, de jövõ héten tudok talán mondani biztosat. Szóval az 5.-e az jó.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Szabi !

Bálna intézte a szombati rajtszám, nevezési csomag átvételt. Ha azóta nembeszéltél vele, szerintem csörgesd meg. Nála van a klub mobil, azt biztos felveszi. Ha ki van kapcsolva, akkor rám van irányítva, szóval akkor nem nyertél... Akkor hívd a sajátját, ha nem tudod hívj engem, majd megadom. Szóval érted. Mezt küldök M-est, XL-est Bálnával.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

Majd csak sikerül már ez a profilkép is, vagy nem.

Vagy nem... :)

A kulcsszó az avatar

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Majd csak sikerül már ez a profilkép is, vagy nem.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Nándi, Bálna!
Végülis lesz valaki, aki szombaton átveszi a rajtszámokat? Vagy készüljünk a vasárnap reggeli közelharcra? :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Bálna, mikor kapunk értesítést a vasárnapi indulásról?