Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2006. május 26. - 10:12
rossz hír
videón jelent meg a film
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. május 26. - 10:06
Amúgy jó szervezõk ezek az "Esztergomi Küllõszaggatók". Mi Gyuri Bával a múlt évi Dunaparty-n voltunk. Szuper ellátás, gyönyörû útvonal, olcsó nevezés.
Nándi, Bálna!
Nem reagáltatok a hétfõi e-mail-emre. Kérlek nézzétek meg.
Köszi!
Írta 2006. május 25. - 20:32
Írta 2006. május 25. - 16:24
Az országútisok, ha minden igaz, és jól emléxem, Esztergom felé mennek. 4en, HuszárLaci, PappZoli, Csontos meg jómagam.
Jön még talán GyörgyZsolti, meg BerecLacika is, ha minden jól megy. 110km, hegyi befutóval
Jaja, ez az a "Könyörtelen Kínlódás", vagy "Irgalmatlan Kínszenvedés", vagy "Kínkeserves Küllõszaggatás" vagy miafene nevû verseny.
Írta 2006. május 25. - 16:05
Jön még talán GyörgyZsolti, meg BerecLacika is, ha minden jól megy. 110km, hegyi befutóval
Írta 2006. május 25. - 11:52
Ha annyira fontos ez neked, akkor menj erre az olalra: teka.t-online.hu
Itt online megnézheted. (Asszem:))
Írta 2006. május 25. - 11:44
Mint Gyuri bà èn sem szeretem a sötèt, nyomasztò törtèneteket. Sajnos nem szolgàlhatok vele. Nagyon kevès skandinàv filmem van. Egyèbkènt èn is nagy film rajongò vagyok, de èn sem èrtem hogy jönnek ide a filmek.
Ah... OK. Most olvasom minek kellett annyira.
Írta 2006. május 25. - 11:39
csajnak kellene ugyhogy tegyél meg mindent...
Írta 2006. május 25. - 11:26
Valami jó film ez? A leírás alapján elég sötét történet lehet.
Amúgy szeretem a kevéssé ismert európai filmeket, sokkal jobbak, mint a tv-ben leadott tucat filmek (néha az M2-n, meg a Dunán lehet látni egyet-egyet.)
Írta 2006. május 25. - 10:42
@Bàlna
Dalok a második emeletrõl (Sanger fran andra vaningen) 2000. Színes, szinkronizált, svéd-norvég-dán dráma, 98 perc. Szereplõk: Lars Nordh, Stefan Larsson,
A Dalok a második emeletrõl egymástól függetlennek tûnõ, látszólag minden logikai kapcsolatot nélkülözõ epizódokból épül fel. A pusztuló várossal a háttérben feltûnik a kirúgott hivatalnok, a produkcióját elrontó bûvész, a biztosítási csaló, aki felgyújtja a boltját, a keresztárus és a felakasztott orosz fiú szelleme.
2000-ben a film alkotója, a zseniális reklámrendezõként ünnepelt Roy Andersson elnyerte drámájával a zsûri díját Cannes-ban. A svéd filmben a magyar származású Borbás István dolgozott operatõrként.
Ennyi elég?
és meg is van?? ugye itthon van meg neked??
Írta 2006. május 25. - 09:53
Hozzatok esõdzsekit a Szivásvárad maratonra, mert eddig még minden hosszú túrámon megáztam az idén. Lehet azért imádkozni is a szép idõért, vagy fizessük le Pártai Luciát. Egyébként nagyon szar az ottani terep esõ esetén? (mert ezen a maratonon még nem voltam)
Én csak a hosszút ismerem, ott a pálya legnagyobb része köves erdei út, sok az aszfalt, ezek esõben is járhatók. Az általam ismert nagyon genya saras részek (Jávorkút utáni pár km, Stimecz ház elõtti lejtõ, Szarvaskõ után a Gilitka völgy) csak a 117-ben játszanak, persze biztos vannak ilyenek a rövidebb távokon is.
Most éppen fogalmam sincs, hogy hogy gumizzak... Kedden kimentem egy igen kopott 1.9-es szmukk lájttal, tök jó volt, úgy gondoltam, hogy az marad. De tegnap szakadt az esõ...
Írta 2006. május 25. - 09:39
Szabi !
Megnézem milyen mezek vannak, de ha jól emlékszem, az L-es elfogyott... van helyette XL. Én nem megyek le hétvégén (vasárnap gyereknapi verseny a sportcentrumban), majd esetleg Bálnus visz le pár db-ot, aztán megoldjátok a dolgot. 4000 ft/db klubtagnak (ha lesz megfelelõ).
Az XL szinte kizárt, hogy jó legyen... de mindegy küldj egyet, aztán felpróbálom.
Bálna !
Netrõl szedd már le az SHKE indulókat, aztán sms nekik, hogy Jani bá szombaton felvegye-e a rajtszámukat, hogy vasárnap már ne kelljen sorba állniuk! Jani bá lemegy szombaton, foglal hekyet busznak (ha kész lesz addig), sátornak.
Ez nagyon jó ötlet, már én is kérni akartam, hogy ha vki szombaton megy, vegye át a rajtszámokat. Tavaly óriási káosz volt vasárnap reggel!
Lada 2107 eladó, 40.000 ft, érdeklõdni nálam ! Tanácselnök sötétkék színû !
Ugyanitt Toyota Avensis kombi benzinest keresek, 2001-es évjárattól !
Nekem Mondeo kombi jöhet, 99-2000-es évjárat, V6 elõnyben
Írta 2006. május 25. - 09:34
Figy Szabi, inkább L-es, én is azt hordok, oszt nem vaok valami nagy benga:bananadan
Hát, nekem meze válogatja, elasztikom van S-es is, M-es is meg L-es is, oszt kb ugyanakkorák... Falhoz kéne állítani mindet, aki ezeket a méreteket méretezi... Ez olyan, mintha venné 3 db 8-as lánckeréksort, oszt az egyik 7-es lenne, a másik meg 9-es.
Írta 2006. május 25. - 09:30
jááááááááááá, most nézem... éljen,éljen a bükk maraton H67-es versenyzõje!!! tényleg Szabi! -Szilváson is hosszún indulsz???
No meg a H13-is!!!
Persze, hogy hosszún!!! Jó nagy szívás lesz! Volt itt tegnap olyan zuhé, készítsétek a sárgumikat... Mondjuk elég bizonytalan vagyok gumizás tekintetében, mert elég sok aszfalt, meg jó minõségû köves út van a pályában, viszont van néhány viszonylag rövid, de határozott dagonya. Pl. a Szarvaskõ utáni völgy hétéves aszály után is tocsog, úgyhogy a tegnapi esõ után, huh...
Írta 2006. május 24. - 23:33
Dalok a második emeletrõl (Sanger fran andra vaningen) 2000. Színes, szinkronizált, svéd-norvég-dán dráma, 98 perc. Szereplõk: Lars Nordh, Stefan Larsson,
A Dalok a második emeletrõl egymástól függetlennek tûnõ, látszólag minden logikai kapcsolatot nélkülözõ epizódokból épül fel. A pusztuló várossal a háttérben feltûnik a kirúgott hivatalnok, a produkcióját elrontó bûvész, a biztosítási csaló, aki felgyújtja a boltját, a keresztárus és a felakasztott orosz fiú szelleme.
2000-ben a film alkotója, a zseniális reklámrendezõként ünnepelt Roy Andersson elnyerte drámájával a zsûri díját Cannes-ban. A svéd filmben a magyar származású Borbás István dolgozott operatõrként.
Ennyi elég?
Írta 2006. május 24. - 17:15
Hozzatok esõdzsekit a Szivásvárad maratonra, mert eddig még minden hosszú túrámon megáztam az idén. Lehet azért imádkozni is a szép idõért, vagy fizessük le Pártai Luciát. Egyébként nagyon szar az ottani terep esõ esetén? (mert ezen a maratonon még nem voltam)
még én sem... a jelenlevõk közül szerintem Rácz Szabi a legkompetensebb a témában. de amugy ugy tudom a 77km-en 2db "kritikus" szakasz van ilyen szempontból. Amugy sok a murva, döngölt, meg az erdészeti a pályában...
Írta 2006. május 24. - 16:56
Írta 2006. május 24. - 14:11
Buszt ma elvittem, kész lesz.
Hová mennek az ourszágútisok ? Hányan ? Papp Z. szervezi ?
Jaja! talán Tát-ra vagy hova, nemtom. azt mondta majd küld szétküldendõ sms-t is, de még nem küldte...
Írta 2006. május 24. - 13:38
Hová mennek az ourszágútisok ? Hányan ? Papp Z. szervezi ?
Írta 2006. május 24. - 13:15
Bálna !
Netrõl szedd már le az SHKE indulókat, aztán sms nekik, hogy Jani bá szombaton felvegye-e a rajtszámukat, hogy vasárnap már ne kelljen sorba állniuk! Jani bá lemegy szombaton, foglal hekyet busznak (ha kész lesz addig), sátornak.
wait!!!!
na most remélem kész lesz a busz, mert a pirazolost az országútisok viszik el...!!!
másik: netrõl nemtudom leszedni, max sms-ben összegyûjteni, mert nincs nevezettek lista a szilvásváradi oldalon!!!