Talán páran már tudjátok - ha nem, akkor most már értesültök róla - hogy az idei 15. évi jubileumnak (15 éves az SHKE) a már meghirdetett mozgalmon túl lesz egy másik megünneplése is. Ez egy 15x15-ös teljesítménytúra lesz.
A lényeg, hogy egy közel 15 km-es (aszfaltos) körpályán kell menni legalább egy, legfeljebb 15 kört. Értekelve lesz mindenki, aki legaláb egy kört teljesít. Természetesen lesz szintidõ is. Nincs tömegrajt, csupán csak egy intervallum lesz megadva, amin belül el kell kezdeni a körözést. Például a 15 körre nevezõk már nem indulhatnak 9 óra után, de egy-két körre még délután is be lehet majd nevezni.
Lesz egy versenyközpont, ahol írjuk, hogy ki-mikor haladt el. A frissítést mindenki magának oldja meg, de azt bárhol és bárhogyan megteheti. Például - ha ideje engedi - beülhet egy étterembe is.
Az értékelés:
1-5 körig oklevél (körök száma, idõ)
6-14 körig oklevél (körök száma, idõ)+kitûzõ
15 kör oklevél (körök száma, idõ), kupa
Külön díj a leggyorsabb kört elérõnek.
Mivel augusztus második felében az Alpokba megyek, aztán Budapesten be kell feküdnöm a kórházba egy funkciós felülvizsgálatra (nem a bicajozással összefüggõ), a jövõ hét végéig szeretnék pár dolgot letisztázni VELETEK.
Kérek mindenkit, hogy írja meg a véleményét nyugodtan, de lehetõleg értelmezhetõ formában. Természetesen ha nincs igény a rendezvényre, az is egy fontos hozzászólás.
1. Idõpont.
Úgy néztem, hogy szeptember 24-én és 30-án nem lesz sem MTB, sem országúti verseny. Ha ez tényleg nem változott, akkor melyik a favorit nap?
2. Pályák
Igazán nincs nagy választék, de azért akad. Elég nehéz volt 15 km körüli pályát találni. Én az alábbiakat látom kivitelezhetõnek.
Cered - Zabar - Szilaspogony - Cered
Salgótarján - Forgácstelep - Kazár - Vizslás - Salgótarján
Bükkszék - Terpes - péterkei elág - Bükkszék
Balassagyarmat - patvarci elág - Nógrádmarcal - Szügy - Balassagyarmat
Várom a reakciókat!
Hátszelet!