Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2006. augusztus 04. - 14:20
Jó, belátom, hogy nem érett még a helyzet arra, hogy a város útjain több körös akció legyen, bár a kazári körön legalább lámpa nélkül meg lehetne oldani a dolgot. Ha nem a versenyre van kihegyezve a dolog, a túrába belefér az elsõbbségadás stb. Egyébként ezeket is mérlegelve, a kis forgalmat is nézve, a ceredi helyszín látszik jónak, az út meg szinte sehol sem jó. Vagy béreljük ki a Hungaroringet. Szponzor kerestetik. Ha jobb utat keresünk, akkor meg szlovák helyszín kell. A múltkor átmentem Cered felõl Tajtin keresztül Fülek felé, sokkal jobb volt az út minõsége.
Írta 2006. augusztus 04. - 13:49
Kezd gyanús lenni ez a Fakukac is. Orvosról orvosra jár... (Operación SchwarzwaldKlinik)
Írta 2006. augusztus 04. - 13:42
Orvosa utasításaira hallgatva nem jön, de Ivan Basso ott lesz (lehet, hogy nem egy dokihoz járnak?).
Írta 2006. augusztus 04. - 13:32
Szilaspogony-Zabar... Bálna, normálisvagy? Pistával meg Nandoval voltam arra, elõször és utoljára 3 hónapja, ugráltam mint egy mérgezett triálos...
Tehát akkor:
1. triálbiciklivel kell indulni (ideális megoldás)
2. montenbájkkal kell indulni
3. nem kell indulni
4. vagy lassan menni, kikerülni a kátyúkat
Szerintem, ha 225 km-t mész a belvárosban,a forgalomban, tuti hogy több kátyút (meg nyugdíjast) elkapsz. Ez van, nincs mit tenni.
De még addig van hátra 2 hónap. Lehet hogy leesik egy olyan meteorit vagymi, oszt ebbõl az egész szemétdombból egy nagy pocsolya lesz. Nem csodálkoznék...
Írta 2006. augusztus 04. - 13:30
Írta 2006. augusztus 04. - 13:24
Köszönetet szeretnék mondani FRIZ-nek,hogy elintézte Jan Ulrich és Lance Armstrong indulását a Mátra maratonon. Mégegyszer köszi, Te szemét!
Írta 2006. augusztus 04. - 12:54
Szilaspogony-Zabar... Bálna, normálisvagy? Pistával meg Nandoval voltam arra, elõször és utoljára 3 hónapja, ugráltam mint egy mérgezett triálos...
Írta 2006. augusztus 04. - 10:32
Helló Kohász!Triple-B!
Itt valaki nagyon szeretne maratonozni.
http://apro.bikemag....ct=23834&cat=43
Üdv, kohasz
már megoldottuk közben egy sráccal a dolgot
köszönöm azért a linket
Barna
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. augusztus 04. - 10:22
Írta 2006. augusztus 04. - 08:56
Van esetleg vki ,aki lecsúszott a nevezésrõl és mégis szeretne menni?
a nevem alatt megteheti
a nevem alatt megteheti
-=B.B.B.=-
Írta 2006. augusztus 03. - 20:52
Huhu, Feketeerdõ? Nem hangzik valami bizalomgerjesztõen. Az hol van, a Zöldfa uccában?
www.gennyeltelivádli.hu
www.gennyeltelivádli.hu
Írta 2006. augusztus 03. - 19:23
(éljenek sokáig az arab sebészek)
Hallode Peti!
Mingyá mekkeresem, valahol megvan a száma a Brinkmann professzornak (tudod a Fekete-Erdõ Klinika).
Viszel neki egy üveg Jégermestert, (már csak azon él az öreg...) aztán megnézi a lábadat. Hátha talál benne valami hasznosat is (gyalugép, flexkorong) amit benne hagytak azok a zarab menekültek
U.I.: Údó fehér Golf kabrióját meg a Berki Feri vette meg a garzonba... kicsi a világ (minden út romába vezet)
Írta 2006. augusztus 03. - 19:15
Én ugy gondolom semmiféleképpen sem kellene hogy a város bármely részét is érintse... Forgalom, anyázás, stb... Ráadásul az újúton elvileg nem mehetsz biciklivel, de azt sem látom jó ötletnek, ha a síküveg elõtt a fõúton, vagy bennt az iszinél kellene tekerni... Tény és való, hogy az útminõség nem a ceredi körön a legjobb, de szerintem minden szempontot összetéve az lenne a jó... ja, útminõség - a legjobban gabi megfogalmazta lejjebb, van egy leggyorsabb körért járó díj vagy elismerés, de ez egy teljesítménytúra lenne! Bálna tehát rendíthetetlenül Cered-Zabar-Szilaspogony kört támogatja!!!
Írta 2006. augusztus 03. - 18:50
A városban ha nem indul el egy balf@sz a zöldlámpára, máris bedugul. Mi lenne itt ha lezáratnánk azt az egyetlen utat ami maradt? Egy életre megutáltatnánk magunkat az autósokkal.és ha egy napra lezáratnák a város kijelölt útjait?
u.i.: tudja valaki, hogy a kazári út átadását mikorra hazudják a zilletékesek?
Írta 2006. augusztus 03. - 18:48
Nagy igazság. Vagy: újút tipli le Pálfalvára, ott be a csikicsukiba :bananadan , és vissza. Ha az ipari parkig megy, akkor meglenne a 15kilcsiométer
Írta 2006. augusztus 03. - 17:26
Nekem a kazári kör tetszene, ha meg lesz az új út, mivel közel van, meg át- menne a városon is. Utána ilyen szempontok alapján a ceredi. A parádi biztos szép, csak már messzebb kell utazni. és ha egy napra lezáratnák a város kijelölt útjait? Az lenne az igazán jubileumi megemlékezés. Beszterce és Pálfalva között le-föl ingáznánk. (Jól van na, tudom, ez Magyaroszág.)
Írta 2006. augusztus 03. - 11:22
Naggyon teccik. Csak télleg olyan út kellene, ahol a kátyukat nem tûrik meg, idén már megkukáztam egy SL kereket, a következõ, IDÕFUTAM KEREKEMET :bananadan nem kellene
Írta 2006. augusztus 03. - 07:10
Látom felbojdult a méhkas! :-)
Örülök, hogy ilyen gyorsan lereagáltátok a kérdéseket. Annak meg különösen, hogy el is gondolkodtatok a dolgokon.
Akkor idõpontnak úgy néz ki, hogy a szeptember 30 (szombat) lesz jó. Ezt - ha más vezetõi hozzászólás nem érkezik - eldöntöttnek veszem.
Azt azonban szeretném tisztázni, hogy a megemlékezésnél a 15-ös számon van a hangsúly. Tehát nem cél semmiféle 12 vagy 24 órás versenynek a kreálása (az ott lesz két héttel korábban), másrészt - mint a nevében is benne van - ez teljesítménytúra lesz. Jó ötletek voltak (besztercei kör, 1992-es OB kör...), amiket írtatok, csak nem egyeznek a kitûzött céllal.
Azért lenne aszfalton a rendezvény, mert lehet, hogy egész nap szakadni fog az esõ és bár anno hegyikerekesek alapították a klubot, de azóta már az országútisok is közénk tartoznak. Ráadásul egy ekkora volumenû távot terepen nem sok ember vállalna be, még szuper idõjárási körülmények között sem. (Meg lehet nézni, hogy a 60%-ban aszfaltos, 130 km hosszú Kohász-kékre hányan szoktak eljönni.)
Mindenki, aki a kitûzött célt teljesíti UGYANOLYAN díjazásban részesülne. Csak az oklevelén lesz rajta az idõeredménye. A legjobb kör is csak azoknak lett kitalalálva, akik iszonyúan szeretnek versenyezni.
A helyszínben egyébként nekem is a ceredi a favorit, de az út minõségen túl az még a gond vele, hogy kicsit több, mint 15 km. Majd megyek pontos méréseket is végezni (táv/szint). Az is mellette szól, hogy nincs túl messze. Ráadásul a forgalom is elhanyagolható.
Tökéleste hely, úgy sem lesz.
Közben találtam még egy esélyes kört.
Parádfürdõ - Recsk - Várbükki erdészház - Sándor-rét - Parádfürdõ
Nincs közel, de ebbõl csak a Parádfürdõ - Recsk lenne közút, a többi aszfaltos erdészeti út, minimális forgalommal.
Továbbra is várom a reakciókat!
Hamarosan (ha ki tudok mozdulni) megyek mérni is.
Örülök, hogy ilyen gyorsan lereagáltátok a kérdéseket. Annak meg különösen, hogy el is gondolkodtatok a dolgokon.
Akkor idõpontnak úgy néz ki, hogy a szeptember 30 (szombat) lesz jó. Ezt - ha más vezetõi hozzászólás nem érkezik - eldöntöttnek veszem.
Azt azonban szeretném tisztázni, hogy a megemlékezésnél a 15-ös számon van a hangsúly. Tehát nem cél semmiféle 12 vagy 24 órás versenynek a kreálása (az ott lesz két héttel korábban), másrészt - mint a nevében is benne van - ez teljesítménytúra lesz. Jó ötletek voltak (besztercei kör, 1992-es OB kör...), amiket írtatok, csak nem egyeznek a kitûzött céllal.
Azért lenne aszfalton a rendezvény, mert lehet, hogy egész nap szakadni fog az esõ és bár anno hegyikerekesek alapították a klubot, de azóta már az országútisok is közénk tartoznak. Ráadásul egy ekkora volumenû távot terepen nem sok ember vállalna be, még szuper idõjárási körülmények között sem. (Meg lehet nézni, hogy a 60%-ban aszfaltos, 130 km hosszú Kohász-kékre hányan szoktak eljönni.)
Mindenki, aki a kitûzött célt teljesíti UGYANOLYAN díjazásban részesülne. Csak az oklevelén lesz rajta az idõeredménye. A legjobb kör is csak azoknak lett kitalalálva, akik iszonyúan szeretnek versenyezni.
A helyszínben egyébként nekem is a ceredi a favorit, de az út minõségen túl az még a gond vele, hogy kicsit több, mint 15 km. Majd megyek pontos méréseket is végezni (táv/szint). Az is mellette szól, hogy nincs túl messze. Ráadásul a forgalom is elhanyagolható.
Tökéleste hely, úgy sem lesz.
Közben találtam még egy esélyes kört.
Parádfürdõ - Recsk - Várbükki erdészház - Sándor-rét - Parádfürdõ
Nincs közel, de ebbõl csak a Parádfürdõ - Recsk lenne közút, a többi aszfaltos erdészeti út, minimális forgalommal.
Továbbra is várom a reakciókat!
Hamarosan (ha ki tudok mozdulni) megyek mérni is.
Írta 2006. augusztus 02. - 22:10
Lehetne a buli mondjuk az elsõ OB körön. Kb12km*15=180
Vagy minek ide a 15, lenne egy verseny reggel 8-tól este 8-ig. Mindenki akkor megy, jön amikor akar, aki a legtöbb kört lenyomja az a nyerõ. Délelõtt pár kör, kaja, pihi, kaki, délután megint pár kör…….stb
Vagy minek ide a 15, lenne egy verseny reggel 8-tól este 8-ig. Mindenki akkor megy, jön amikor akar, aki a legtöbb kört lenyomja az a nyerõ. Délelõtt pár kör, kaja, pihi, kaki, délután megint pár kör…….stb
Írta 2006. augusztus 02. - 22:04
én viszont a gyarmati térséget jobban bejártam
max 4-5 kört talán most ebben az állapotban letekernék
a Bükkmaraton nevezésemet nem lehet átruházni?
max 4-5 kört talán most ebben az állapotban letekernék
a Bükkmaraton nevezésemet nem lehet átruházni?
-=B.B.B.=-