Á, nem megy, oda nem tudom vinni a kutyát, ellenben futni szívesen eljön velem bármikor.
Mondjuk már nem is férfi, ki lett herélve. Kéne is neki venni egy teleszkópot
:) tetszett ez a párbeszéd...
Á, nem megy, oda nem tudom vinni a kutyát, ellenben futni szívesen eljön velem bármikor.
Mondjuk már nem is férfi, ki lett herélve. Kéne is neki venni egy teleszkópot
Meg egy FÉRFI !!! Ha én még annak nevezhetõ vagyok ! És próbálom megvédeni a punnyadt férfiak megcsappant tekintélyét a puhány nõk elõtt !
Gyere el egyszer Dina edzésére a keyóba és ha megmaradsz akkor eggyel több férfi lessz !
Sajnos csak hétvégén szabad a terem
Meg egy FÉRFI !!! Ha én még annak nevezhetõ vagyok ! És próbálom megvédeni a punnyadt férfiak megcsappant tekintélyét a puhány nõk elõtt !Spinningre lányok járnak.
Meg esetleg azok, akiknek teleszkópjuk van.
Sziasztok bringások!
Érdeklõdnék, hogy van-e köztetek olyan személy, akit érdekelne hétvégente spinning edzés Tarjánban?
Ha igen, jelezzetek!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Na, ilyeneket olvasva gondolkodik el az ember, hogy miért is? Meg hogyan? Meg mûködik?
És ne mondja nekem senki, hogy ez "azéé van mer ott van pééz"...
Nem hasonlítgatás miatt, de ezt igazán jó látni.
Két keréken Stuttgartban - Építõs blog
Itt egy kis kép amit én fotóztam a 2011-es Salgótarjáni Cyclo Cross versenyrõl. Idõ hiányában csak most tudom elküldeni. Jó nézelõdést. Ha bármi véleményetek a képekrõl akkor írjátok meg.
https://picasaweb.go...gCKmOpMbioa_IfQ
Sziasztok!
Benéztem ide és ha már beszámolót olvastam én is megírom (nem biztos, hogy minden tag nézegeti a szakági lapokat) a történéseimet. Szóval sikerült a Salgótarjáni HKE mezt felvinnem a Vereckei-hágóra.
Csodálatos napokat tölthettem el Pupuval (Karlovitz Kristóf) az egykori Magyarország területén, Kárpátalján. Már hosszú évek óta tervezgettem ide az utat és Pupuval is szerettem volna már bicajozni (ill. õ is velem), így jött ez a közös bringázás ötlete, még anno, az év elejei jó kívánságokkal együtt.
Kicsit féltünk is az úttól (Pupu szavaival élve: "Szar helyre nem szeretek menni bicajozni!"), de ez csak minimális mértékben igazolódott be. Az emberek nagyon kedvesek voltak, integettek, a gyerekek velünk szaladtak és nyújtották a kezeiket egy-egy pacsira. Jók voltak a szállások (a második kifejezetten is) és rendkívül olcsó ország (pl.: üzemanyag 260 Ft-ért, szállás 2200 Ft-ért). A táj pedig lenyûgözõ. Mintha az Alpokban lennnék, csak az épített környezet más. Ám - amin nagyon meglepõdtem - bár nagy a szegénység, igazi putri szinte nem létezik náluk. Olyanokra gondolok, mint itt a Karancs völgye vagy Endrefalva, Nógrádmegyer egyes részei. Magyarul a körülményekhez képest mindent megtesznek azért, hogy kinézzen valahogy a portájuk. Kisebbségit sem nagyon láttunk. Akivel meg találkoztunk az is rendes volt. Nem voltak útszéli beszólások. A kocsik is normálisan kerültek bár - mivel Pupu szeretett az út közepén menni - voltak dudálások, de csak szolídan. Nem hajoltak ki az ablakon és ordítottak ránk, egyszerûen csak figyelmeztetésül duddantottak egyet. Bukovelben pedig megláthattuk azt, milyen amikor hatalmas pénzeket nyomnak valamibe, mert ott építik Ukrajna legújabb síközpontját. Lenyûgözõ volt. Olyan minõségben építkeznek, amit mi csak nézhetünk. Ilyen beruházást én legutóbb akkor láttam, amikor épült Ferihegy II., pedig elég sok helyre járok ellenõrizni.
Elgondolkodtató volt az egykori lengyel - magyar határon beszélgetni egy lengyel rendszámú autó sofõrjével és nézni a katonák sírjait a hágón…
Pupu mellett abszolút biztonságban éreztem magam. Profi autóvezetõ (még a mai napig jár tesztelni, pedig már nyugdíjas) és rendkívül tapasztalt az idegen országokban lévõ mozgásban. Bár ide nem jött volna õ sem egyedül. Nem mellesleg magyar rallye bajnok volt 1970-ben navigátorként egy BMW 2002-essel. Az utak összességében nem voltak annyira rosszak, mint vártuk, Pupu nagyszerûen kerülgette úgy a kátyúkat, hogy közben haladtunk is. Azonban volt egy alamuszi, jó 50 cm mély, árnyékban, íven, amibe beleszáltunk 80-al. Mindkét, bal oldali (lemez)felni elgörbült és az egyik gumi is leeresztett. Szóval ez azért benne van a pakliban. No meg a határátlépés. Mi a gyorsnak számító oda 1 órás, vissza 50 perces átkelést valósítottuk meg.
Szóval, nagyon jól kijöttünk egymással, mindketten "pacsirta" típusok vagyunk. Korai fekvés, nagyon korai indulással. ;-)
Ha valakit érdekel egy hosszabb beszámoló, az itt olvashatja el.
http://www.blszsz.hu...&nev=Kárpátalja
Ez pedig a film.
Recumbentrider1 csatornája - YouTube
Hátszelet!