Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2011. október 12. - 22:57
Írta 2011. október 12. - 17:39
Írta 2011. október 11. - 22:04
kösz a képeket, találtam jópárat fiamról és magamról.
a sérülteknek mielõbbi gyógyulást!
a sérülteknek mielõbbi gyógyulást!
Írta 2011. október 11. - 21:03
Jó kis verseny volt, leszámítva a technikai problémáimat.
Köszönöm a szervezõknek!
Készült néhány kép: https://picasaweb.go...rjaniVB20111009
A sérülteknek jobbulást!
Köszönöm a szervezõknek!
Készült néhány kép: https://picasaweb.go...rjaniVB20111009
A sérülteknek jobbulást!
Írta 2011. október 11. - 13:27
nekem személyszerint egy nagyujj törés és egy váll szalag nyúlás:((
Jobbulást
És a tehenekkel is vigyázzatok!
Írta 2011. október 11. - 12:20
szezonra készülve:
http://video.mon.hu/napi-video/a-kerekparos-parades-bukasa?autoPlay=true
A vasárnapi balesetesek, hogy vannak?
azért így mégsem kellene készülni!
nekem személyszerint egy nagyujj törés és egy váll szalag nyúlás:((
Írta 2011. október 11. - 09:32
Írta 2011. október 11. - 09:08
szezonra készülve:
http://video.mon.hu/napi-video/a-kerekparos-parades-bukasa?autoPlay=true
A vasárnapi balesetesek, hogy vannak?
Bálna már verseny után otthon, nem tört, de még szerdám negmondják mi van, Huszár keze gipszben.
Írta 2011. október 11. - 08:37
Írta 2011. október 07. - 17:19
Olimpia: Bárdosi dühöngött, mentõt kellett hívni (2011. október 7.)
A legnagyobb sportemberállat majom. Nem találok rá szavakat. Eltörném a lábát, kinyomnám a szemét aztán mehet amerre lát : @
A legnagyobb sportemberállat majom. Nem találok rá szavakat. Eltörném a lábát, kinyomnám a szemét aztán mehet amerre lát : @
Írta 2011. október 04. - 16:59
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.
Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
http://www.facebook....15&type=1&ref=n
Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!
Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.
Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
http://www.facebook....15&type=1&ref=n
Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!
Írta 2011. október 04. - 11:26
NincsUrak nincs valakinek 27.2-es egyenes fejû, ezüst színû nyeregcsöve, normális állapotban, eladó sorban?
Írta 2011. október 03. - 22:54
Urak nincs valakinek 27.2-es egyenes fejû, ezüst színû nyeregcsöve, normális állapotban, eladó sorban?
Írta 2011. október 03. - 19:53
Írta 2011. október 03. - 19:38
Írta 2011. október 02. - 23:31
Köszönöm - a többiek nevében is - a Mátrában megjelent emberek biztatását, szurkolását! Jó érzés volt így felszenvedni magamat az ország legmagasabb pontjára! Köszi Srácok!
Írta 2011. október 01. - 22:09
Írta 2011. október 01. - 20:45
én ishalló! tervezi valaki kitekerni nézõként a hegyi ob-ra vasárnap? felnõtt rajt 15h után/körül parádról, miheztartás végett
Írta 2011. október 01. - 18:44
A disznók orgazmusa 30 percig tart. (A következõ életemben disznó akarok lenni...) A csótány kilenc napig él a feje nélkül, mielõtt éhen hal. (Az a disznó még mindig nem megy ki a fejembõl.) Ha a falba vered a fejed, óránként 150 kalóriát égetsz el. (Ezt ne próbáld ki otthon, esetleg a munkahelyen.) A hím imádkozó sáska nem tud párzani, amíg a feje a törzséhez kapcsolódik. A nõsté...ny úgy kezdemé...nyezi a szexet, hogy leszakítja a hím fejét. (Drágám, itthon vagyok. Mi a ...?) A bolha a testhosszának 350-szeresére képes elugrani. Ez olyan, mintha egy ember átugrana egy focipályát hosszában. (30 perc. A mázlista disznó! El tudod ezt képzelni?) A törpeharcsának több mint 27000 ízlelõbimbója van. (Mi lehet ennyire finom egy tó fenekén?) Némelyik oroszlán 50-nél is többször párzik egy nap. (Még mindig disznó akarok lenni a következõ életemben...inkább a minõség mint a mennyiség) A pillangók a lábukkal érzik az ízeket. (Ezt mindig is szerettem volna tudni.) A legerõsebb izmunk a nyelvben van. (Hmmmmmm.... ...) A jobbkezes emberek átlagosan 9 évvel tovább élnek mint a balkezesek. (Ha kétkezes vagyok, megfelezhetem a különbséget?) Az elefánt az egyetlen állat, ami nem tud ugrani. (Ezt jó hallani.) A macska vizelete ragyog fekete fényben. (Csak ezt nem tudom, mennyit fizetett a kormány, hogy ezt kiderítse.) A strucc szeme nagyobb, mint az agya. (Az emberek között is ismerek egy pár ilyet.) A tengeri csillagnak nincs agya. (Erre is tudok példát az emberek között.) A jegesmedvék balkezesek. (Ha váltanak, tovább fognak élni.) Csak az emberek és a delfinek hasznlálják a szexet örömszerzésre. (Hát a disznó?? A delfinek hallottak már a disznóról?) Ha legalább egyszer elmosolyodtál, terjeszd ezeket a tényeket és küldd el õket valakinek akinek mosolyt akarsz csalni az arcára. (És Isten áldja a disznót!)""